1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Na en rajottem valamire. A fene egye meg az oszes David Lynch filmet ugy ahogy vannak. Maig nem ertettem meg a Twin Peaks veget es nem fogtam fel a logikat a Blue Velvet-ben sem es ugy jottem ki mozibol a Mullholland Drive utan mintha meg se neztemvolna de a Lost Highway mar tobb a soknal...

Legalabb a Lost Highway-t magyarazza el nekem valaki pls mert nem ertem! az addig oksa hogy az a muksi az elejen aki Fredet basztatja az Fred sajat hitetlenseget akarja megfigurazni miszerint tudgya hogy a felesege megcsaja es hat ahogy az mondja "te hivtal a hazadba" igy hat tenyleg o maga hivta. Ott mar megszakad a film hogy Pete hogy kerul a kepbe de mintha Fred-nek a fantaziaja lenne... de akkor nem ertem baaaaaaaazZzz a veget!!! Miert megy oda Fred es beszol hogy Dick Laurent halott? Ez volt az elejen nem? Akkor most minent elorol? Jaj de bonyorult :(