106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    Valaki nem tudja mi annak a számnak a címe, ami a 28 Days Later, bevásárlós jeleneténél volt (ilyen pc speakert hang :D).
  • shaba23 #7195
    háhááá faszányosan zsírkirályságos nagy-nagy thx
  • shaba23 #7194
    thx nézem
  • zaki
    na én +néztem az álmatlaság-ot, elég jó film volt. végig izgalmas, jók voltak a színészi alkotások bár egy kicsit furcsa volt a gyilkos szerepében Robin Williams (végülis Al Pacino is az volt), szerintem egy király akcióthriller ez a film, érdemes megnézni
  • tomsolo
    igen még most is az!!!!
  • zaki
    dumb & dumberer-t látta valaki?
  • CSOCSO
    nemtom de nekem is rohadt halkan szolnak a filmek!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemtom mitől van:((((((
    sb live +intel alaplap...+goldiaknot kodekpak
  • konoko
    Vagy bármelyik lejátszón (amivel nézed - radlight, bsplayer, stb.) jobb klikk a filmen, vagy menüből - properties. Ott jelzi hogy milyen kodekkeket használsz, milyen a hang, stb. Na ott keresd meg az AC3at, majd azon belül azt állitasz be, amit jónak akarsz. Általában nem kell a playert ujra inditani.
  • Evil
    elinditod a filmet, nekem ilyenkor megjelenik egy zold nyil a talcan.erre jobb click es kivalasztom az ac3 menupontot.itt tudom csatornankent szabalyozni.
  • shaba23 #7187
    a vobsubban hol van ilyen?
  • Bandew
    Höööö...????

:DDD
  • The Garrett
    Nah tehát akkor egybe: Elsőre tetszett a kör ( az amerikai változat). Aztán ezen felbuzdulva megnéztem az eredeti Japán verziót, az viszont eszméletlenül gagyi.

így oké?
  • Bandew
    Na most akkor melyik? :D
  • The Garrett
    az eredeti japánhoz képest. Az valami fertelmesen gagyi
  • The Garrett
    elsőre jó volt :)
  • Bandew
    Aha! Bár elsőre elég röhejesnek tűnhet pár rész, másodjára már jobban összeáll a kép. Bár az a kiscsávó rohadt idegesítő.
  • neménvoltam
    Én most fogom megnézni a kört. Jó film?
  • Evil
    lehet kulon hangositani a catornakat.nekem a vobsub berakja automatice es utanna tudom szabalyozni.
  • see.aakogh
    Egy hete szombaton lattam a Pite 3-at, tegnap neztem a Bad Boys 2-t. Mind a kettő übersirály film, aki kurvasokat akar röhögni az nezze meg mind a kettőt!!
  • shaba23 #7177
    Sajnos rossz a 2. cd :) nemtom megnézni..
  • Coine, The A&O
    Nekem tetszett.
    Már maga a cím is...női végzet :)
  • konoko
    Az FF érdekes thriller/akció/krimi/stb, a hangulata jó, csattanó és fordulat is van benne dögivel.
  • shaba23 #7174
    A Femme Fatale milyen film? Érdemes megnéznem vagy delete...
    Szerintetek mitől van az, hogy az AC3-as filmek qrva halkan szólnak? 0.69b kodek van fent a gépen és ASUS a7n8x alaplapi hang van...minden más normálisan szól (kivéve a Vietcong)Szar az integrált hangkártya vagy mi a szösz?
  • HuAn82
    Mindkettő jó film szerintem,bár a Bad Boys 2 jobban tetszett.
  • HuAn82
    Most jött le.Remélem megérte...
  • shaba23 #7171
    Olasz meló. Nekem teccett...Végig izgalom, jó kocsik (pl 3 spéci Mini amikbe szerelmes lettem), a csaj sem rossz, de nem mutatnak belőle semmit+ a The Transporter Frank-je ebben is produkál néhány fasza ótós üldözést. Donald Szatörlend is benne van, meg Márkimárk... Aki szereti az izgalmas, fifikás rabolgatósdikat annak tecceni fog.
    Sztori nem rossz egyáltalán.
    Trükkök is akadnak benne szépszámmal.
    Izgalmas.
    Aránylag eltalált zene.
    Sokmindent megtudhattok a Napsterről :)
    Ebben a kategóriában 8/10 szvsz
  • CSOCSO
    én láttam a filmet.. nekem bejött.. főleg a hülye dragon ball szintű erőgyűrödések a földön:))))))))) ppff:)) LOÁL.. kircsi film!
  • neménvoltam
    Pfff... most néztem meg az Amerikai pite 3-at és a Bad Boys 2-t moziban. Hát fainak voltak. Szerintetek?
  • konoko
    Volt regen egy sorozat, anime, egy focista gyerekrol szolt, aki a meccsek vegen mindig rugott egy nagy golt, amivel nyertek. Kozben persze minden ellenfelnel volt valami "foellenseg =)" akivel meg kulon is meg kellett "vivnia" a palyan. Na egy hasonlo film ez a shaolin soccer, csak soksoksok poennal. Es ami a legfontosabb, hogy nem szabad komolyan venni! Mert akkor tarsasagban nezve par uveg pia vagy mosolycigi mellett nagyonjo! =)
  • Tikal #7167
    fantasztikusan ötletes alapsztori, kb erről szol minden B-s film :)

miről szol a frekvencia? ismerős de nem ugrik be...
  • CSOCSO
    jah:)poén.)))))) anime film
  • tomsolo
    váooó: tv2 vasárnap - Jákob lajtorjája
    egyik nagy kedvenv filmem volt....van :D
  • Skynet85
    A hollo 3 story: Kinyirják a csávó b.nőjét mellesleg a csilkosságot a csávora kenik és emiatt tér vissza a halálból hogy elkapja az igazi gyilkost kb ennyi dióhélyban de megkell nézni!
  • PResident Evil
    najó ;P
  • Kandurex
    Szövetség 5,5/10

Érdekes feldolgozás több, tipikus angol, kitalált hősökről. Egyszerre: Jekll, Vámpír, sebezhetetlen, láthatatlan ember, Nemó kapitány (és ez mind együtt:o). Teljesen más filmre számítottam.

Látványra nagyon ütős, zenéjére nem emlékszem (ami rosszat jelent), cselekmény és történet meg nem lép túl egy "Retek-Klubbos Barátok közti" izgalmat. (bár az akció jelenetek vérprofin vannak kidolgozva) Sajnos nagyon átlagos (tipikus rókabőr) a történet. (Van a gonosz, ő a világot akarja magának, meg vannak sokan jók, ők meg nem akarják, hogy a nagyon gonosz megkapja a világot) Dióhéjban ennyi a rém izgalmas story szál.
  • zaki
    inkább 8/10 :)
  • PResident Evil
    LOl hát ma megnéztem a Pite 3at... hát nemtom ki fikázta annyira, de szerintem nagyon fasza film volt... ugaz kevesebb poénnal, de az überállat volt... 6/10
  • Coine, The A&O
    Kill Bill : Volume 1

Hát így rögtön első szusszanatra...Tarantino egy állat, látszik, hogy ebben a filmben kiszórakozhatta magát, kipróbálhatott mindent, amit akart. Vannak nagyon jó és nagyon rossz részek, de a csoda benne, hogy látszik, hogy mind DIREKT van és valószínűleg nem hibából. A zene nekem nagyon bejött, illik a filmhez.
  • Dynamic
    Szerintem meg tök poén a Shaolin Soccer.És mellesleg paródia, tehát bizonyos elemek direkt voltak benne, nemcsak a kultúra miatt.
  • Bandew
    Nagyon király film. Végig tele van feszültséggel, egy percre se lankad a néző figyelme. Én véresre rágtam a körmöm az izgalomtól.