106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Varj ezt ugy irtam hogy megertsd mi a spoiler nekem! A csattano!
Nekem idezd meg a Freddy Vs. Jason muvi beszolasbol azokat a reszeket amik teged ugy feldultak hogy piros nagybetus vilagvege panikos irast irtal! Kerlek szepen! -
Nem fogom végigolvasni a #7208-at! Pont azért, hogy ne menjen el a kedvem a filmtől, hogy még véletlneül se tudjak előre semmi jelenetet, pláne a csattanót! Vili?
Legközelebb légyszíves írd ki, hogy SPOILER, ha bármilyen többletinfot nyomatsz a filmről, mint egy trailer. Köszi. -
Spoiler.ről jut eszembe, kereskedelmi csatornákon álandoan ugy reklámozzák a filmeket hogy mindig tudom miről fog szolni és ki a gyilkos, milyen szörny fenygeti a várost, stb....
-
"akaratlanul is elolvastam egy olyan film csatanojat (amit egyik okos irt le) amit meg nem is lattam es mar nem volt kedvem megnezni"
Erre kellene nagyon odafigyelni. -
A Kill Bill-t miért ugy reklámozzák hogy Tarantino negyedik filmje? Ez most miért ujdonság? Ki nem szarja le hogy hanyadik filmje. Spielberg sem ugy reklámozta az A.I.-t hogy 11. filmje (egyébként nem tudom hanyadik).... -
Es ha mar itt tartunk kemeny 4 jelenetet irtam korbe ami szerintemtulzas volt! Es ha te ebbol a negy jelenetbol rajosz hogy mi a film tortenete es hogy mi tortenik benne akkor csakis gratulalni tudok!
ember! Aruld mar el milyen poen lottem le vagy milyen tortenetet! Kerlek! Idezd meg azokat a sorokat amikrol szerinted Spoilerek! -
Nos akkor vegyuk tan ugy hogy amikor egy ember elkezd olvasni egy hozaszolast senki nem tartja oda a fegyvert e fejehez hogy arra kenyszeritse hogy olvassa vegig nem? Es en a vegere hagytam a ugynevezeet Spoiler-eket (bar a spoiler az amikor valamirol leirjuk hogy miert es hogyan vagy mi okbol tortent) es nem az hogy megnezem a hibaka benne es leirom hogy szerintem mirol van szo nem?
Maskor majd oda lesz irva hogy SPOILER ozt kisz.
Hidd el nekem nem egyszer megtortent hogy ide beolvastam es akaratlanul is elolvastam egy olyan film csatanojat (amit egyik okos irt le) amit meg nem is lattam es mar nem volt kedvem megnezni.
En nem ugy erzem hogy leirtam volna a film csatanojat es mesze nem a film tortenetet szal Loal Janos baratunk lenyugodhatna es nem kene ugy irni mintha vilag vege van
-
KennyG #7227 és kellően beteg a film. : ))) -
KennyG #7226 nekem is megvolt. 0:-D -
Ramza #7225 Írjál neki, Kou-ról van szó. -
nekem elég ha csak az ismerősödet zavarod fel dc re :D -
Ramza #7223 Ismerőstől.
Én DC-t még életemben nem láttam működés közben :( -
ezzel pont jót tettek veled. :D
-
honnét van meg? kb 3 honapja keresem 1 hubon sem találom :( -
Ennél már csak az volt idegesítőbb, amikor itt valaki a Darknessel kapcsolatos első mondatában leírta, hogy "gondoltam, hogy xy a gyilkos":)
Mondjuk most röhögök rajta, de akkor idegesítő volt, mert meg akartam nézni:) -
konoko #7219 Egyetértek, télleg jó lenne jelezni ha valaki majdnem egészében ismerteti a filmet =) Ha csak pár jelenetet ragad ki és emlit meg, az még nem annyira gond, de a nagyobb érvelésekkel elveszi az ujdonság élményét másoktól, ami egy mozinál bizony sokat számit. -
Ramza #7218 Mondjuk ennél betegebb filmet nem sokat láttam életemben, és kellőképpen egyedi is, amit a mai filmek nagy részéről nem lehet elmondani. Lehet, hogy túl szigorú voltam.
Betegebb, mint az összes Lynch film egyben (mondjuk Lynch máshogy "beteg" mint ez a film, de akkor is :). -
Ramza #7217 Jujj, el is felejtettem:
Ichi the killer - jó volt, de egy kicsit többet vártam tőle. lehet, hogy az elvárásaim voltak túl magasak :(
Kellőképpen véres, nagyon-nagyon beteg és a történet sem rossz, de valahogy kiemelkedőnek nem érzem. (7/10, de lehetett volna 8-9/10 is talán, ha olyan passzban nézem meg) -
Ramza #7216 No, az elmúlt napok termése:
Torrente 2: jópofa, ilyesminek kell lennie nálam egy vígjátéknak, de az első résznek még csak a közelébe sem ér. (6/10)
Terminator 3: hát, én semmi különöset nem vártam, nálam már a második rész sem volt kult-státuszban, és szinte csak rossz kritikákat hallottam róla. Felemás a véleményem, egyrészt baromira untam az akció-részeket, hiányoltam a történetet, de a film utolsó tíz perce tetszett, szerintem jó ötlet volt így befejezni a történetet, vannak még itt lehetőségek. Összességében ez is olyan (6/10) nálam.
South Park múvi: ezt már nem elsőre láttam, de még mindig nagyon jóóóó! (8/10)
Ja, és ki ne hagyjam, tv2 - Csajok a csúcson: na ez is minősíthetetlenül szar volt :) Már az amerikai tinivígjátékok is a könyökömön jönnek ki, de ez még azokat is alulmúlta. Legyen (3/10) mondjuk. -
Oksa, nem vesszük úgy, de az hogy nem te vagy az első még ront is a helyzeten. Jársz ide sokat, tudhatod, hogy sokan nem szeretik ha lelövik a lényeget...
Ennyi. -
Jó. -
Ramza #7213 "mind a 4 Jason reszt"
Vagy mind a tizet... -
Ramza #7212 Nem női végzet, hanem a végzet nője :)
Kicsit mást jelent a kettő. -
Ahh figyej mem akarok kotekedni es bocsanatot is kerek hogy nem irtam oda hogy SPOILER de nem en vagyok az elso aki leirja igy szal ne vegyuk mar ugy hogy szandekosan csinaltam igy oksa? -
Tessék, az idegbetegségtől már írni sem tudok... -
Könyörgöm! Miért kell leírni a film egész történetét az elejétől a csattanóig, ha nem írod már a hozzászólás elejére, hogy SPOILER?????????????
KÉREK MINDENKIT, HOGY HA LEÍRJÁK EGY FILM TÖRTÉNETÉT, ILLETVE MINDENT, AMIT NEM SZABADNA LELŐNI, ÍRJÁK ELÉ, HOGY SPOILER[/szin=red]!!!
Köszönöm. -
Nos... Freddy Vs. Jason c. filmrol lenne itt szo :
Szal vegyes velemenyeim vannak a filmrol.
Eloszor tan mielott megnezzuk szerintem latni kene az oszes (de lagalbb az utso 4) Remalom az Elm Utcaban c. reszeket (7 resz van oszesen) aztan meg megnezni mind a 4 Jason reszt. Aki csak ugy ul oda nezni asse tudgya mi fan terem majd a fel szereplogarda.
Az elejen elmeseli nagyabol hogy kijaza Freddy es feny derul Jason mesejenek is de ez nem igazan eleg.
Valaki lejjeb alitotta hogy "micsoda baromsag hogy egy gyermek tabor mellet propan butan gaztelep van" , nos annak javaslom nezze meg ujra mert sok ido telik el es mint lassa az a gyerek tabor mar reg le volt bontva szal azota siman epithetek oda a telepet nem?
A film tok jo lett volna ha nem epp ugy van par jelenet ahogy van :)
Ugyertem lassuk peldaul hogy amikor Will magyarrza Lori-nak a dologkat megjelenika nigger csaj "gyertek tancolni" beszolassal es rogvest elfeledven minden bajt mennek tancolni. Es az is edes volt hogy Jason elkezdet meszarolni embereket de a foszereplok nem voltak tulsagosan meggyotorve a tamadastol mintha mi sem tortent volna csak elszaladtak. Majd amikor Will es Lori mennek a Will baratjahoz , az elejen meg tok nyugisan vezet a csako , es csak amikor megerkeznek rohannak mintha tudnak hogy az mar elaludt es meguti a Freddy :) Aztan ne feledjuk el hogy meselik hogy mar 4 eve Will es a haverja be vannak zarva abba a szanatoriumban. Nehogy ma' nem tudtak addig is megszoki hanem pont akkor sikerult bazz... annyira jo dolguk volt addig bent? Es sorolhatnam meg a barom jeleneteket mert van beloluk eleg. Persze nem aszondom hogy tokeletes legyen egy film de nema hogy also B kategoriaba tegyuk bazz. A harc jelentek Freddy es Jason kozott faszaul sikerultek az alitom. De a story nagyon lepcses.
Sajnalattal akarmilyen Elm Utca rajongo vagyok ez a film egy jo nagy adag szar lett. Aki latta a Jason sorozatot erti mire celzok. Kicsit fura nemde ahogyan Jason ujra szinrelep?
A vegerol mar ne is temazunk mert amikor Jason UJRA kijon a vizbol es Freddy mosojog ha' vaaz... -
höhö az qrva jó :) már láttam egy párszor...DUNE rulz -
LOl lesz az ahová lépek szörny terem:))))) -
Viszont letöltöttem a spykids2-őt ugyanezen okból (igaz hogy a 3 is fentvan de az screener)
Tuti valami gagyi szar... -
meg királyok a technikai trükkök is -
hmm...most hogy elolvastam mit írtam...CARIBBEAN -
a pyrates of carebbian szerintem egy jókis könnyed film..olyan ami néha qrva jólesik az embernek...laza, szórakoztató stb-stb -
én most a ki nevel a végén-t néztem +, jó volt. -
A kört a barátnőmmel néztem és a végére a lökött nő teljesen belémhozta a parát :) -
neménvoltam #7199 Huh... megnéztem a kört és hát... furcsa egy film. Nem igazán tudom egyik filmhez sem hasonlítani. -
konoko #7198 Passz -
meg belepirulok :) -
Valaki nem tudja mi annak a számnak a címe, ami a 28 Days Later, bevásárlós jeleneténél volt (ilyen pc speakert hang :D). -
háhááá faszányosan zsírkirályságos nagy-nagy thx