106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tomsolo
    engem is érdekel:D
  • Ramza
    De olyan is lenne benne, amit te is szeretsz szerintem.
    Megkockáztatod?
  • tomsolo
    jaj kihagytam a kevincostner féle POSTAL-t :D
  • Loál János #7442
    Küldd el privátban, lécci! :DD
  • Loál János #7441
    Azt csak a mungunkfajta tudja értékelni... :DD
  • Ramza
    Húbazz, beírnám a Bottom 10 listámat, azt hiszem nem lenne ember, aki ne küldene el anyámba :D
  • Ramza
    Épp ezt akartam mondani, hogy az Undead állítólag jó :D
  • Loál János #7438
    loál

Pedig az Undead-en kurva sokat röhögtem! :D
  • tomsolo
    TESFALÓK
    ÓRIÁS PÓKOK TÁMADÁSA
    DAREDEVIL
    UNDEAD(:D)-A ZOMBIK VÁROSA
    ŐSZ NEW YORKBAN
    JURASIC PARK -2-3
    BATMAN ÖSSZES
    STEVEN SEAGAL ÖSSZES
    SZANDI-SZERELMES SZÍVEK
    HARMADIK GENERÁCIÓ (volt rtl sorozat)
    .... most így hirtelen ennyi emberiségelleni büntett jutott az szembe. :D
  • CSOCSO
    legszarabb filmek amik hirtelen eszembe jutnak:
    görkoris filmek (volt vagy kettő amiben arénában játszanak görkorin..)
    volt egy pokos film.. (sikoltoznak a pokok meg hasonlok.. éves lehet kb.. fujj de szar volt)
    az összes elmult eltorzult szar horror filmecske :
    sejt, fear.com, jasonx, a kör-... egyik se volt se ilyesztő se jó.. sőőőőőőőt...
    nahkb ennyi jut eszembe..
  • CSOCSO
    hjóóó de ... te is tudod melyik kocsit komálom na:))) nem a mad max type jön be nékem:))
  • Loál János #7432
    Na abban disznók a kocsik!
  • CSOCSO
    lol arra nem is emléxem..eszméletlen régen láttam
  • CSOCSO
    faszom.. esküszöm kitalálok magamnak valami diktafonos srájbe dolgot...
    szoval:
    annyira még azota ne nayon tetszettek filmek
    azóta nem bírtakolyan filmeket kiadni mint amilyen hatással voltak azok a régi filmek rám..
  • Loál János #7429
    Mad Max első rész?
  • CSOCSO
    ghehe:) FF nekem az autok miatt tetszettek...
  • CSOCSO
    nah.. klasszikus.. mindegy..nem nevezném klasszikusoknak de már mindegy.. leírtam:))))))
  • Loál János #7426
    Első nyolc a Fast & Furious 1-2! :DDD
  • CSOCSO
    nekem fura klasszikusaim vannak.. alien sorozat.. cápa sorozat...vissza a jövőbe..d e ezek azért mert régen nagyon nagyon tetszettek annyira még azota ne nayon tetszettek filmek... hja és egyik nagy kedvencem a szikla..de az is azért mert tök olyan mintha MGS film lenne (metal gear solid) meg ilyenek.. mostanság nincs hűde top 10 filmem...
    de már tényleg kezd elegem lenni hogy blasta ur minden filmet lehúz.. mi a fasznak megy moziba egy ilyen ember???
  • Ramza
    Ez engem is érdekelne, gondolkodtam is már azon, hogy kellene egy ilyen topik is.
    És te Csocso, leírod a saját listádat?
  • CSOCSO
    ird már le a top10 es filmeidet..pls!!
  • CSOCSO
    szánalmas vagy ecsém.... nemtom mi valo neked de ez végkép szánalom!!!
  • Blasta
    Nemszoktam anyázni hangosan, csak magamban fortyogtam :-))))
  • Ramza
    Elolvastam.
    Ettől függetlenül nem értem, hogy a "rendező" vajh miért nem rendezett se előtte, se utána még csak egy két perces kisfilmet sem.
  • Sephi
    Ha elovastad volna amit irtam tudnad. Nincs adatbazisban! Semmiben sincs! A film elkeszult de nem adtak ki meg a reklmajat se mert perben altak. Ami nekem van az a officiel rol keszult kopia. A filmet lehet majd egyszer kiadjak.
  • Bandew
    Azért remélem nem szídtad hangosan a filmet a moziban. :D
    Ha még szar is, akkor is utálom ha mellettem hangosan anyázzák a múvit. :DDD
  • Blasta
    Nagyon kikészültem ettől a múvitól bazze.
    Én kicsit jobbat vártam, bár az első részben mutatott anyázásokra számitottam, hogy végig ezt fogják csinálni, de hogy ennyire szar lesz, hát azt nem vártam volna....
  • Ramza
    Erre ennyi karaktert szántál, tesó? :)
    Valahol gyanítottam, hogy ilyesmi lesz :(
    Mondjuk őszintén szólva eszembe sem jutott megnézni, az amerikai akciófilmek és vigjátékok (a kettő egyben pláne) nálam általában a megalol kategóriába tartoznak.
    Emlékszem a pillanatra, amikor a Nemzertbiztonság bt. bemutatóját adták egy film előtt, az egész mozit rázta körülöttem a nevetés, én meg sírva szerettem volna fakadni.
    Kb. ezt vártam volna ettől a filmtől is.
  • Blasta
    Szasztok!
    Elvetemült akciófilm rajongók kéretik ugorják át a filmelemzésemet, mert lehet, hogy idegrángásokat fognak kapni...
    Szpojler meg ilyenek előfordulhatnak!!!

BAD BOYS 2!

EMBEREK! ILYEN SZAR AKCIÓFILMET RÉG LÁTTAM!!! TALÁN A 2 FAST 2 FURIOUS közelitette meg.
    Haverommal 2-en néztük meg, ő is ugyan úg yérzett mint én.
    2 óra 15 perc egy ilyen lófaszgeci akciófilmért, aminek a fele teljesen értelmetlen ANYÁZÁSBÓL ÁLL!
    Hát ezt az én gyomrom nem veszi be basszameg és nem értem, hogy mi tetszhet ebben a filmben az embereknek.
    Egy szánalom az egész az elejétől az elbaszott végéig....

Hogy miért?
    -Mint már említettem, nem tudom kinek jön be a "egész filmben szivatom a haveromat és a legveszélyesebb akciórészek közt anyázom őt jó durván" stílus, de szvsz nekem irtózat idegesítően hat.
    -Autós üldözések: A filmben megtudhatjuk, hogy egy Maranello-nak kemény 10 percbe telik egy kocsikkal megrakott kamion nyomába érni, és padlógázzal kerülgetni a kamionról hulló kocsikat.
    Ja és a híd kb 50km hosszúnak tűnt, mert kb annyi utat tettek meg rajta azzal a kurva maranelloval. Szánalmas.
    -Idegesítő közjátékok a kötelező akciórészek közt mint pl:
    Patkányírtásnak álcázott poloska-elrejtés. Baze, ezt az átlátszó faszságot a nagyanyám is kiszúrta volna. Azok az idegesítő mentegetőzések, hát komolyan SÍRTAM már-már egy két "viccesnek" számító beszólástól.
    A 2 jómadár folytonos vitázása és lelki problémáik kezelése. SZARTAM RÁ JÓ MAGASRÓL. EGy halálos fegyverben 1000-szer hitelesebben tudták ábrázolni az idegbeteg vagy a kiégett keményzsarut. Itt nem sikerült.
    -Megtudhatjuk a filmből, hogy a HUMMER 2 szinte mindent kibír, egy egész vályogfalun keresztülgurulva is egy hegyoldalról lefele, mérföldeseket ugratva. Egyedül a lökháritója szakadt FÉLIG(!!!!!!) le. Ezt mondjuk még beveszem. Dehogy ugyan ezt utánacsinálja egy ZSUK stílusu fikaterepjáró is, na azt már köszi, nem.
    Aztán, a rettentő poénos hullaházas jelenet. Az meg inkább volt ocsmány és gusztustalan mint humoros.
    És persze pont be kell kapnia Martin Lawrence-nek 2 extasy-t MERŐ VÉLETLENSÉGBŐL..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Oké, az extasy-s rész tetszett. Egye fene, azon mulattam.

De kálváriám még nem ért véget.
    Jött a keménykezünek TŰNŐ rendőrkapitány, akit persze simán meg lehet fűzni az akció folytatásáról egy olyan üldözés utána, aminek nincs eredménye, max az a 30db totálkárosra tört autó/motorcsónak etc. HÁT PERSZE!!!
    Aztán jöhet a kötelező szöveg: "...aztán meg nekem kell kivakarni mindenki seggét a szarból, mert a polgármester már eredményeket akar...." stb. NEM UNJÁK MÉG EZEKET A FASZSÁGOKAT AZ EMBEREK????????????????

Kedvenc részem következik:
    A végén. Egy aknamezőre üldözte a csúnya drogbácsi hőseinket és a hugicát. Sakk matt. A hugica az utasitásnak megfelelően szép lassan rakja le a pisztolyt, de hogy a gyökerebb nézők is teljesen értsék a dolgot, még szépen kommentálja is:
    "okéééééééé.......ledobom.....aaaaa.....pisztolyt.........PONT AZ AKNÁRA OTT ELÖTTED!!!" és vetődés, majd rosszbácsi akna általi elhalálozása következik.
    KI ENGEDTE MEG EZEKNEK A HÁLIVUDI FASSZOPÓKNAK, HOGY ENNYIRE BALFASZNAK NÉZZENEK ENGEM ÉS A TÖBBI EMBERT?
    MEGÉRTETTEM VOLNA BAZZEG KOMMENTÁR NÉLKÜL IS EZT A RETTENETFRAPPÁNS MEGOLDÁST.

Na itt már majdnam kimentem a moziból, de mondom mostmár megvárom a legvégét, aztán usgyi. Komolyan, csak azért maradtam benn, mert sok emberen kellett volna keresztülmásznom....

Az akciójelenetek még türhetőek voltak, de sajnos nem feledtették a film telejesen hétköznapi szoriját és a sok-sok szarabbnál szarabb poént. Se nevetni, se izgulni nem sikerült ezen a sokak által MEGAKIRÁLY AKCIÓFILMNEK nevezett hálivudi bullshit-en.

Tehát ezek után 2/10-et adok a filmre és a józanabb lelkü nézőknek masszívan az elkerülését javaslom.

Ráadásul 2 óra és 15 perc ez a fos. Ennyi még Spielbergből is sok, nemhogy Jerry Bruckheimer-ből és Michael Bay-ből...

Még biztos eszembe jut egy rakat szánalmasnál szánalmasabb dolog, de azokat mér inkább nem írom le.
    Úgy tünik 26 év felett már nem élvezhetőek ezek a fosok...
  • Ramza
    munkacím
    Amúgy ezt a Robert Eldert miért nem ismeri a világ legnagyobb filmes adatbázisa?
    A filmről már nem is beszélve.
  • zaki
    na én megnéztem a dumb és dumber 2-t. hihetetlen. iszonyat rossz, én még életemben nem láttam ilyen szar filmet (na jó az ért a rollerball-t azért nem múlta felül :D). olyan gyenge, mint az Algopirin
  • shaba23 #7412
    én is ma néztem meg a Szövettséget...akinek az X-Men tetszett, annak ez is bejön...(szerintem a kritikusok nagyon lefikázták, pedig annyira semmiképpen nem rosz)
  • CSOCSO
    nem szexuális a dolog...hjajmááán...oan hülyék vagytok:))))))
  • Sephi
    Amikor azt nezted akkor alt fel eloszor ?:)))))
  • CSOCSO
    neeem:) nem azért...
  • szando
    Kill Bill! Rulez!!!
    Nagyon tetszett, hogy szinte természetesnek hatott az az óriási vérengzés... Szuper
  • HuAn82
    fr@nc...
  • HuAn82
    Szövetség[/red] látványos baromság...Sir Sean Conery pedig az egyik kedvenc színészem.
  • I.C.ram
    Én tegnap láttam Moziban.

Tudtátok, hogy a Hummer 2-nek visszanő a visszapillantótükre? :)
  • Jano
    Az alien.com-on viszont állat a flash.