106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szar Schwarzi filmek
Hull a pelyhes
Batman és Robin
Az igazság nevében (amikor siratja a családját, pfújjj de szarul csinálja)
Terminator 3.
Junior
A többi elmegy vagy nagyon király.
Az első 3 filmjét (Herkules New Yorkban, Maradj éhen, Kaktusz Jack) nem láttam. -
No. Ezen infók alapján a TOP 10-es (vagy tizenakárhányas) listád egy kalap kakit nem ér. :-))))
Lévén attól benne van a TOP10-ben egy film, mert 4-szer láttad és aludtál rajta????
Ezt nem igazán értem. :-))))))))
Swarci-filmek.
True lies nem volt szar. Terminator ALAP. Hatodik napon elég gagyi volt. De akkor megemlitenék olyan remekműveket, mint a régi Conan filmek, vagy a Raw Deal, esetleg a Collateral Damage, esetleg a Turbo Man-es filmje igencsak a gagyi akciófilm/gagyi vígjáték kategóriába sorolandó (nálam legalábbis). Meg még egy rakás többi swarci film, ami nem érdemli meg, hogy TOP10-be soroljuk őket, mert csak agyatlan akciófosok mind.
Deha neked erre áll a cerka, hát Istenem, nem vagyunk egyformák :-)
Stallone-nak nekem is kedvencem az Assassins és még a Cop Land is nagyon teszett. Mondjuk az Assassins leginkább Banderas miatt tetszett.
Dehogy 10-es listámra feltegyem, hát azt azért neeeeeeem :-) -
Egybekent mega LOAL :)))) -
Na kerem :) Szal a Highlander 4-et megneztem ugyanazon a heten 4 szer moziban mert egyszer egyedul mentem majd a haverral majd a masik haverral es vegul a hugommal :) De jokat aludtam :)))))
Arrol hogy a Swarci filmek hat azert ne haragudj az nem kamu volt. Nekem egyet sem mondasz ami nem teccet volna. Miert a True Lies szar volt? Es a Terminator? No meg a Hatodik nap? Jo a tobbi nem teccet na :)))
Staloneval teccet a Snipos muvi meg meg egypar de nem az oszes :) -
Most kapcsoltam oda, de ez ránézésre egy német film. -
nem bírom az ilyen fosadék filmeket mint pl am most megy az rtl en.. öcsém.. még a helikopterek is számítógépépes...pfff... -
DarkWolf
Jippii! De rég láttam már farkasemberes filmet. Nah, ez jól meg is gyalázza szegény farkas koma még fentmaradó félelem keltését. Ritka egy szerencsétlen alkotás. A film "büdzséje" kb azonos egy barátok közt. két epizódjával. Ritka szar sztori, nevetséges kidolgozás. Ennél még a fentebb említett sorozat is jobban megdobja az adrenalin szintet.
2/10
A 2 pontot EGY jelenetre kapja a film. Két csaj nyalakodik egymáson, na az türhető. -
Hogyé aggyák? Szinkronos? -
Ramza #7519 :)
A héten amúgy nagyon ideges lettem.
Bementem DD dvd-t venni az új mediamarktba, és nem volt. Annyira ideges lettem, hogy vettem is egy leárazott Különvéleményt és egy Mátrix 2-t :)
Na erre a sztorira kiváncsi leszek (mint ahogy a dvd-re is).
Egy kérdés: ezen a dvd-n rajta van egy alternatív befejezés, vagy azt Európában szokás szerint lehagyták? -
Űbaz. -
Ramza #7516 De Niro rákos vazze :(
Remélem tényleg meg fog gyógyulni, ahogy az orvosok prognosztizálták. -
egyelőre, annyit fűznék hozzá hogyha teccet próbáld megszerezni a feliratos verziót mer a magyar szinkron nem mindig tökéletes [pl. a helikoter hangja teljesen más mint az eredetiben!!!]valamint egy-két dolog sokkal jobban érzékelhető az eredetiben pl. a kórházban megszólaló hang a semmiben : DREAM ON! [aka magyarban: Álmodj]... -
Uhh köszi szépen. Meg kell néznem mégegyszer a filmet. Teljesen másra gondoltam. Bár valószínű azért nem értettem meg ennyire, mivel feliratos volt és jópár párbeszédet el sem tudtam olvasni végig.
De ha már itt tartunk. Jákob lajtorjáját múlt héten láttam csak először. Na az megint egy érdekes darab volt. Kérdésem: jól értelmeztem a dolgokat, vagy valaki másként emléxik rá.
- SPOILER -
Szal van a főhős a vietnámi háborúban. Ugye az egész úgy indul, mintha visszaemlékezne a háborús éveire és a sokat emlegetett éjszakára. Néha különböző hatások miatt felvillannak ezek a képek de a "valóságban" is nagyon furcsa dolgokat lát és fura dolgok történnek vele. Azt a részt nagyon eltalálták, amikor felébre és még él a gyereke és a volt feleségénél van. Aztán folytatódik a történet képbe jön az ürge aki a drogot készítette, amit beadtak nekik a háborúban. És a legvégén kiderül, hogy végig ott volt sebesültként a hordágyon vietnámban és az egész történetet csak elképzelte? Mondjuk ez az utolsó 2 percben derül ki. Jól értelmeztem? -
Ramza #7513 Szerinted? :) -
Ramza #7512 Ez így elég tág kérdés, örültem volna, ha konkrétabban kérdezel rá valamelyik részletére :)
Na akkor röviden.
- SPOILER -
Van egy hasadt tudatú diák - a főszereplő, Donnie Darko.
Valamilyen okból - erre később visszatérek - a "másik" éne képes dolgokat megérezni a jövő bizonyos aspektusairól. (pl. a jelképes "világvége" időpontját).
Érdemes figyelni a film közben elhangzó beszélgetéseket az időutazásról, mert a film végén nagyon fontos lesz.
Ennek lényege, hogy bizonyos körülmények együttes jelenléténél lehetőség van arra, hogy valaki megváltoztasson bizonyos történéseket a sorsában az időutazás segítségével.
Ez történik meg a film végén. A főszereplő elvesztve szerelmét úgy dönt, hogy egyetlen módon lehet képes megmenteni, mégpedig úgy, ha még a kapcsolat kialakulása előtt meghal.
Mivel a körülmények adottak az időutazásra, ezért visszamegy arra az éjszakára, amikor rázuhant a repülőgép-csavar a házára, de ezúttal ott marad és meghal, feláldozza magát, hogy soha ne történjenek meg azok a dolgok, amik miatt visszament... (az más kérdés, hogy ezzel igazándiból csak a "barátnőjével" tesz jót, hiszen így pl. a pedofil bácsi valószínűleg soha nem fog lelepleződni, és az anyja/húga is meg fog halni).
Ami számomra is egy kicsit kérdéses, az az, hogy miként képes megérezni a jövőt. Erre több megoldást/értelmezést is lehet találni, pl. azt, hogy mivel az egész történet egy kört alkot (az első látomás napjától addig, amíg visszautazik az időben ugyanaznapra), így gyakorlatilag mindegy, hogy a kör melyik pontján állunk (hiszen végtelen sokszor megismétlődik), korlátozott tudomásunk van a kör többi időpontjának történéseiről is.
A végső cselekedet egyébként ezt a kört szakítja meg azzal, hogy mást cselekszik Donnie, mint amit a sorsa szerint cselekednie kellene. És itt visszatértünk ahhoz a ponthoz, hogy érdemes figyelni a párbeszédeket az időutazásról, hiszen ezekben pont erről beszélgetnek - mennyire képes valaki valaki a számára kijelölt utat megváltoztatni, stb.
Persze ez egy értelmezés a lehetséges sok közül - számomra ez van a filmben.
Csodaszép bemutatása az önfeláldozásnak és odaadásnak. -
VAZZE, EZT CSAK MOST FOGTAM FEL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Oszes Swarci muvi es par Stalones is :)"
Ez csak poén volt, ugye?????? :-)
-
Kicsit nézelődtem az IMDB-n. FUNNY :-DDDDD
Highlander 4 kemény 4.5 pontot kapott a nézők szavazata alapján!
Higlander 3 kemény 3.7!!!! pontot kapott.
De a Higlander 2 a legszarabb, iszonyatbrutál 3.4 ponttal (7000 szavazatból :-)))))
És úgy tünik nincs vége:
Higlander: The source (2004) -
"jo lenne ha az anyadhoz koltoznel (a gyerekkel ha van) par napra"
Pláne, hogy ez a legkézenfekvőbb hely, ahol legközelebb keresheti egy esetleges megrögzött gyilkos :-DDDDDD -
Sephi, a Highlander NÉGYBEN neked mi tetszett annyira???????
Csak érdekel a véleményed, mert szvsz az a film bennevan az én "Az emberiség ellen elkövetett legnagyobb bűnök" listámban :-DDDDDDDDDDD
-
Uhh, ja télleg, nem figyeletem :-DDDDD
De már elég régi film, ilyen kategóriában már nincs poénlelövés, oké???? :-)))))) -
Ha a Donnie Darko a 2. a listádon akkor talán értetted is miről szól. Megosztanád velem, mert megnéztem de lövésem sem volt róla igazából mégegyszer meg még nem szántam rá magam, hogy végignézzem. Egy elképzelésem nekem is van róla, de kíváncsi vagyok a többiekére is. Már feltettem itt a kérdést de választ még nem kaptam. Jöhet Privátba is! -
Videon kazin van meg :) Mindegyiket tudom kivurol :)))
Futyesz : Torzsur?
Lutyo : Hmm...
Futyesz : Torzsur?
Lutyo : Mi van mar?!
Futyesz : Bolham van torzsur.
Lutyo : Tartsa meg!
Looooaaallll :)))) -
A csendőrösök videón vannak meg, vagy számítógépes formatumban? -
nemrég néztem meg a Las Vegas, végállomást. Most már tudom, miért kapott Oscar-díjat Nicholas Cage (asszem 95-ben), nagyon jól eljátszotta a beteges alkoholista szerepét, megérte megnézni a filmet -
Funes-t imadom! megvan az oszes Csendoros :)
Megneztem a Feltamadas c. filmet Cristopher Lambert foszereplesevel! Csucsu volt! nagyon teccet! kicsit Seven beutesu film de nagyon eredeti :)
Nem tudom megfigyeltetek e hogy az oszes rendoros filmben amikor eloszor mutatjak be a rendorkapitanysagot mindig kurvakat hoznak be meghalgatasra :)))
Es meg egy erdekes dolog. Ha a fohosnek a felesege van veszelyben mindig aszongya neki "jo lenne ha az anyadhoz koltoznel (a gyerekkel ha van) par napra" :)))
Kerdem en apjuk nincs? :))) -
Közeljövőben leadják az EUROPA europa nevű adón a Funes filmek nagyrészét, ha valakit érdekel. Attól tartok, hogy szar új Viasat3 szintű szinkronnal. :/ Pedig a régi magyar szinkron talán jobb is mint az eredeti. -
Ezek nekem is!
Star Wars 4 5 6 (többi nem)
Indiana Jones 1 2 3
Vissza a Jövőbe 1 2 3
ÖSSZES (gy.k. kivétel nélkül mindegyik) Louis De Funes film!
Összes Monthy Python alkotás.
Das Boot is nagyon jó, mert nem szaros amcsi propaganda mint az összes amerikai 2. vh-s film (MÉG AZ ELIT is propaganda) -
Star Wars 4 5 6 (tobbi nem)
Indiana Jones 1 2 3
Visz aa Jovobe 1 2 3
Jurassik Park 1 2 (3 nem)
A Beautiful Mind
Forrest Gump
Highlander 4
Ace Ventura 1 2
Schlinder Listaja
The Pianist
Pirates Of The Carribean
Signs
EvilDead
Oszes Swarci muvi es par Stalones is :)
Es meg jo sok van vazz.. -
Nálam nagyon a topban van a 'Lesz ez még így se!' is. -
Én filmjeim (nem tetszés szerinti sorrend):
A Gyűrűk Ura
Mulholland Drive
Terminator 1-2 (3 nem)
Az élet értelme
Amelie csodálatos élete
Vissza a jövőbe 1. rész
Rekviem egy álomért
Táncos a sötétben
Harcosok klubja
Red Rock West
Basszus ennél jóval több van, csak hát nem fér bele a TOP 10-es listába, de attól még benne vannak :D :
Az Elefántember
Kék bársony
Indiana Jones Trilogy (Spilberg egyetlen jó műve)
Az élet szép
A szörnyeteg (Benigni)
A Karibtenger kalózai
Az Álmosvölgy legendája
Batman 1-2
Dark City
Radírfej
Na jó most már abbahagyom! :D
Pedig ez még nem az összes. :D -
KennyG #7496 seven
american beauty
usual suspects
saving private ryan
memento
matrix 1
star wars (4-5-6)
lock, stock and two smoking barrels
the godfather (1-2-3)
"leon" v. a Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain
de igazából nem tudok rangsoroloni, mer nagyon sok kedvencem van még rengeteg filmet feltudnék sorolni. -
mondjuk nekem má mindegy -
te most lelőtted a poént ugye tudod :) -
Na pl. Nekem a Magnolia az egyik legszörnyübb alkotás EVER!
NAGYON nem tudtam élvezni azt a filmet. Valahogy csak vártam-vártam hogy történjen valami és csak nem történt, leszámítva a békaesőt :-)
Mások vagyunk na. -
naugye :)) -
Igen, pl. a Donnie Darko meg a Magnolia is....:-DDDDD -
hát akkor íme:
Szárnyas fejvadász
Egy veszedelmes elme vallomásai
Donnie Darko
Leon a profi
Magnólia
Szerelemre hangolva
Harcosok klubja
Párnakönyv
Amerikei szépség
Nagy kékség
amint láthattad volt köztük magyarul is mer' az ciki
-
Yeah, az Elpusztíthatatlan HUMMER Two :-DDD -
Fura.
Tuti velem meg a haverommal van a baj.
De a mozi többsége sem nagyon dőlt a röhögéstől.
Én nem értem mi volt benne vicces az extasy-s jeleneten kivül...:-)) -
Abban volt a Hummer 2, aminek vissza nő a visszapillantója, akár kétszer is :D