1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaLeeX
    Uhh köszi szépen. Meg kell néznem mégegyszer a filmet. Teljesen másra gondoltam. Bár valószínű azért nem értettem meg ennyire, mivel feliratos volt és jópár párbeszédet el sem tudtam olvasni végig.

De ha már itt tartunk. Jákob lajtorjáját múlt héten láttam csak először. Na az megint egy érdekes darab volt. Kérdésem: jól értelmeztem a dolgokat, vagy valaki másként emléxik rá.

- SPOILER -

Szal van a főhős a vietnámi háborúban. Ugye az egész úgy indul, mintha visszaemlékezne a háborús éveire és a sokat emlegetett éjszakára. Néha különböző hatások miatt felvillannak ezek a képek de a "valóságban" is nagyon furcsa dolgokat lát és fura dolgok történnek vele. Azt a részt nagyon eltalálták, amikor felébre és még él a gyereke és a volt feleségénél van. Aztán folytatódik a történet képbe jön az ürge aki a drogot készítette, amit beadtak nekik a háborúban. És a legvégén kiderül, hogy végig ott volt sebesültként a hordágyon vietnámban és az egész történetet csak elképzelte? Mondjuk ez az utolsó 2 percben derül ki. Jól értelmeztem?