106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ja ezt még egy párszor ird be ide, de vastag oriás betükkel :) -
szerinted elég értelmes ehhez a társaság? remélem igen.... -
Basszus, ezt a filmet nyomták a múltkor valahol! Csak egy keveset láttam belőle, szóval nem jött le milyen lehet a film. -
jajaja... sztem legalább 1 hétig ne is beszéljünk a filmről :) különben is nem beszélni kell róla, hanem +nézni :) -
Ramza #7846 Bár az tuti, hogy amikor csütörtökön reggel bemegyek melóhelyre, akkor már fikázástól lesz hangos a net :)))) -
Ramza #7845 Masszívan egyetértek! -
IGEN IGEN!
KÉRETIK MINDNEKINEK JÓL AZ AGYACSKÁJÁBA VÉSNI!
LEGALÁBB EGY HÉTIG NE NYOMASSON SENKI SPOILERT, MERT NEM MINDENKI TUDJA MEGNÉZNI A PREMIER-HÉTEN A FORRADALMAKAT!
ÉN CSÜT. NÉZEM, DE ÉN SEM FOGOK LELŐNI SEMMILYEN POÉNT!
HAGYJUK, HOGY MÁSOKNAK IS OLYAN ÖRÖMET/CSALÓDÁST OKOZZON A FILM MINT AZOKNAK AKIK MEGTUDJÁK NÉZNI A PREMIER-HÉTEN... -
kösz az info-t emberek, holnap ezt a filmet is megnézem :) -
Bizony, nézd meg, nekem is nagyon bejött!
2 orosz csákó börtönből szabadulván amerikába érkezik és régi bajtásukat keresik fel, akinél a szajré van.
Jó kis krimi... -
Ramza #7841 Eléggé megosztotta a nézőket.
Nekem pl. nagyon tetszett.
Arról szól, hogy egy apró kis hírnévért mit képesek megtenni az emberek, ha a fejükbe veszik, hogy az nekik jó.
Ennél többet nem akarok elárulni, szvzs nézd meg -
Na basszus! Az összes jegyet lefoglalták a Corvinban!!!
Akkor majd máskor. :D
De nagyon kérem a kritika írókat, hogy a spoiler-ről ne feletkezzenek meg. -
15 perc hírnév c. filmet látta vki? milyen a film röviden? -
Remélem nem lesz csalódás. Nem élném túl!
-
Ramza #7837 Ezt amúgy nem ismeri valaki?
Bound
Vacsiék egyetlen filmje korábbról. -
Én is félek, de ebben a részben remélem a harci jelenetek a háborúról feledtetik az esetleges sztoriban rejlő balgaságokat... :-D -
Ramza #7835 Amúgy egy kicsit félek is tőle :(
(túl nagyok a várakozások, túl nagy a bukás lehetősége) -
Ramza #7834 holnap után után fikázás :D -
Én még a Reloaded-et sem láttam, pedig itt van már régóta a gépemen, de majd holnap délelőtt +nézem házimozin a szomszédok legnagyobb örömére
-
Evidens! :-DDDDD -
remélem felveszitek oszt már rakjátok is felfele
-
Holnap után Matrix :-) -
Holnap Matrix. -
A Roninban én plutónium-ot sejtek, vagy valamiféle nukláris hadviseléshez használható cuccost.
A ponyvaregényben meg valszeg valamilyen drágakő vagy egyéb csecse-becse... -
azt (még) sajnos nem láttam... :) -
Ramza #7826 És a Ronin-ban? :) -
ja tényleg... nem tudjátok, hogy a ponyvaregény c. filmben mi van a bőröndben? :) -
Jaja az jó. -
megnéztem a Bourne-rejtély-t, nagyon bejött, qrva jó vót, és a filmzene is nagyon szuper, mindjárt be is szerzem
-
vajon miért :-DDDD -
Nem azt mondtam, hogy szar film, hanem hogy beteg. Ahogy az amerikaiak is azok. De a szexuális aberrációról rád asszociáltam. -
Ok. -
Ramza #7819 Ilyet írtam volna? :)
(akkor nem jön be, ha BS, TH, JC, EM vagy valami vicces noname feka szerepel benne)
Nem, az igényes vígjátékokat nagyon szeretem!
Csak a fentieket nem tartom igényesnek. -
:DD -
Tehát azért a klasszikusokat elismered. :D
Csak azért kérdeztem, mert a múltkor ugy írtad, hogy ez a műfaj nem igazán jön be neked. -
Ramza #7816 The full monty :D -
Ramza #7815 Dehogynem.
Gyalog galopp, Brian élete, A tanú, Indul a bakterház a legjobbak!
De ha tágabb értelemben vesszük a vígjáték fogalmát, akkor Shop-Stop, rengeteg magyar film és még ki tudja mennyi minden tetszik.
Nem utálom én alapból őket, csak a többség olyan, hogy átmegy a fejemen és nem hagy maga után nyomot. -
Ramza #7814 A válasz nagyon egyszerű: nem fogok QT-ot telepíteni. -
Egyébként egyáltalán nincs olyan vígjáték, ami tetszett volna neked? -
Én sem értem! A mov-ban kinyomott trailerek már jó minőségűnek mondhatók, én szívesen nézem őket. -
Mer bénasux a renccered? :-DDD