106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Evil
    uhhh, nezzetek, rtl ,gyilkos capak 4! ,megloller
  • Ramza
    Szerintem is rendben volt.
    Én ultragagyinak inkább a BB2 típusú filmeket nevezném, de hát ízlések és pofonok, ahogy mondani szokás.
  • I.C.ram
    LOL!!! MEGNÉZTEM A BIOHAZARDOUST! :DDD Ez mekkora egy lol film!! :D Tisztára, mintha fognám a webkamerám, és barátok közt szintű "szinészekkel" leforgatnék egy zombis filmet! Iszonyat brutál!! Azthittem, mikor belenéztem, hogy ez valami filmen belüli film biztos, vagy hasonló, de nem! Ez vicc!! :DD -5/10 :D
  • Bandew
    Akkor megállapodtunk.
  • Gery1980
    ..nem érdekel.....még mielőtt félreértenéd.
  • Gery1980
    Nézd ember, nem fogok veled leállni vitatkozni, mert a legnagyobb őszinteséggel mondom neked, érdekel, hogy mit mondassz, hiszen nem ismerlek, még csak egy szót sem beszéltem veled soha.
    Az sem érdekel, hogy minek tartassz, hiszen te sem ismersz engem, ebből kifolyólag érdekesnek tartanám, ha bármiféle képet tudnál rólam alkotni.
    Innentől kezdve asszem a beszélgetésünk értelmetlen, részemről le is zárnám.
    Sajnos semmi nem fog változni attól, ha te téped nekem a szád, úgyhogy kíméld meg magad a válaszadástól, mert teljesen felesleges.
    A véleményem a srácról nem változott, művészi affinitása nulla.
    Mellesleg azt hiszem mások sem kiváncsiak egy ilyen vagy ehhez hasonló vitára, ugyanis ez a topic nem erről szól.Talán bele sem kellett volna kezdened.

Ajánlom magam
  • Bandew
    A művészfilm szót idézőjelbe raktam, csak hogy egy fontoskodó jellemű ember személyét leírjam. AZ pedig, hogy dühös lennék vagy igazságtevő én ezt nem állítom. Csak egyszerűen nem tetszett a modorod, ahogy azt mondtad Sephinek, tűnjön el, mert hogy itt csak kinevetik. Nem gondolod, hogy ez egy személy megalázása. Mert én igen, és ehhez neked baromira nincs jogod.
    A mókás teréz anyás beszólásaiddal pedig inkább tűnsz kiscsoportosnak, mint inteligens embernek. Nem egymás "csúfolásából" áll egy vita.
    Smileyk:

"Szerintem ez tuti valami szivatás, és a csávó direkt nyomja az idióta szöveget, mert ennyire izlésficamos és hozzánemértő embert én még az életben nem láttam:)"

lehetséges esetre korlátozódik? Ebben én csak fikázást látok smileyval. Ez szerinted jó helyre raktad?
  • Gery1980
    Nem hiszem, hogy láttál tőlem itt bármilyen komolyabb filmkritikát, ugyanis én nem áldozok időt arra, hogy mélyenszántó elemzésekbe merüljek ebbe a topicba.Ezért sem értem, hogy mégis honnan vetted, hogy én bármilyen esztétának is tartom magam, vagy kizárólag művészfilmeket néznék?!
    Mielőtt itélkezel, kicsit járj utána a dolgoknak, mert az ehhez hasonló kirohanásaiddal csak magadat minősíted!
    Egyébként pedig ki vagy te?A védőügyvédje?Majd ha valamit reagál rá, akkor szívesen megtárgyalom a kérdést, de egy harmadik személy gondolatait itt senki nem kérte!legalábbis nem látom.

A smile egy lehetséges esetre korlátozódik csak, ha látnál kicsit a dühtől talán magad is felfognád.

Végezetül pedig a megjegyzésem alapos, ha esetleg te nem így véled, talán tarthatunk egy gyors közvéleménykutatást a fiúról, de asszem nem lenne kétséges a kimenetele.

Egy szónak is száz a vége, kímélj meg a hegyibeszédtől Teréz Anya, mert nem vagyok vevő a magadfajta igazságtevőkre.
  • zaki
    nekem is nagyon bejött, halálra röhögtem magam, amikor a híradóban élő adásban b*szott ki a csávóval :)
  • ollie
    A Minden6ó nagyon király! Most a hétvégén néztem meg.
  • Loál János #8047
    Szerintem egyáltalán nem volt rossz a Kör.
    A mai felhozatalt nézve...
  • zaki
    nekem is :)
  • Bandew
    Nekem is tetszett.
  • CSOCSO
    kőr?? ultagagyigáz szarfos film... horror?... lehet hogy mást néztem de szvsz rohadtul nem félelmetes
  • Oldern the 1st
    A kill bill 10/10 film. Szvsz, of course.
  • Oldern the 1st
    A kör igazi durva horror.. ott nem röhögött senki a moziban...
  • Bandew
    Elegem van az ilyen kis okostónikból. Ez az ő véleménye, ez a topic meg azért van, hogy leírja az ember a saját véleményét. Ha neked nem tetszik, akkor nem kell fikáznod. És ha 10-ből 10-et ad rá akkor mi van? Semmi! Neki így tetszik. Ha pedig minden filmre ennyit ad, akkor mindegyik tetszik neki.
    Te meg bezzeg azt gondolod magadról, hogy húú de nagy filmesztéta vagyok, mert én csak "művészfilmeket" nézek, és nem nézem meg az amerikai "mocskot". Meg én aztán nagyon szigorúan ítélem a filmeket, hogy jó nagy filmkritikusnak látszódjak, ezért sem adok nekik sok pontot.
    Hát ez a nagy marhaság. Mindenkinek van saját véleménye, és ezt tiszteletben kell tartani.
    És ha legközelebb valakit lefikázól, ne írj oda smileykat, mert
    1. könnyen félreértelmezhető (ez esetben bocsánatot kérek)
    2. kis seggdugasznak tűnsz, aki ezzel akarja kicsit enyhíteni a beszólásait.
  • zaki
    ja, látta valaki a Nagymenők c. filmet? és nem tudja valaki, mikor jön M.o-ra a Volt egyszer egy Mexico (Desperado 2)?
  • zaki
    megnéztem a Ronint. tényleg nagyon cool film volt, De Niro és J. Reno jól nyomták, és a történet is ott volt a szeren. ja, és az autós üldözés elég komoly volt :)
  • Ramza
    TCM kritika
  • Evil
    na ennek utannanezek, mert en hatarozottan emlexem, hogy a borpofa es a kannibalcsalad megtortent esemeny.
  • Gery1980
    Természetesen már semmire nem emlékszem szinte a filmből, csak bizonyos képekre, de azok a mai napig kísértenek:DDDD
    Ha így vesszük, a készítők elérték a céljukat:DD
  • Gery1980
    Én is moziba néztem, de kínszenvedés volt:D
    Tényleg nyugodtan pályázhatna a világ legrosszabb alkotásai címért:DD
  • Ramza
    csinálnák = csinálnánk
  • Ramza
    Én sajnos fizikai fájdalmat éreztem a film közben, de komolyan!
    Csinálnák itt a fórumon egy brainstormingot, fél nap alatt jobb forgatókönyvet hoznánk össze, az 100%.
  • Laalee
    moziban néztük meg anno, amikor kérdeztem, hogy mégis miről szól, azt mondták bedurvul a fogtündér és gyilkolászik, mondtam oké, és legyintettem. a film közben tudatosult bennem, hogy nem hülyitettek :D

viszont nagyon jó hangulat volt a moziteremben, össznépi hangos röhögés, bekiabálás, ami egy horrortól eléggé meglepő :D
  • Laalee
    nemtom mi a bajod a gondosz fogtündérrel :D
  • Ramza
    Igen, ebben egyetértünk: az első tíz perc még rendben volt.
    Sajnos hozzátettek még 72-t :(
  • Loál János #8029
    Mégsem. Egyformán szar mindkettő! :D
  • Loál János #8028
    Számomra a fear.com összességében szarabb volt. A DF-ban legalább az első 10 perc tetszett, amikor még kiskorában szaratja a tündi a főszereplőt.
    Jeepers Creepers-t nem láttam. Szerencsére. :)))
  • Ramza
    Ja, ezt én is hajtom egy ideje, kiváncsi vagyok rá!
  • Ramza
    Gyors hétvégi jelentés:
    Maffia - nem rajongok az ilyen paródiákért, kb. a Csupasz pisztoly óta nem láttam jót (de akkor már inkább az Airplane és a Top secret volt az etalon) - néha voltak benne mókás részek, erősen közepes

Amerikai Pite 3 - na az ilyen filmekért sem vagyok oda túlzottan, de az AP sorozat fogalmam sincs miért, de kivételt képez, azok valamiért tetszettek. Ez is bejött, szerintem nem volt rosszabb az eddigieknél, bár Shannon Elizabeth-et hiányoltam :)

Darkness Falls - azt hittem, hogy a Jeepers creepersnél és a Ghost shipnél rosszabb horrort képtelenség csinálni. Tévedtem. Ez kérem minden idők legrosszabb horrora, de minden idők legrosszabb fimje is lehetne akár - klasszikus 1 pontos szörnyűség, a fear.com ehhez képest 12 oscaros alkotás...
  • Gery1980
    :DDDDDDDD

Az volt talán a legerőssebb kijelentése:DDDDDD
  • KennyG
    egy Sly-Swarzci rajongótól ne várj komolyabb megnyilvánusát! :)
  • Laalee
    intacto 8/10

elég jó, érdekes spanyol thriller, nincs benne mészárlás, sorozatgyilkos stb thriller klisé. érdemes megnézni, nekem bejött
  • Gery1980
    Olvasgattam a topicot, és ezt a Sephi gyereket nem értem.
    Szerintem ez tuti valami szivatás, és a csávó direkt nyomja az idióta szöveget, mert ennyire izlésficamos és hozzánemértő embert én még az életben nem láttam:)

Ha pedig tényleg igazak a sorok amiket itt már jó ideje produkál a srác akkor az üzenetem csak annyi lenne neki:
    ..Miért nem látod be, hogy nincs affinitásod a témával kapcsolatban?Jó az neked, hogy az egész társaság rajtad röhög, és már csak azt várják, hogy mikor fogsz megint valami filmel kapcsolatos "elemzést" elereszteni, had csámcsoghassanak rajta egy kicsit?...Inkább válts nicket, és ne is írj ide többet, mert vicc amit csinálsz!

De ha direkt adod elő a hülyét, akkor viszont gratulálok
  • Ramza
    Nem dolgoz fel megtörtént eseményeket, habár ez tényleg olyan horror, ami akár lehet(ne) megtörtént is (ellentétben a legtöbb horroral).
  • Blasta
    Mondtam én, hogy 10/10-et fogsz erre is adni! :-DDDDDDD
    Sephi, neked nem kell többet véleményt írnod, tudjuk, hogy minden film 10/10 :-DDDDDDDDDDDDDDD
  • CSOCSO
    nemtom hogy tom is lesz-e benne.. de lol hogy miket csinálnak...
  • Sephi
    Matrix Revolutions 10/10 . Semmi tobbet nem kene mondani. Tatott szajal neztem a moziban es egy eprcig sem bantam meg. feltem olyan lesz mint a masodik resz de nagyon tevedtem. Igaz itt inkabb az efektek voltak es a vegen a csattano de nekem akkor is nagyon teccet. Nem happy end de nem is bad end. Igy ban jol ahogy van. Minden ember mashogy erti meg a harom reszt. En meg vagyok elegedve azzal amit en ertettem es nem is kerdezek tovabb :)