1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gery1980
    Nem hiszem, hogy láttál tőlem itt bármilyen komolyabb filmkritikát, ugyanis én nem áldozok időt arra, hogy mélyenszántó elemzésekbe merüljek ebbe a topicba.Ezért sem értem, hogy mégis honnan vetted, hogy én bármilyen esztétának is tartom magam, vagy kizárólag művészfilmeket néznék?!
    Mielőtt itélkezel, kicsit járj utána a dolgoknak, mert az ehhez hasonló kirohanásaiddal csak magadat minősíted!
    Egyébként pedig ki vagy te?A védőügyvédje?Majd ha valamit reagál rá, akkor szívesen megtárgyalom a kérdést, de egy harmadik személy gondolatait itt senki nem kérte!legalábbis nem látom.

A smile egy lehetséges esetre korlátozódik csak, ha látnál kicsit a dühtől talán magad is felfognád.

Végezetül pedig a megjegyzésem alapos, ha esetleg te nem így véled, talán tarthatunk egy gyors közvéleménykutatást a fiúról, de asszem nem lenne kétséges a kimenetele.

Egy szónak is száz a vége, kímélj meg a hegyibeszédtől Teréz Anya, mert nem vagyok vevő a magadfajta igazságtevőkre.