106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ezt a filmet keresem! AKinek megvan, ne habozzon, bármit megadok érte! :-D -
feliratosan nézted? már nem is emlékszem mi de volt vmi szerepe :) -
monsters ball:)
jó volt csak a címe az így izé messze volt történettől:) -
ok nézem is:) -
monsters ball, memento király :) -
VOLT EGYSZER EGY MEXIKÓ
(Once Upon a Time In Mexico)
Egész jó film! Bár a Desperado jobban tetszet.
A filmről... -
memento-t ki látta?
milyen film?
monster's ball milyen film?
tears of the sun?
ezek itt pihennek előttem, nem néztem meg őket, ezért tudni szeretném melyik érdemes, ill miről szól stb.. -
neménvoltam #8170 szóltam az irodalomtanárnőnknek, csak az a baj, hogy mire kijön, már rég nem A trójai háborúnál tartunk majd :D -
Tom, csak gondoltam ide is beírom a véleményem. :) -
ja, már nyitottam is neki egy topicot :P -
:) -
Fúúúú!!! EZ a Trója lesz nagyon király! -
nekem is ugyanígy!
tök nem ugy ültem be hogy valaminagyot várok. és szvsz ezért tetszett ennyire.. és tök meglepett mennyire parás volt!!! sehol egy ufo.. de paráztatnak... arrhh.. a gyerekzsúros rész ultrabrutál volt.. felállt a hátamon a szőr -
Jelek nekem nagyon bejött, tiszta para volt, nagyon ott van a szeren a film :) -
lehet:)))))))))))amugy szvsz volt vége a filmnek:) -
Jel? hehe nézem a filmet... nézem... egyszercsak vége. NEm volt rám tulzott hatással, de lehet bennem van a hiba mert nektek meg tetszett :) -
Ja az gáz nekik, ha esik az eső.
Vagy el tudom képzelni, hogy jön felém egy ilyen űrlény, én meg jól szemen köpöm. :D
De amugy szerintem is jó film volt. -
kitudja.. lehet hogy nem is tudták hogy a víz z nemjo nekik.. és én nagyon örülök hogy nem predátorok meg egyébb lézerágyús ufok rohangáltak.. szvsz ULTRAZSÍR film!... és soha nem feledem hogy mennyire parás volt.. egy kőr.... egy félelem.com és a többi szarság fel sem éri -
???????????????????????? szvsz kurvajó film... alien óta nem paráztam ugy mint ezen.. pedig azt vagy 10 éve néztem meg elöször... -
Nekem a Jelekkel az volt a fő bajom, hogy mit keresnek Idegenek egy olyan bolygóna minek a 2/3-da számukra maga a halál....hmmm-hmmm.
A többi része nagyjából oks volt, de ez azért ágrhhh. -
jah mi is megneztuk es nem tudtunk szohoz jutni azutan. Aszem fel napot ugy levoltunk hangolva hogy nem volt kedvunk elni se :) -
Rekviem egy álomért
Szerintem nagyon jó film. Elég sokkoló, szal gyenge idegzetűeknek nem ajánlom. Ja, és nagyon állat a zenéje. -
Nekem elég nagy szám volt. Azóta nem akarom látni. Sokkolt az a film erősen... -
Azonosság... khm... lol film -
Zoolander:)))))))))))))))))))))) öcsém.. ez a film:)LOL.... -
en most nezem az osszemossodott elottem minden c filmet.Allllat -
na megnéztem én is a métrix révolúsönszt
gyá
-
na és ezek a filmek milyenek röviden: tulipános fan-fan, Hulk (gondolom pókember szintű),félix és rose. a nap könnyeiről nem kérdezek, mert már láttam, hogy páran láttátok, és írtatok róla véleményt -
requiem sem egy nagy szám szerintem... -
Holnap pedig pótolom életem egyik legnagyobb hiányosságát, és megnézem a Requiem for a Dream -et, valamint a PÍ c.filmet. -
csatlakozom LXG elég ratyi film. -
A szövetség 1/10
igaz még csak a film felénél járok, de mikor az első akcio jelenetet megláttam már éreztem itt vmi nem stimmel :)
Hogyan fér el a nautilus a temzében és velencében? és milyen rakétát lő az ki?
Komolyan nem értem hogy lehet ilyen filmet csinálni 2003-ban. Sean Kanári legrosszab filmje.
-
Mert többek közt a "nagy" izgalomban majdnem elaludtam rajta. -
De mér? -
Ja az tényleg szar film. -
nagyon-nagy film, nekem az 1ik kedvencem -
sztem annyira nem volt rossz, ha osztályoznom kellene, én olyan 7-est adnék neki -
adták... mert tegnap jött ki az új szám (Bérgyilkos a szomszédom dvd-vel) -
Nekem az egyik kedvenc filmem
-
Jackie Brown-t adják a dvd-magazin ehavi számához. Majd megnézem vmikor.