106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    MOST KEZDŐDIK AZ RTL KLUBON EGY SZUPERPRODUKCIÓ:

KROKODIL2

• Blasta
    Mit értesz számitógépes trükk alatt?
    Én nem nagyon emléxem ilyenre.
    Mellesleg manapság egy titnivígjátékban is tobzódnak a digitális trükkök.. :-D
  • Kutyika
    A film címét elírtam...
    28 NAPPAL KÉSŐBB...
    (legközelebb majd jobban figyelek...)
  • Kutyika
    Hali mindenki!
    Kicsit írok ide, ha nem gond... Nos amit én láttam legutóbb az a 28. napon, volt. Hát mit mondjak, pörgős, persze aki nem szereti a fröcsögő vért és a zombikat, az ne nézze meg... Megjegyezném, látszik, hogy volt rendezője a filmnek, és maszkmestert és trükmestert is alkalmaztak a film elkészítése során, méghozzá vérprofi szinten, mert hihetetlenül szépen dolgoztak!!!! Persze egy kis számítógépes trükk is volt, de tényleg csak kicsi és annyi kellett is. Megjegyzem a stábtól mindenki csak tanulhatna a filmiparban, EZ FILM!!!! (a számitógépes trükk miatt, 9 pont)
  • Jony
    Na megnéztem a Matrix forradalmakat. Röviden a véleményem: A "jó" szinészek megkapták a legszarabb jeleneteket, a nevesincs szinészek pedig a jókat. Jó film lenne csak megint elcseszték ezzel a kötelező amerikai romantikával és csöpögős érzelgőséggel. Azt a hosszúhajú csövest is szájbavághatta volna valaki.
  • SoDI---
    Ha a felét kivágják, kiveszik belőle ezt a filózófikusok szálat és rövid történeteket raknak be helyette, akár még jó film is lehetett volna.

Művész mozikban is adják.
    Nekik is meg kell felelni.
  • Ramza
    :))))
  • Ramza
    Igen, én is azt tartom a másik gáznak :(
    (amikor leírtam és eszembe jutott, már nem akartam átjavítani)
  • Loál János #8379

:D
  • Punker
    Hulk szerintem jobb volt sokkal mint pl. Spiderman, de tény hogy mind 2 szar.....

• Ramza
    Honnan származik az elemzés?
  • Ramza
    Na, csak röviden:
    Hulk - atyaég, eddig talán a legrosszabb képregény adaptáció, amit láttam. A Tigris és sárkány rendezője és ezek a kiváló színészek ennyire voltak képesek??? (4 pont)
    X-men 2 - ez meg a legjobb kr. adaptáció, ami eddig megjelent szerintem. Valahogy így kéne ezt csinálni. (7 pont)
    Femme fatale - rulz kis thriller, bár sokkal jobbakat is láttam már, sajnos a közepe nagyon ásítós, de a vége üt. (6 pont)
    Tesó - jópofa film, üvölt róla, hogy férfiak csinálták, akiknek az égvilágon semmi fogalmuk nincs a női agyvelőről :) De összességében nem volt rossz azért. (6 pont)
    Pi - Na erre nem fogok pontot adni, mert 3-tól 9-ig bármi lehetne :) Szeretem a gondolkodtató, elvont filmeket - de ez egy kicsit sok volt nekem.
  • I.C.ram
    Nekem is az jött le, hogy a Magyar Mátrix, csak nem mertem beírni, mert a végén lefaszoznak :D De akkor nem csak én gondolom így :)
    Egyébként tényleg az volt! Matrix világ=Metró (ebből a világból jut ki a végén a főhős), ügynökök="BKV" belső ellenőrzési csoportja :)
  • mikike
    Kontroll
    A magyar mátrix
    Bár az eleje jó, aztán ugyanúgy elkezd filózofálgatni, hogyan lehet legyőzni az emberben lakó démont. (Természetesen a szerelem segítségével).
    Ha a felét kivágják, kiveszik belőle ezt a filózófikusok szálat és rövid történeteket raknak be helyette, akár még jó film is lehetett volna.
    10/6
  • harakiri
    hát abban szerintem biztosak lehetünk... :)
  • RelakSfromhome
    Lesz X3?!?
  • harakiri
    Ne félj! Az x3-ban benne lesz a néni is. :)
  • RelakSfromhome
    X-MEN 2
    9/10, mert elfogult vagyok ilyen téren :)
    A végén a néniért kár volt...
  • [DFL]vajdi
    ha most amerikában történik uganez akkor már rég perelték volna a film készítőit...
  • SoDI---
    Úgy néz ki, valami ÉLESBEN kipróbálta a Kontoll-ban láttotakat
  • [DFL]vajdi
    engem az fogott benne nagyon meg hogy a végén a néző nemtudja hogy most még mindig álmodik-e a faszi :)
  • [DFL]vajdi
    na jó nem 10, de 8-at adok :)
  • zaki
    total recall-ra 10-est? :) hát sztem a Schwarzi filmek közül a T2 a legjobb, én annak adnám a legtöbb pontot 10-et, a total recallra meg olyan 6-ot max., True Lies sokkal jobb, vagy az utolsó akcióhős
  • [DFL]vajdi
    "Ja és ettől függetlenül nekem is tetszett 1-2 swarci meg stallone film, de nem rakom egy szintre egy Blöffel, vagy egy HETEDIKkel. Egyszerüen nem olyan kategóriájú filmek, hogy egy lapon lehetne őket emliteni ezekkel a filmekkel."

a kategórián nem tudom mit értesz, a minőséget? mert ha a minőséget akkor épp csak azért nem lehet egy lapon emliteni őket mer teljesen másról szólnak, és teljesen más az egész film... azér egy akciófilmet nem lehet összehasonlítani egy gengszeterfilmmel...

pl.nálam a blöff is 10/10 meg a total recall is... két külön kategória
  • [DFL]vajdi
    én marhasok filmnek adnék 10/10 pontot, :P
  • Bandew
    Tom, hogy kicsit későn, de tegnap néztem meg előszőr a Volt egyszer egy vadnyugat-ot.
    Hát ez valami baszottúl király film!!!
    10/10
  • zaki
    tegnap megnéztem DVD-n a kapj el ha tudsz c. filmet (már láttam ezelőtt), hihetetlen a film, az 1ik kedvenc filmem, ha fel kellene állítanom a saját top10-es listámat, ez a film biztos helyet kapna rajta
  • Pempő
    Viszont az a durva, hogy emlékeim szerint sok-sok évvel ezelőtt volt szokás a teltház, még a multiplexek létezése előtti időszakban. (leszámítva néhány megafilm premierjét), viszont a Kontroll-on magyar film létére full tele volt a terem szombaton.
  • I.C.ram
    Nekem az nem tetszett, hogy az elején marhajó poénok, meg ötletek voltak (Gestápó-s fazonok, a metro jelvény, stb) De aztán lett egy váltás, ami nem volt olyan szerencsés a filmnek, mivel kicsit unalmas volt, hogy lelassultak az események.
  • SoDI---
    A művészfilm az egy olyan kategória nálad mint az akció vagy a vígjáték?

Nem, de ebben a filmben egyben van minden.
  • Pempő
    Szerintem meg semmi ilyen baj nem volt a kontrollal. Tény, hogy hullámzott a film hangulata, de ezt nem emelném ki annyira, mint egy-két kritikus, és kritikák elolvasása után véleményt mondó mozinéző. Szórakoztató film volt, ha nem végig a humor, akkor épp a stílusbeli váltás hozott újat az adott pillanatban, a nagyon profi képvilág, és a jó zene végigment az egész filmen. Lényegesen élvezhetőbb darab, mint az Oscar-díjra jelölt () Rengeteg.
  • Blasta
    Igen, az összkép számít.
    De egy szar vágás ki tud zökkenteni még a legjobb film élvezetéből is.
    Ne érts félre, én nem szoktam FIGYELNI egy film vágásait, csak azt veszem észre, ha a vágás SZAR.
    Mert akkor kizökkent az élvezetből.
  • Blasta
    Ja és ettől függetlenül nekem is tetszett 1-2 swarci meg stallone film, de nem rakom egy szintre egy Blöffel, vagy egy HETEDIKkel. Egyszerüen nem olyan kategóriájú filmek, hogy egy lapon lehetne őket emliteni ezekkel a filmekkel.
  • Blasta
    A művészfilm az egy olyan kategória nálad mint az akció vagy a vígjáték?
    Érdekes....
  • Blasta
    Csak próbálok rávilágitani az objektivitásra mint fogalom.
    Elfogadom ha tetszik egy film, de csak annyit kell tenned, hogy belegondolsz, hogy a múlt héten látott film aminek 10-et adtál annál ez a film jobban tetszett vagy sem.
    Ennyi.
    Vagy esetleg emlékezz vissza hogy a legutóbbi HASONLÓ hategóriájú filmnél amit láttál jobb volt vagy sem.
    Ha igen miért? Ha nem miért?

Ennyi.
    Ezután pontozz. Ha ez nem megy, felesleges pontoznod, vágod?
    Tényleg nem basztatlak, építő jellegü a kritikám. Vagy megfogadod, vagy nem, nekem nem lesz se jobb se rosszabb, max te tanulsz belőle.

A minap amúgy olvastam tőled egy objektív kritikát. Meg is lepődtem, szal tudsz Te, csak nem akarsz!
  • Blasta
    nemanyáztam
  • CSOCSO
    nemo nyomában... :) ehhe.. aranyos kis okosság.. sajna a szinkron nem tetszett annyira.. bár a teknős magyarhangja cool:)))))))))) a kő egy csapatbol annak a hülye göndörhaju csávonak a hangja:))))) zsír volt na:) mármint a magyarhang.. a mese meg ari volt.. nem a legjobb de azé ari volt...shrek jobban tetszett
  • SoDI---
    Na megnézem a Kontrollt.

A vígjáték elemek nagyon szórakoztatóak benne, de sajnos én is nagyon erősen éreztem, hogy mire gondoltak egyéb kritikák írói, amikor azt mondták, hogy kevereg a filmben minden fajta műfaj.
    Még hagyján, hogy keveredik, de minden fajta átmenet nélkül vannak ezek a váltások a vicces részek, az akciók, és a társadalmi drámás beszélgetések között. Én ez rettenetesen zavaró.
    Az embert megfog egy hangulat, majd azt se tudja egy perc múlva, hogy hova lett, és ez elég szar érzés.

Azzal nem érzek egyet (valami mondta), hogy bármikor is unalmassá válna, unalom nélkül végig lehet nézni, csak hát jobb lenne, ha vagy vígjáték lenne, vagy kemény dráma.

Mert ez így egy művészfilm, amibe csak azért raktak mókás részeket, hogy az előzetesben ezeket reklámozni lehessen, és erre bemenjen a nép a moziba.

De ettől függetlenül tök jó film :)
  • [DFL]vajdi
    deniro ezzel a filmel futott be, akkor már csak jó lehet :P már majdnem mind1ik deniro filmet lattam, kiveve 1-2, pl Angyalszívet se lattam :((
  • [DFL]vajdi
    meg a Brazil kéne DVD-n, na megyek alszok, majd holnap irogatok bye, jo8