106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ne mond hogy most bosszankodsz mert nem nézheted meg ezt a jó filmet úgy hogy nem tudod mi lesz a vége :D -
Ramza #8424 Köszi hogy lelőtted a poént. -
Bend It Like Beckham ez is bejött érdekes volt a jópofa, de kicsit együgyü történetben elhelyezett komolyabb kisebbségi kérdés ábrávolása, ahogy az indiaiak viszonyulnak az angolokhoz. amikor kint voltam pont ugyanigy éreztem. -
Ramza #8420 Igen, én is a józan ésszel ellentétesen cselekedtem, amikor letöltöttem :)
Mondjuk azóta sem néztem meg, nem volt kedvem hozzá.
Nem tudom miért csinálok ilyen irracionális dolgokat, amikor már az első részen is halálra untam magamat :( -
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJ, elkészült az a förmedvény??????
Na már csakazértis megnézem, hogy röhögjek rajta :-dDD -
már az egysem érte meg :) -
lol megnéztem a Jeeper Creepers2-t.
hát mitmondjak... talán csak annyit hogy neméri meg leszedni se azt a 700 megát :P -
jaja, én is láttam, jó kis vígjáték volt :) -
Musakaaaaa! :)) -
A nekem is tetszett, bezony :)) -
ki nevel a végén igen jó vigjáték, jack nickolson és adam sendler. nickolson összes filmjét birom, a sendlers vigjátékokat is, ugyhogy nem ért meglepetésként hogy ez is tetszeni fog :D 10/9 ha vigjátékokkal hasonlítjuk -
Lehet.
Minden esetre elöttem van a werkfilm. Asszem igazad lehet, csak maszk volt rajta. Meg kellett ratani a motort az esés után. Na mindegy, a lényeget úgyis elmesélted... -
Pont erre akartam hivatkozni, hogy én is láttam a werkfilmet. :D
Mind1, az TUTI, hogy mikor először vették fel a jelenetet, akkor élő ember volt a motoron, és ahogy leérkezett, hátsérülést szenvedett. -
Ramza #8410 Igan, a dublőr Bőrpofa volt személyesen! -
Én láttam a T2-így készült-et és abban megmutatták ezt a jelenetet. Ha jobban megnézed a filmben, netán lelassitod, látni, hogy gumibaba ül a mocin.
Amúgy a jelenetben keményen be volt kábelezve a moci, daruval engedték le a hídról a mederbe...
De persze, lehet, hogy az dublőr volt, csak maszk volt rajta... -
loál -
RTL Klub, 22:00
GYÉMÁNTCSAPDA - SZUPERTITKOS KÜLDETÉS 2.
Alapmű, mindenkinek kötelező!! -
Dehogynem, csak ez nem az én sportágam:DDDD -
Ramza #8405 Nem tudod te megbecsülni az igazi művészetet :) -
Gumiemberről abszolút nem hallottam, az viszont tuti, hogy a dublőr megsérült a jelenetben. -
Alligator-t anno láttam 2x-is videón:DDD
Még valamikor a 80-as évek közepe fele először, aztán 90 körül again.Visszagondolva elég gagyi volt:D -
Ramza #8401 Jajj :)
Alligator (1980)
Piranha (1978) -
Ramza #8400 Az bizony! -
Azt hiszem az azt követő évben bekerült a Rekordok könyvébe.A legtöbb számítógépes animációt tartalmazó film volt, összesen 9(?) perccel.
Ez ma már viccnek számít, de mindenesetre érdekes:) -
az kezdődött úgy hogy a kis dögöt lehúzták a klotyón? -
...düblőre... -
Számomra a trükkök, és valódi jelenetek legideálisabb elegyét a T2 adta az eddig látott filmek közül.
Ha jól emlékszem a számra, 42 számítógépes trükk volt a filmben (T3: 300 felett).
Emelett viszont élesben felrobbantottak egy 3-emeletes irodát, a kamionos, autós, motoros, helikopteres üldözés-jelenetek egytől-egyig profi kaszkadőrök munkái. Schwarzi kaszkadőrje meg is sérült, mikor a T800 leugrat a Harley FatBoy-jal a hídról. -
Ramza #8395 Nem bántásból, de szerintem a műfüstnek volt a legkevesebb jelentősége egy ilyen nagyszerű filmben. Mondhatni: fel sem tűnt. -
Ramza #8394 Vazz, az eredeti Alligátor 1-et adnák már le egyszer valahol - a videózás aranykorából szerintem sokunknak hiányzik - még ha most röhögnénk is rajta :D -
Ha láttad a filmet, akkor tudnod kell... Pl: amikor a film végefelé mutatják az égő várost, a felszálló füst nem volt valami jó (persze ez csak az én szerény véleményem)
Na igen, még egy tinivígjátékban is:( Bezzeg a régi szép időkben amikor még nem volt ennyire ("fejlett")felkapott a digitális trükközés. Persze néha nincs más lehetőség, de többre értékelem azokat a filmeket, amelyekben PL:valódi robbanást, ténylegesen lángoló és égő autókat, rendesen elkészített maszkokat látok. Egyszóval adnak a hitelességre ettől válik élővé a film (szerintem). -
Hát az elég sokkoló volt.
-
viszont ez a krokodil filme ULTRAGÁZ!!!!!!!!!!!!!!! -
azért az autópályás cucc olyan volt hogy jujj!!!! soha nem láttam ennyire meghökkentő balesetet a filmekben!! szméletlen zsír volt!! és szerencsére álladék modon szólt a cucc... fuu vazze... az azért meleg volt.. -
neménvoltam #8389 Megnéztem a Végső Állomás 2-t. Ilyen sztorit kitalálni :D
Mindenesetre jól szórakoztam, egyszer megnézhető film! -
az biztos jó film :))))))))) -
MOST KEZDŐDIK AZ RTL KLUBON EGY SZUPERPRODUKCIÓ:
KROKODIL2

-
Mit értesz számitógépes trükk alatt?
Én nem nagyon emléxem ilyenre.
Mellesleg manapság egy titnivígjátékban is tobzódnak a digitális trükkök.. :-D -
A film címét elírtam... 

28 NAPPAL KÉSŐBB...
(legközelebb majd jobban figyelek...) -
Hali mindenki!
Kicsit írok ide, ha nem gond... Nos amit én láttam legutóbb az a 28. napon, volt. Hát mit mondjak, pörgős, persze aki nem szereti a fröcsögő vért és a zombikat, az ne nézze meg... Megjegyezném, látszik, hogy volt rendezője a filmnek, és maszkmestert és trükmestert is alkalmaztak a film elkészítése során, méghozzá vérprofi szinten, mert hihetetlenül szépen dolgoztak!!!! Persze egy kis számítógépes trükk is volt, de tényleg csak kicsi és annyi kellett is. Megjegyzem a stábtól mindenki csak tanulhatna a filmiparban, EZ FILM!!!! (a számitógépes trükk miatt, 9 pont) -
Jony #8383 Na megnéztem a Matrix forradalmakat. Röviden a véleményem: A "jó" szinészek megkapták a legszarabb jeleneteket, a nevesincs szinészek pedig a jókat. Jó film lenne csak megint elcseszték ezzel a kötelező amerikai romantikával és csöpögős érzelgőséggel. Azt a hosszúhajú csövest is szájbavághatta volna valaki.