106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Laalee
    ne mond hogy most bosszankodsz mert nem nézheted meg ezt a jó filmet úgy hogy nem tudod mi lesz a vége :D
  • Ramza
    Köszi hogy lelőtted a poént.
  • Laalee
    Bend It Like Beckham ez is bejött érdekes volt a jópofa, de kicsit együgyü történetben elhelyezett komolyabb kisebbségi kérdés ábrávolása, ahogy az indiaiak viszonyulnak az angolokhoz. amikor kint voltam pont ugyanigy éreztem.
  • Ramza
    Igen, én is a józan ésszel ellentétesen cselekedtem, amikor letöltöttem :)
    Mondjuk azóta sem néztem meg, nem volt kedvem hozzá.

Nem tudom miért csinálok ilyen irracionális dolgokat, amikor már az első részen is halálra untam magamat :(
  • Blasta
    JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJ, elkészült az a förmedvény??????
    Na már csakazértis megnézem, hogy röhögjek rajta :-dDD
  • Tikal #8418
    már az egysem érte meg :)
  • The Garrett
    lol megnéztem a Jeeper Creepers2-t.
    hát mitmondjak... talán csak annyit hogy neméri meg leszedni se azt a 700 megát :P
  • zaki
    jaja, én is láttam, jó kis vígjáték volt :)
  • VinylToy #8415
    Musakaaaaa! :))
  • VinylToy #8414
    A nekem is tetszett, bezony :))
  • Laalee
    ki nevel a végén igen jó vigjáték, jack nickolson és adam sendler. nickolson összes filmjét birom, a sendlers vigjátékokat is, ugyhogy nem ért meglepetésként hogy ez is tetszeni fog :D 10/9 ha vigjátékokkal hasonlítjuk
  • Blasta
    Lehet.
    Minden esetre elöttem van a werkfilm. Asszem igazad lehet, csak maszk volt rajta. Meg kellett ratani a motort az esés után. Na mindegy, a lényeget úgyis elmesélted...
  • Loál János #8411
    Pont erre akartam hivatkozni, hogy én is láttam a werkfilmet. :D

Mind1, az TUTI, hogy mikor először vették fel a jelenetet, akkor élő ember volt a motoron, és ahogy leérkezett, hátsérülést szenvedett.
  • Ramza
    Igan, a dublőr Bőrpofa volt személyesen!
  • Blasta
    Én láttam a T2-így készült-et és abban megmutatták ezt a jelenetet. Ha jobban megnézed a filmben, netán lelassitod, látni, hogy gumibaba ül a mocin.
    Amúgy a jelenetben keményen be volt kábelezve a moci, daruval engedték le a hídról a mederbe...

De persze, lehet, hogy az dublőr volt, csak maszk volt rajta...
  • Loál János #8408
    loál
  • Guest
    RTL Klub, 22:00

GYÉMÁNTCSAPDA - SZUPERTITKOS KÜLDETÉS 2.

Alapmű, mindenkinek kötelező!!
  • Gery1980
    Dehogynem, csak ez nem az én sportágam:DDDD
  • Ramza
    Nem tudod te megbecsülni az igazi művészetet :)
  • Loál János #8404
    Gumiemberről abszolút nem hallottam, az viszont tuti, hogy a dublőr megsérült a jelenetben.
  • Gery1980
    Alligator-t anno láttam 2x-is videón:DDD
    Még valamikor a 80-as évek közepe fele először, aztán 90 körül again.Visszagondolva elég gagyi volt:D
  • Ramza
    Jajj :)
    Alligator (1980)
    Piranha (1978)
  • Ramza
    Az bizony!
  • Dynamic
    Azt hiszem az azt követő évben bekerült a Rekordok könyvébe.A legtöbb számítógépes animációt tartalmazó film volt, összesen 9(?) perccel.
    Ez ma már viccnek számít, de mindenesetre érdekes:)
  • Punker
    az kezdődött úgy hogy a kis dögöt lehúzták a klotyón?
  • Loál János #8397
    ...düblőre...
  • Loál János #8396
    Számomra a trükkök, és valódi jelenetek legideálisabb elegyét a T2 adta az eddig látott filmek közül.
    Ha jól emlékszem a számra, 42 számítógépes trükk volt a filmben (T3: 300 felett).
    Emelett viszont élesben felrobbantottak egy 3-emeletes irodát, a kamionos, autós, motoros, helikopteres üldözés-jelenetek egytől-egyig profi kaszkadőrök munkái. Schwarzi kaszkadőrje meg is sérült, mikor a T800 leugrat a Harley FatBoy-jal a hídról.
  • Ramza
    Nem bántásból, de szerintem a műfüstnek volt a legkevesebb jelentősége egy ilyen nagyszerű filmben. Mondhatni: fel sem tűnt.
  • Ramza
    Vazz, az eredeti Alligátor 1-et adnák már le egyszer valahol - a videózás aranykorából szerintem sokunknak hiányzik - még ha most röhögnénk is rajta :D
  • Kutyika
    Ha láttad a filmet, akkor tudnod kell... Pl: amikor a film végefelé mutatják az égő várost, a felszálló füst nem volt valami jó (persze ez csak az én szerény véleményem)
    Na igen, még egy tinivígjátékban is:( Bezzeg a régi szép időkben amikor még nem volt ennyire ("fejlett")felkapott a digitális trükközés. Persze néha nincs más lehetőség, de többre értékelem azokat a filmeket, amelyekben PL:valódi robbanást, ténylegesen lángoló és égő autókat, rendesen elkészített maszkokat látok. Egyszóval adnak a hitelességre ettől válik élővé a film (szerintem).
  • Bandew
    Hát az elég sokkoló volt.
  • CSOCSO
    viszont ez a krokodil filme ULTRAGÁZ!!!!!!!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    azért az autópályás cucc olyan volt hogy jujj!!!! soha nem láttam ennyire meghökkentő balesetet a filmekben!! szméletlen zsír volt!! és szerencsére álladék modon szólt a cucc... fuu vazze... az azért meleg volt..
  • neménvoltam
    Megnéztem a Végső Állomás 2-t. Ilyen sztorit kitalálni :D
    Mindenesetre jól szórakoztam, egyszer megnézhető film!
  • Punker
    az biztos jó film :)))))))))
  • Bandew
    MOST KEZDŐDIK AZ RTL KLUBON EGY SZUPERPRODUKCIÓ:

KROKODIL2

• Blasta
    Mit értesz számitógépes trükk alatt?
    Én nem nagyon emléxem ilyenre.
    Mellesleg manapság egy titnivígjátékban is tobzódnak a digitális trükkök.. :-D
  • Kutyika
    A film címét elírtam...
    28 NAPPAL KÉSŐBB...
    (legközelebb majd jobban figyelek...)
  • Kutyika
    Hali mindenki!
    Kicsit írok ide, ha nem gond... Nos amit én láttam legutóbb az a 28. napon, volt. Hát mit mondjak, pörgős, persze aki nem szereti a fröcsögő vért és a zombikat, az ne nézze meg... Megjegyezném, látszik, hogy volt rendezője a filmnek, és maszkmestert és trükmestert is alkalmaztak a film elkészítése során, méghozzá vérprofi szinten, mert hihetetlenül szépen dolgoztak!!!! Persze egy kis számítógépes trükk is volt, de tényleg csak kicsi és annyi kellett is. Megjegyzem a stábtól mindenki csak tanulhatna a filmiparban, EZ FILM!!!! (a számitógépes trükk miatt, 9 pont)
  • Jony
    Na megnéztem a Matrix forradalmakat. Röviden a véleményem: A "jó" szinészek megkapták a legszarabb jeleneteket, a nevesincs szinészek pedig a jókat. Jó film lenne csak megint elcseszték ezzel a kötelező amerikai romantikával és csöpögős érzelgőséggel. Azt a hosszúhajú csövest is szájbavághatta volna valaki.