106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
El Mariachi - A zenész
ez volt Rodriquez első filmje. A desperado lényegében majdnem ez, csak hálivudi köntösben.
Ez az új meg valami féle folytatás... -
ja, ez vmi második rész nem? már volt egy ilyen, csak nem jut eszembe a cime :) -
Ez egy ilyen film... -
ez milyen film? once upon a time in america az jo volt :) -
SRÁCOK!!
ONCE UPON A TIME IN MEXICO milyen minőségben van a neten?????
A DVD screener fasza, érdemes lehúzni??? -
Anime rész szerintem is megarulezre sikeredett
De az eész film jó volt. -
Nemo szvsz aranyos volt:) mondjuk egy Sreknél nem jobb de azért cool:)))
Kill Bill is zsír volt.. volt egy két piciny dolog ami nem tetszett... de azé maradando volt.. főleg az Anime rész.. az nagyon bejött:)) -
Szerintem nem rossz film a SWAT, nem egy Oscar díjas, de délutáni mozinak érdemes letölteni. -
akkor annyi, amire a trailer alapján számítani lehetett, thx
hálivúd száksz -
szerintem gyenge -
vazze, pedig azt hittem, hogy jó kis film....nem éri meg letölteni/megnézni? -
SWAT
nagyon gyenge kis film, nagyon szar zenével, gyenge operatőri melo ( tv hirado stilus ), szar hangok, gagyi rendezés :)
2/5 -
azt még nem láttam -
Azért nem annyira mély. A Moszkva tér is marha jó volt. -
KONTROLL
KIBELEFELBASZOTTJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Életem első világszínvonalú magyar filmje, a humora gyilkos, de a gyomor gombóccá alakításában is igen erős, 20 perc röhögés, 10 perc görcsölés, egyszerűen hibátlan. Látok valami reménysugarat a "magyar film" mély pöcegödrében... -
neménvoltam #8452 Én pont most nézem a SWAT-ot, nagyon jó kis film. -
A Nemo sztem kurv@ jó!
Most néztem a S.W.A.T.-ot, az is tetszett. -
Nekem nem tetszett annyira a Némo. Bár azért a vega cápák, meg a vagány teknős jó volt. :)
Némo nyomában - 6/10 -
Most végeztem a Némóval. jó volt! Hozta a Pixar a formáját!
7,5/10 -
DecenS #8447 Szerintem a Nemo über! :) Én betegre röhögtem magam rajta - szenzációs "vígjáték" -
Némó - egész jó
Darkness Rettegés háza - a végén tök depis leszel, majdnemhogy öngyi :)
Volt egyszer egy mexico - nézhető -
Némó a hal
Darkness Rettegés háza
Volt egyszer egy mexico
Melyiket érdemesebb megnézni? -
Nagyon kiváló film. Aki ismer egy-két esőembert az tudja.. -
Hohoo nem csalódtam hogy rosszat vettem ki, sőt! Tényleg nagy film.
DE mostmár akkoris megnézem a Csodálatos elmét :) -
Ramza #8441 Igen, nagyjából én is egyetértek ezzel.
Erőember durva nagy film, a másik szimplán jó. -
na mind1 :) -
Láttam, nem kritizáltam a filmet, csak hát ez már ilyen Murphi törvény. -
százszor jobb mint a matekzsenis
-
ez azért túlzás :P -
Esőember legnagyobb film, top10-es, százszor jobb mint a matekzsenis, hidd el. -
T3
szerintem jo volt a női terminátor, aranyos volt, pont erre a csajra irták :)
zene meg sem közeliti john williams-ét, vagyis észre sem vettem hogy van :)
ha nem lett volna benne női terminátor teljesen érdektelen lenne a film, bár az hogy egy nővel akrták feldobni a sztorit az a producerek szégyene, andy vajan nagyon bénát alkotott.
hangulata meg sem közeliti a t2-t vagy t1-et, bár a sztorit jol tovább fűzték :)
-
basszameg akkor tényleg rosszat vettem ki...wááááá
/me most agyonböki magát valami éles tárggyal -
láttad a filmet? mert ha igen, akkor nem mondanál ilyet, zseniális mit alakított D. Hoffmann abban a filmben -
Bocsi
"elmeroggyant" -
Ha Amerikába eleroggyantat játszol, akkor Oscar díjat kapzs. -
de mind2 nagyon jó film, úgyhogy szarul nem választottál :) -
az esőember az arról szól, hogy van a Tom Cruise, akinek meghalt az apja, és az autista testvére (Dustin Hoffmann Oscar-t is kapott ezért a szerepért) akit nem ismer, örökölte a fater pénzét, és ezért ki akarja használni, kiveszi az otthonból ahol van, de az incidensek alatt megszereti a tesóját, és erről szól a film, a szeretetről, vagy ilyesmi :)
kódokat fejt meg a titkosszolgálatnak - ez pedig a Csodálatos elme Russell Crowe-val (ő is Oscar-t kapott ezért a szerepért) -
Jah amugy ma este megnézem az esőembert. Ez az a film amiben egy autista matekzseni van, aki azt haluzza hogy kódokat fejt meg a titkos szolgálatnak?
MErt akkor jó filmet vettem ki :) -
tévedés ne essék ez NEM A vége hanem a vége felé 1 jelenet... :) itt még nincs vége a szenvedésnek. -
Ramza #8426 Teljesen fel vagyok háborodva!
Eddig nem sejtettem, hogy a végén megöli a főgonoszt egy tizenévesnek látszó (valójában 29) szilikonmellű szőke nő, de éppen csak annyira, hogy a harmadik részben feltámadhasson!
Szóval ezt tényleg nem kellett volna elárulni, mert így elvész a katarzis és a drámai hatás :)
(szóval csak kötelező leszúrás volt a spoilerezés miatt)