106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    no meg a 10 percenként reklám
  • Pluskast
    Most láttam a kontrolt. Az eleje gész jónak indúlt de fílm egy idő utánn átment nagyon elvontba. Mindent összevetve egyszer érdemes megnézni.
  • HuAn82
    Eddig még csak egy előzetest,de már vadászom rá! A hangulat szerintem nagyon ott lesz(van).
  • Punker
    HBO-n volt
  • zaki
    én is, csak mínuszba :)
  • cSuwwi
    Nem tudtam hogy megy a tv-ben, mivel nemigen nézek tv-t. De ha tudtam volna akkoris DVD-ről nézem meg, mert marhára unom az rtl meg a tv2 elszart szinkronjait. Megazért 5.1-ben egy kicsit másképp szól :)
  • traXion
    S.W.A.T.

Nagyon feelinges, érdemese megnézni!
  • precision
    Tegnap volt vmi Van Damme-os film asszem az rtlklub-on! Kb fél órát néztem belőle...de komolyan mondom ilyen szart még nem láttam. Ez nem hogy B kategóriás film, hanem inkább zs kategóriásnak nevezném. Pfej...kegyetlenül sux volt!!!
  • tomsolo
    én tegnap bátor voltam és megnéztem a tv2-őn a stallone filmet... ott a helye a testfalók és az óriás pókok támadasa mellett a polcon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ramza
    Te hallgatsz, mert jóindulatból nem szóltam be a Desperado-ra :P
  • Blasta
    Phejjj
    :-DDDDD
  • Ramza
    Ha jól emlékszem eddig 1 darab pozitív kritikát nem olvastam itt a Szövetségről.
    Köpjetek le, de szerintem nem volt akkora gáz. Olyan 6 körül dobnék rá.
  • CSOCSO
    értem.. te is ugy csinálod hogyha megy a tv ben akkor inkább beteszed dvd be.. jobb minőség meg minden...
  • cSuwwi
    most lett vége a Katonák voltunk c. filmnek (DVD-n). háát, nem is tudom mit mondjak róla, nem volt rossz, de egy kicsit másképp képzeltem el. Gibson mászkál mint egy majom, kilőnek mellőle mindenkit, de neki semmi baja sem lesz, naaa...
  • CSOCSO
    a Mint a villám jobb volt anno..
    amugy most lestem mega ghost In The Shell 20-21. részt. nagyon zsír volt... csak az a rohadt nagy baj hogy összesűríteni egy ilyen dolgot ilyen kis időbe..:((.. kár érte
  • Tikal #8532
    indy?
  • Punker
    amúgy szerintetek ez milyen fajta autóverseny volt? mert én nem bírtam beazonosítani...
  • RelakSfromhome
  • Blasta
    Durva lesz az a 7 pont :-DDDDDDDD
    Legyen mondjuk 4 :-D
  • RelakSfromhome
    Driven
    7/10
    Csak úgy
  • CSOCSO
    LOL az én voltam:))))))))))) esküszöm pont ott röhögtem a haverommal mert az beszolt valamait:)))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Blasta
    HBO - Katonák voltunk
    Ez egy elég gyenge filmje Gibsonnak.
    Főleg az a rész idegesít, amikor kihordják a feleségeknek a gyászjelentéseket. Áhh
  • Blasta
    Van benne egy ütközés, amitől azért elég nagyokat néztem. Kurva jól megvan csinálva...
  • I.C.ram
    maga a film is szar volt.
  • Punker
    hogy ennek a felpörgetvének milyen szar a szinkronja.......
  • Blasta
    Csakhogy ebben a részben ez már hülyén nézett ki.
    Volt benne sok túlzás, ráismertem Rodriquez kezére, de elvétette a súlykot.
    Mondom, hiányzott az a kis fasza "fűszer" a filmből, amitől olyan lett volna, mint a Desperado volt anno...
  • Bandew
    "Egyik kedven jelenetem: Enrique egy elég vastag oszlop mögött áll, és a 2 kezében pisztoly. Annyit látunk, hogy az oszlop mögül 2 kéz kidugva és tüzel. Persze eltalálja az őrt. Szánalmas, komolyan."

Amit írtál, az tipikus Rodriquez poén. Ilyen volt a Desperadoban is, mikor felrúgja a fószert a levegőbe és úgy lövi, vagy amikor hátraugrik a ház tetejére.
  • Blasta
    CIA póló kemény volt :-DDDD
  • Augustus Gigo
    tök ismerős volt az estu irigy honaj mirigy háttérzenéje, nem vmelyik játékból való volt pár szám?
  • HuAn82
    bikaviadalon
  • HuAn82
    Johhny Depp volt tényleg a legjobb. Pl:amikor a CIA polóban feszített a bika viadalon!:-D
  • Blasta
    Túlvagyok a Once upon a time in Mexiko-n.
    -------------------------------------------------------
    5/10
    SPOILER

Én Robert Rodriquez-ben az utóbbi években mélységesen csalódtam. Ez egy barom. Először elásta a hírnevét a Spy Kids 3 részével, majd megpróbálta visszacsinálni a Desperado folytatásával. HÁT KURVÁRA NEM SIKERÜLT NEKI.

Ez a film egy szar. Nyoma sincs a Desperado fanyar humorának, frappáns pisztolypárbajainak. Csak eröltetett szarok.
    Miért kellett El Mariachi-ból Mexikói népi hőst csinálni?
    Ááááhh..

Aztán az ilyen marhaságok, mint pl.
    A távirányitós autóként üzemelő gitátok, ami tele van C4-gyel és a célponthoz gurulva BUMM. Mennek a faszba...

Enrique Iglesias mint a Mariachi haverja.
    A Desperado-ban ezek a karakterek is 100-szor jobbak voltak.
    Egyik kedven jelenetem: Enrique egy elég vastag oszlop mögött áll, és a 2 kezében pisztoly. Annyit látunk, hogy az oszlop mögül 2 kéz kidugva és tüzel. Persze eltalálja az őrt. Szánalmas, komolyan.

Johhny Depp. Ismét az Ő karaktere dobta fel a filmet, ezért az 5 pont. A végén a csúcsjelenetben megvakítva elég fasza volt, bár már az a rész is a hihetetlenség határait súrolta.

Egyszóval csalódás az egész, be ne üljetek rá a moziban!!!!!!!!!
  • Punker
    van 1-2 jó effekt a filmben de nem 1 nagy durranás
  • HuAn82
    A múltkor majdnem letöltöttem,mert még nem láttam. Ezek szerint jó,hogy nem tettem.
  • Tikal #8513
    fear x, látta valaki?
  • precision
    ÁÁÁÁÁ brutális ez a szmájli :)))
  • Punker
    LOL

ha emlékezetem nem csal a Felpörgetve cimű "Fomra-1-s szuperprodukció" RTL-Klub által reklámozott film volt,
    erre a Tv2 adja le :))))))))))))))))))))))))))
  • Augustus Gigo
    címét sajna nem tudom
  • Augustus Gigo
    látta vki a kutyabajnokot tegnap? volt már egy ugyanilyen témájú vígjáték, csak ott fehér volt a főszereplő, egy az egyben koppintása volt a filmnek
  • HuAn82
    Ennél már csak az rosszabb amikor olyan bunkó,hogy nem kapcsolja ki azt a k*rv@ telefont.