106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
no meg a 10 percenként reklám -
Most láttam a kontrolt. Az eleje gész jónak indúlt de fílm egy idő utánn átment nagyon elvontba. Mindent összevetve egyszer érdemes megnézni. -
Eddig még csak egy előzetest,de már vadászom rá! A hangulat szerintem nagyon ott lesz(van). -
HBO-n volt -
én is, csak mínuszba :) -
Nem tudtam hogy megy a tv-ben, mivel nemigen nézek tv-t. De ha tudtam volna akkoris DVD-ről nézem meg, mert marhára unom az rtl meg a tv2 elszart szinkronjait. Megazért 5.1-ben egy kicsit másképp szól :) -
S.W.A.T.
Nagyon feelinges, érdemese megnézni! -
Tegnap volt vmi Van Damme-os film asszem az rtlklub-on! Kb fél órát néztem belőle...de komolyan mondom ilyen szart még nem láttam. Ez nem hogy B kategóriás film, hanem inkább zs kategóriásnak nevezném. Pfej...kegyetlenül sux volt!!! -
én tegnap bátor voltam és megnéztem a tv2-őn a stallone filmet... ott a helye a testfalók és az óriás pókok támadasa mellett a polcon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ramza #8538 Te hallgatsz, mert jóindulatból nem szóltam be a Desperado-ra :P -
Phejjj
:-DDDDD -
Ramza #8536 Ha jól emlékszem eddig 1 darab pozitív kritikát nem olvastam itt a Szövetségről.
Köpjetek le, de szerintem nem volt akkora gáz. Olyan 6 körül dobnék rá. -
értem.. te is ugy csinálod hogyha megy a tv ben akkor inkább beteszed dvd be.. jobb minőség meg minden... -
most lett vége a Katonák voltunk c. filmnek (DVD-n). háát, nem is tudom mit mondjak róla, nem volt rossz, de egy kicsit másképp képzeltem el. Gibson mászkál mint egy majom, kilőnek mellőle mindenkit, de neki semmi baja sem lesz, naaa... -
a Mint a villám jobb volt anno..
amugy most lestem mega ghost In The Shell 20-21. részt. nagyon zsír volt... csak az a rohadt nagy baj hogy összesűríteni egy ilyen dolgot ilyen kis időbe..:((.. kár érte -
indy? -
amúgy szerintetek ez milyen fajta autóverseny volt? mert én nem bírtam beazonosítani... -
-
Durva lesz az a 7 pont :-DDDDDDDD
Legyen mondjuk 4 :-D -
Driven
7/10
Csak úgy -
LOL az én voltam:))))))))))) esküszöm pont ott röhögtem a haverommal mert az beszolt valamait:))))))))))))))))))))))))))))))))) -
HBO - Katonák voltunk
Ez egy elég gyenge filmje Gibsonnak.
Főleg az a rész idegesít, amikor kihordják a feleségeknek a gyászjelentéseket. Áhh -
Van benne egy ütközés, amitől azért elég nagyokat néztem. Kurva jól megvan csinálva... -
maga a film is szar volt. -
hogy ennek a felpörgetvének milyen szar a szinkronja....... -
Csakhogy ebben a részben ez már hülyén nézett ki.
Volt benne sok túlzás, ráismertem Rodriquez kezére, de elvétette a súlykot.
Mondom, hiányzott az a kis fasza "fűszer" a filmből, amitől olyan lett volna, mint a Desperado volt anno... -
"Egyik kedven jelenetem: Enrique egy elég vastag oszlop mögött áll, és a 2 kezében pisztoly. Annyit látunk, hogy az oszlop mögül 2 kéz kidugva és tüzel. Persze eltalálja az őrt. Szánalmas, komolyan."
Amit írtál, az tipikus Rodriquez poén. Ilyen volt a Desperadoban is, mikor felrúgja a fószert a levegőbe és úgy lövi, vagy amikor hátraugrik a ház tetejére. -
CIA póló kemény volt :-DDDD -
Augustus Gigo #8519 tök ismerős volt az estu irigy honaj mirigy háttérzenéje, nem vmelyik játékból való volt pár szám? -
bikaviadalon
-
Johhny Depp volt tényleg a legjobb. Pl:amikor a CIA polóban feszített a bika viadalon!:-D
-
Túlvagyok a Once upon a time in Mexiko-n.
-------------------------------------------------------
5/10
SPOILER
Én Robert Rodriquez-ben az utóbbi években mélységesen csalódtam. Ez egy barom. Először elásta a hírnevét a Spy Kids 3 részével, majd megpróbálta visszacsinálni a Desperado folytatásával. HÁT KURVÁRA NEM SIKERÜLT NEKI.
Ez a film egy szar. Nyoma sincs a Desperado fanyar humorának, frappáns pisztolypárbajainak. Csak eröltetett szarok.
Miért kellett El Mariachi-ból Mexikói népi hőst csinálni?
Ááááhh..
Aztán az ilyen marhaságok, mint pl.
A távirányitós autóként üzemelő gitátok, ami tele van C4-gyel és a célponthoz gurulva BUMM. Mennek a faszba...
Enrique Iglesias mint a Mariachi haverja.
A Desperado-ban ezek a karakterek is 100-szor jobbak voltak.
Egyik kedven jelenetem: Enrique egy elég vastag oszlop mögött áll, és a 2 kezében pisztoly. Annyit látunk, hogy az oszlop mögül 2 kéz kidugva és tüzel. Persze eltalálja az őrt. Szánalmas, komolyan.
Johhny Depp. Ismét az Ő karaktere dobta fel a filmet, ezért az 5 pont. A végén a csúcsjelenetben megvakítva elég fasza volt, bár már az a rész is a hihetetlenség határait súrolta.
Egyszóval csalódás az egész, be ne üljetek rá a moziban!!!!!!!!! -
van 1-2 jó effekt a filmben de nem 1 nagy durranás
-
A múltkor majdnem letöltöttem,mert még nem láttam. Ezek szerint jó,hogy nem tettem. -
fear x, látta valaki? -
ÁÁÁÁÁ brutális ez a szmájli :)))
-
LOL
ha emlékezetem nem csal a Felpörgetve cimű "Fomra-1-s szuperprodukció" RTL-Klub által reklámozott film volt,
erre a Tv2 adja le :)))))))))))))))))))))))))) -
Augustus Gigo #8510 címét sajna nem tudom -
Augustus Gigo #8509 látta vki a kutyabajnokot tegnap? volt már egy ugyanilyen témájú vígjáték, csak ott fehér volt a főszereplő, egy az egyben koppintása volt a filmnek -
Ennél már csak az rosszabb amikor olyan bunkó,hogy nem kapcsolja ki azt a k*rv@ telefont.