1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Túlvagyok a Once upon a time in Mexiko-n.
    -------------------------------------------------------
    5/10
    SPOILER

Én Robert Rodriquez-ben az utóbbi években mélységesen csalódtam. Ez egy barom. Először elásta a hírnevét a Spy Kids 3 részével, majd megpróbálta visszacsinálni a Desperado folytatásával. HÁT KURVÁRA NEM SIKERÜLT NEKI.

Ez a film egy szar. Nyoma sincs a Desperado fanyar humorának, frappáns pisztolypárbajainak. Csak eröltetett szarok.
    Miért kellett El Mariachi-ból Mexikói népi hőst csinálni?
    Ááááhh..

Aztán az ilyen marhaságok, mint pl.
    A távirányitós autóként üzemelő gitátok, ami tele van C4-gyel és a célponthoz gurulva BUMM. Mennek a faszba...

Enrique Iglesias mint a Mariachi haverja.
    A Desperado-ban ezek a karakterek is 100-szor jobbak voltak.
    Egyik kedven jelenetem: Enrique egy elég vastag oszlop mögött áll, és a 2 kezében pisztoly. Annyit látunk, hogy az oszlop mögül 2 kéz kidugva és tüzel. Persze eltalálja az őrt. Szánalmas, komolyan.

Johhny Depp. Ismét az Ő karaktere dobta fel a filmet, ezért az 5 pont. A végén a csúcsjelenetben megvakítva elég fasza volt, bár már az a rész is a hihetetlenség határait súrolta.

Egyszóval csalódás az egész, be ne üljetek rá a moziban!!!!!!!!!