106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
és svarci jó szinész :D -
Dögöljek meg, sokkal rosszabbra számítottam mikor elkezdtem nézni a Szövetség c. mesefilmet. :-))
Egyszer okés volt. Többet hallani sem akarok róla :-)
-
Ramza #8760 Megnéztem hétvégén a Születet gyilkosokat.
Most, kb. harmadszorra tetszett talán eddig a legjobban. -
Ramza #8759 ???
Ez MAGA A b-kategóriás szar horrorfilm! -
Mivel eredetileg egy filmet akar T. csinálni, ezért ez csak egy fél film. Ergo a második részében (ami csak a második fele) mindennek ki kell derülnie, legalábbis amit Ő lényegesnek tart. Ez a minimum. :-) -
Hya es meg valami. Szereintem es oszinten remelem hogy a masodik reszben majd valaszt kapunk mindenre! Van a filmben sok kerdojeles jelenet. -
Kill Bill
SPOILER
Na szoval akkor kezdenem.
Az elejen mar ejelentkezik a megszokott Tarantino stilus amikor is oszevisza kezdodik de majd ossze all a kep. Ezzel nincs semmi gond. Erdekes harc jelenetek es vicces helyzetek. Majd bemutatja a szereploket es azt amirol szol a mese. Kisse nem jo otletnek tartom a mangas jelenetet bar eleg jol meg volt csinalva es megertettuk e lenyeget. Amikor a csaj bemegy hogy megmergezze a szoket azt nem ertettem hogy miert nem egy jo kis mobil telefont vesz elo hanem egy ot kilos teglat?:)
Amikor a kis japan barba er a kardokert ott tobb dolog is erdekes. A Legjobb pelda az hogy erdetileg amikor az oreg japan rairja az ablakra hogy BILL ,akkor ott a csaj nem torli le hanem a masik kisablakra azt irja hogy KILL. Egyeolvasva KILL BILL :) Nem tudom miert irtak at azt a jelenetet. Ami meg erdekes hogy az oreg Hattori Hanzo neve megjelenik egy 1996-ban keszul verekedos jatekban nevszerint a Samurai Showdown-ban es erdekes hogy az volt a kedvenc szereplom :)
Ami azutan jon kisse durvanak itelem. Nos mar nem azert de hogy is tudta meg a szoke cica hogy pontosan merre megy Sofi a kocsival? Jo igaz a jelenet nem feltetlenul a megerkezese utan tortenhetett szal lehet addig kideritette. Masik nagy kerdes hogy honnan is van penze? Es ha mar itt tartunk akkor ki fizette a negy evi apolast a korhazban? Jo persze ezekre is lenne valasz de miert nem derul ki? Ez nem Tarantino stilus hogy ne magyarazon meg dolgokat.
Ami a barban tortenik meg extreme. Szerintem nyugodtan melozhette volna azokat a hulye ver efeketeket mert enyhe tulzasnak bizonyultak ahogy ugy kifrocskoltek mint egy gejzit. Igaz nem lattam meg soha ahogyegy embernek levagjak a fejet eloben de szerintem nem igy spricol:) Ami meg tulzas az hogy meg az elejen a jelenetnek Sofi kezet levagja de a harc utan Sofi ugy all fel mintha semmi baja nem lett volna. Bazz aze' nem baj hogy kozbe elverzet? Hmm hmm.
Teccet a szereplok leirasa es megalkotasa. Mindeki a helyen volt es ez igy volt jo. A csatak szepek voltak es teccetek bar ez is eros tulzasnak velem hogy neha harc kozben siman ledofhetek volna a szoke cicat ugy 10-szer :)
A zene az eszmeletlen jo volt! Semmi bajom vele! Minden a maga helyen volt!
A vegen unalmasnak veltem az utolso harcot de az se volt rosz.
Egy az egyben beszelve es ha nem nezuk ezeket a kisseb dolgokat elmondhatom hogy regen nem elveztem igy egy akcio filmet es alig varom hogy jojjon a masodik resz. Baszot jo volt :)
-
tulipános fanfan....nemjóóóó -
AMugy megnéztem a tears of the sun-t.
HÁt ilyen délutáni szórakozásnak fasza volt. A történet és a jelenetek elég sablonosak, de a képi/hangvilág adja neki az ívet!
Volt benne 1-2 gagyi jelenet, mikor a tisztáson 5m re állnak egymással szembe a nigériai lázadó hadsereg és az 5 bátor hős amerikai, de eltalálni egyik se tudja a másikat.
DE az egészet nézve jót szórakoztam.
6/10 -
azt hittem jobb lesz... -
LOL akkor minek nézed? :D
-
Egy helység, ahonnan a kocsi szavnk ered. -
mi aza a kocs? -
Most me'?:) tok fasza volt az :) Jobb mint a mostansag megjeleno B kategorias szar horror filmek. -
Aze az se semmi hogy a hapi aki leforditotta magyarra a Jeepers Creepers 2 -t az a Coach ami edzot jelent azt o ugy forditotta hogy Kocs :)))))))) -
phone booth
4
jo volt az ötlet, csak kár hogy szinkronosan néztem, igy semmi nem jött le az alakitásbol, mert a magyar szinkron ultra szar volt, ugyhogy lemaradtam sutherlandről :) -
Hát én is pont erről beszéltem. -
az legalább jo film :)
a nyáladzásnak is van minősége...és mértéke -
Ti nagyon érzéketlenek vagytok. Miért baj az ha van egy filmben érzelem is. Én el tudok az ilyen jeleneteken érzékenyülni, és szerintem van ami az ember szívét-lelkét megérinti. Ilyen véleményt - azt nem értem miért - senkitől sem hallok, csak a fikázás, h fú megin a nyáladzás és a csöpögés...gyerekek le kéne kötözni benneteket büntetésből pl. a Ghost című film elé. -
Igen de attól még sírthat egy kicsit. :D -
nem a látványt nézem, hanem a cselekményt, pl az első rész hogyan készultjét megnéztem, és ott pl azt mondták hogy kiaakrták hegyezni a két varázslo harcát, na ez totál nem jott ki a filmben...
nekem ömlengés hogy samu egész film alatt csak frodo seggét nyalja, meg a végén az a monolog amit elmond az se semmi...
az első rész tul gyorsan zajlott? nekem egy örökkévaloság volt.
tényleg ugy van hogy ez a film annak szol aki olvasta a könyvet, aki meg nem annak nem jut semmi belőle :)
azért ez tetszik: "Egyszerűen csak nem macsó kinyúrt akcióhősök vannak benne, akik kibirnak ötezer golyót is" hát azért az se semmi hogy berohan a csávo az orkok közé egy szál karddal és legyilkola fél sereget.... -
a két perces akciokat nem emlitettem :) arra probáltam célozni hogy szerintem nem sokat haladt a történet, néha egy kis kaszabolás a hiéna kutyákkal, meg stb, az entek azok a fák, nem? azok a végén csatáztak a filmenk, külön egységnek nem tekintem :))
Nem akcio filmet vártam de nekem unalmas volt, mert azért ne mond hogy 100-as IQ kell a film megértéséhez...
-
Erről van szó. Még több akciót is beletettek, mint ami a könyvben van. -
Az a jellemző, amit a #8737-ben is leírtál. Mégpedig azt, hogy a látványt nézed az egészben, meg hogy hágy csata volt, meg Legolas látványos ügyességét. Ha ez kell, akkor nézd meg a Mátrixot. Ami pedig a többit illeti, az egyáltalán nem ömlengés. Ha nem tudtad átérezni a szereplők világát akkor sajnállak. Ehhez nem kell a könyvet se elolvasni, mivel Peter Jackson nagyon jól visszaadta annak világát. Nekem épp ezek tetszettek az első részben, és azért tetszett kevésbé a második rész, mert túl gyorsan zajlottak a dolgok. Az pedig, hogy nyálas lenne, az végképp nevetséges. Egyszerűen csak nem macsó kinyúrt akcióhősök vannak benne, akik kibirnak ötezer golyót is, hanem valós érzelmeken alapuló kitalált szereplők, akik tényleg szenvednek. -
És akkor mi volt pl a trollos csata, a balrogos, az entes, a warg-rideres, az uruk-haios...stb. Nem az akció a lényeg. Ez nem egy tipikus holywood-i üsd-vágd akció amihez 12-es iq is már bőven elég!!!
-
a történet elég kaki, mert ha azt nézzük már 6 orás a film és volt két csata, mindkettő a filmek végén természetesen, előte meg csak ömlengés, samu hulyeségei meg nyáladzása főleg az elsőben mikor a vizbe mászik frodo után és majd meg fullad, broáf, de frodo még mindig utazik, és még mindig ő az utolso remény.... -
mi a jellemző? -
Amúgy megnéztem a Bad Boys 2-t. Lökött egy akciófilm, néhol jó poénnal, de amúgy teljesen sablonos az egész.
3/10 -
Ebben valahol (akár hiszitek, akár nem) egyetértek. Abban nem, hogy a történet kaki, de abban igen, hogy a Gyűrűk ura mint regény, nem kiemelkedő. Viszont a világa tényleg nagyon ki van találva, és mikor az ember olvassa, akkor nagyon bele tud merülni ebbe a világba. Ez egyfajta "hangulat" amiből nehéz kijönni. -
"A tünde csávo viszont nagyon vagány azzal az ijjal:)"
Ne haragudj, de ez annyira jellemző.
-
A film amúgy rosszúl értelmezi a két tornyot. Az egyik tényleg Orthanc, ami Vasudvardban van, de a másik nem Barad-dúr, mint a filmben, hanem Minas Morgul, ahol Samu és Frodó van, de az a filmben nem volt, mert a hobbitok sztoriját előbb befejezték a második részben. -
-
Khm...khm...
Hatalmas verések lesznek!
-
Én a könyv nélkül is élveztem a filmet! Sztem a gyűrűk ura trológia (megelelőlegezve) 10/10! -
Én elkezdtem a könyvet olvasni még régen, de szerintem egyáltalán nem nagy durranás a mű, inkább csak a világot találta ki jól Tolkien, de a történet elég kaki. -
hát ez nekem nem volt elég egyértelmü.
egyébként meg ne kelljen már elolvasnom a könyvet ahhoz hogy élvezhető legyen a film számomra is, mert akkor a rendező nagyott hibázott, szvsz -
jajaja ezt énis megfigyeltem :DDDDDDD -
bővitettet néztem azért volt olyan hosszu, vagy 3 orás volt -
a Két torony Vasudvard (az a nagy köralakú)
és mordor nagy tornya (az a magas sötét :P ) -
Hehe akkor nemolvastad a könyvet :)
Én megnéztem a bővített verziót. Sokkal kerekebb így a történet, és nincsenek benne azok a hirtelen ugrálások egyik jelenetről a másikra.
De így tényleg elég hosszú lett.
És ilyet olvastam hogy a 3 ban meg a mozikban kötelező jelleggel szünetet fognak beiktatni? lol!