[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kill Bill
SPOILER
Na szoval akkor kezdenem.
Az elejen mar ejelentkezik a megszokott Tarantino stilus amikor is oszevisza kezdodik de majd ossze all a kep. Ezzel nincs semmi gond. Erdekes harc jelenetek es vicces helyzetek. Majd bemutatja a szereploket es azt amirol szol a mese. Kisse nem jo otletnek tartom a mangas jelenetet bar eleg jol meg volt csinalva es megertettuk e lenyeget. Amikor a csaj bemegy hogy megmergezze a szoket azt nem ertettem hogy miert nem egy jo kis mobil telefont vesz elo hanem egy ot kilos teglat?:)
Amikor a kis japan barba er a kardokert ott tobb dolog is erdekes. A Legjobb pelda az hogy erdetileg amikor az oreg japan rairja az ablakra hogy BILL ,akkor ott a csaj nem torli le hanem a masik kisablakra azt irja hogy KILL. Egyeolvasva KILL BILL :) Nem tudom miert irtak at azt a jelenetet. Ami meg erdekes hogy az oreg Hattori Hanzo neve megjelenik egy 1996-ban keszul verekedos jatekban nevszerint a Samurai Showdown-ban es erdekes hogy az volt a kedvenc szereplom :)
Ami azutan jon kisse durvanak itelem. Nos mar nem azert de hogy is tudta meg a szoke cica hogy pontosan merre megy Sofi a kocsival? Jo igaz a jelenet nem feltetlenul a megerkezese utan tortenhetett szal lehet addig kideritette. Masik nagy kerdes hogy honnan is van penze? Es ha mar itt tartunk akkor ki fizette a negy evi apolast a korhazban? Jo persze ezekre is lenne valasz de miert nem derul ki? Ez nem Tarantino stilus hogy ne magyarazon meg dolgokat.
Ami a barban tortenik meg extreme. Szerintem nyugodtan melozhette volna azokat a hulye ver efeketeket mert enyhe tulzasnak bizonyultak ahogy ugy kifrocskoltek mint egy gejzit. Igaz nem lattam meg soha ahogyegy embernek levagjak a fejet eloben de szerintem nem igy spricol:) Ami meg tulzas az hogy meg az elejen a jelenetnek Sofi kezet levagja de a harc utan Sofi ugy all fel mintha semmi baja nem lett volna. Bazz aze' nem baj hogy kozbe elverzet? Hmm hmm.
Teccet a szereplok leirasa es megalkotasa. Mindeki a helyen volt es ez igy volt jo. A csatak szepek voltak es teccetek bar ez is eros tulzasnak velem hogy neha harc kozben siman ledofhetek volna a szoke cicat ugy 10-szer :)
A zene az eszmeletlen jo volt! Semmi bajom vele! Minden a maga helyen volt!
A vegen unalmasnak veltem az utolso harcot de az se volt rosz.
Egy az egyben beszelve es ha nem nezuk ezeket a kisseb dolgokat elmondhatom hogy regen nem elveztem igy egy akcio filmet es alig varom hogy jojjon a masodik resz. Baszot jo volt :)