106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A másodikat egyszer láttam, és alig emléxem rá, de gondolom nem véletlenül 'maradt meg belőle ilyen sok'. :D
De azért kíváncsi vagyok a 3-ra! -
Ramza #8793 Faszt tavaly, idén! -
Ramza #8792 Oké, vettem.
Mondjuk szerencsére a mai napig nem is hallottam róla, úgyhogy nem lesz nehéz nem leszedni :D -
Apocalypse Now
ciki, nem ciki, most láttam először (és hamarosan újra megnézem, mert nagy falat volt elsőre)
pontozni nem fogom, azt hiszem, ez igen gyerekes dolog lenne, ráadásul ha 9-et adtam a Kapitányra, akkor ennek már nem maradt pont a skálán, de azt hiszem ennek a filmnek saját skálája van
iszonyat a hatása alatt vagyok, kegyetlen nagy mű... kb, akkora élménytömeg, mint anno a Winnetou 660 oldala...
igazi filmművészet -
Ramza #8790 Tavaly jött ki a harmadik rész.
Azért nem néztem még meg, mert a második és harmadik jött eddig csak le, és megvárom az elsőt, hogy sorban tudjam nézni őket.
Majd beszámolok!
Amúgy a harmadik is Yuzna rendezés, ő eddig csinált sok szar és sok jó horrort, kiváncsi vagyok ez melyik lesz :D -
Jó, akkor LOÁL kategóriás! :-D -
Az egy ökörség. Egy sefüle, sefarka baromság. Kihagyni 1000-rel!
Még PC-n SE!
-
Azért köt bele ebbe, mert swarcira azt mondani, hogy színész, kissé erős.
Az akciófilm-sztár kategória már okés.
Lévén képtelen lenne az akcióhősnél meg az aggódó ügyetlenkedő apánál egyéb szerepeket eljátszani. Az ilyen embert pedig nem szokás "színésznek" nevezni.
Ugyan úgy SEGALT sem, csak egyelőre ezen a fórumon egyedül Te raktad be a TOP 10-es listádba a swarci filmeket, gondolom ezért vett elő pont Téged Laalee.... :-) -
Mesélj! -
Csak 2-ről tudtam eddig. :D -
Ramza #8784 Illetve: megnézted? :))) -
Ramza #8783 Megnéztem mindhárom Re-animatort? -
Ramza #8782 Gáz nagyon? :) -
Olyan nincs is az angol ábécében!
-
Huhh, hát a THEY, az már nem is B kategóriás "horror" hanem egyenesen ZS kategóriás! -
Ramza #8779 Az elsőt, harmadikat és ötödiket nem ismerem.
A Session 9 az egyik legjobb "újkori" horror, elég csavaros értelmezési lehetőségekkel, nem a szimplán "ölős" típusból.
F vs. J lol film, de még így is kisujjból veri a JC nevű szart.
A bőrlehúzásról: erős gyanúm van, miszerint nálad több horrort láttam életemben, és hidd el: a JC két részében az első tíz perctől eltekintve fél perc önálló alkotás nincs...
Hogy a Svájci néger mennyire jó színész? Szerintem csont nélkül ott van minden idők legrosszabbjai közt... (attól, hogy jó filmekben játszott, még lehet szar szinész) Ha nem lennének ekkora izmai, soha egy darab szerepet nem kapott volna kvalitásai alapján.
Steven Seagalba talán azért nem kötünk bele, mert még senkitől nem olvastam itt az SG-n, hogy szeretné. Ha lenne ilyen, hidd el, belekötnénk :D
Flém rulz -
Ramza #8777 Hát a DD nem is nagyon sci-fi.
Sokkal inkább dráma thriller és sci-fi elemekkel.
-
huh
tökre izgultam, hogy le fogod fikázni, és el kell vágjam a torkodat :) de így nem kerülök sittre :)
az a poén tényleg odabasz, és a zagyva kameramozgással is egyetértek, de kifejezetten üdítő volt, hogy kihagyták az összes gagyi bullet-time meg freeze-time effektet
jó kis nyers, klasszikus dirrdurr
a sztori tényleg flatline, és a végén van is jó nagy kérdőjel, félek, hogy jövőre jön a 2.... -
én sztem a sci-fit meg minden, na de mint mondtam, szétuntam magam a film alatt, lehet, hogy bennem van a hiba. ja és a barátok közt. arról inkáébb ne is beszéljünk, hánynom kell az egész rtlkulbtól, de az egész (kereskedelmi) tv(k)-től, úgy ahogy van -
Ramza #8774 MUHAHAHAAAAA!
Hát akkor tessék Barátok köztet nézni, az érthető és izgalmas, bár Vágási Feri nincs benne -
miért nagy fan? ha már Donnie, akkor már inkább Brasco, na az a film istenkirály volt -
Ezt ne Ramza előtt!!! :DDD -
Donnie Darko -
kb 2-3 hete néztem utoljára filmet, most meg neki álltam a Donnie Darno-nt meglesni. hát sztem eléggé egy fos volt, kb 40 percig bírtam, utána meg töröltem a francba az egészet. ez a 2. film, amit egyszerűen lekapcsoltam, annyira unalmas volt, ugyanígy jártam a Solaris-sal -
Ramza #8769 Az utóbbival szigorúan egyetértek (mármint pc-ről kikötve tv-re ;)
Az előbbit meg franc se tudja. Szerintem a szuperhősös filmeket az X-men 2 kivételével veri. -
Hááááááááát csak nagyon unalmas vasárnap ebédutánra javaslom elalvás elött.
És kizárólag PC-n :-D -
Ramza #8767 Igen, a mesefilm szó teljesen jó rá!
Hogy ez nem nekem jutott eszembe :D -
Ramza #8766 Akkor tudnál mondani egy olyan filmet, ami szerinted b-kategóriás horror? -
és svarci jó szinész :D -
Dögöljek meg, sokkal rosszabbra számítottam mikor elkezdtem nézni a Szövetség c. mesefilmet. :-))
Egyszer okés volt. Többet hallani sem akarok róla :-)
-
Ramza #8760 Megnéztem hétvégén a Születet gyilkosokat.
Most, kb. harmadszorra tetszett talán eddig a legjobban. -
Ramza #8759 ???
Ez MAGA A b-kategóriás szar horrorfilm! -
Mivel eredetileg egy filmet akar T. csinálni, ezért ez csak egy fél film. Ergo a második részében (ami csak a második fele) mindennek ki kell derülnie, legalábbis amit Ő lényegesnek tart. Ez a minimum. :-) -
Hya es meg valami. Szereintem es oszinten remelem hogy a masodik reszben majd valaszt kapunk mindenre! Van a filmben sok kerdojeles jelenet. -
Kill Bill
SPOILER
Na szoval akkor kezdenem.
Az elejen mar ejelentkezik a megszokott Tarantino stilus amikor is oszevisza kezdodik de majd ossze all a kep. Ezzel nincs semmi gond. Erdekes harc jelenetek es vicces helyzetek. Majd bemutatja a szereploket es azt amirol szol a mese. Kisse nem jo otletnek tartom a mangas jelenetet bar eleg jol meg volt csinalva es megertettuk e lenyeget. Amikor a csaj bemegy hogy megmergezze a szoket azt nem ertettem hogy miert nem egy jo kis mobil telefont vesz elo hanem egy ot kilos teglat?:)
Amikor a kis japan barba er a kardokert ott tobb dolog is erdekes. A Legjobb pelda az hogy erdetileg amikor az oreg japan rairja az ablakra hogy BILL ,akkor ott a csaj nem torli le hanem a masik kisablakra azt irja hogy KILL. Egyeolvasva KILL BILL :) Nem tudom miert irtak at azt a jelenetet. Ami meg erdekes hogy az oreg Hattori Hanzo neve megjelenik egy 1996-ban keszul verekedos jatekban nevszerint a Samurai Showdown-ban es erdekes hogy az volt a kedvenc szereplom :)
Ami azutan jon kisse durvanak itelem. Nos mar nem azert de hogy is tudta meg a szoke cica hogy pontosan merre megy Sofi a kocsival? Jo igaz a jelenet nem feltetlenul a megerkezese utan tortenhetett szal lehet addig kideritette. Masik nagy kerdes hogy honnan is van penze? Es ha mar itt tartunk akkor ki fizette a negy evi apolast a korhazban? Jo persze ezekre is lenne valasz de miert nem derul ki? Ez nem Tarantino stilus hogy ne magyarazon meg dolgokat.
Ami a barban tortenik meg extreme. Szerintem nyugodtan melozhette volna azokat a hulye ver efeketeket mert enyhe tulzasnak bizonyultak ahogy ugy kifrocskoltek mint egy gejzit. Igaz nem lattam meg soha ahogyegy embernek levagjak a fejet eloben de szerintem nem igy spricol:) Ami meg tulzas az hogy meg az elejen a jelenetnek Sofi kezet levagja de a harc utan Sofi ugy all fel mintha semmi baja nem lett volna. Bazz aze' nem baj hogy kozbe elverzet? Hmm hmm.
Teccet a szereplok leirasa es megalkotasa. Mindeki a helyen volt es ez igy volt jo. A csatak szepek voltak es teccetek bar ez is eros tulzasnak velem hogy neha harc kozben siman ledofhetek volna a szoke cicat ugy 10-szer :)
A zene az eszmeletlen jo volt! Semmi bajom vele! Minden a maga helyen volt!
A vegen unalmasnak veltem az utolso harcot de az se volt rosz.
Egy az egyben beszelve es ha nem nezuk ezeket a kisseb dolgokat elmondhatom hogy regen nem elveztem igy egy akcio filmet es alig varom hogy jojjon a masodik resz. Baszot jo volt :)
-
tulipános fanfan....nemjóóóó -
AMugy megnéztem a tears of the sun-t.
HÁt ilyen délutáni szórakozásnak fasza volt. A történet és a jelenetek elég sablonosak, de a képi/hangvilág adja neki az ívet!
Volt benne 1-2 gagyi jelenet, mikor a tisztáson 5m re állnak egymással szembe a nigériai lázadó hadsereg és az 5 bátor hős amerikai, de eltalálni egyik se tudja a másikat.
DE az egészet nézve jót szórakoztam.
6/10 -
azt hittem jobb lesz... -
LOL akkor minek nézed? :D
-
Egy helység, ahonnan a kocsi szavnk ered.