106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem tudom mi volt benne az NSZK,kanadai, de a rajzfilm oroszlánrészét pl. a rendezést és magát a rajzot,animációt tuti, hogy magyarok csinálták.
Azt hiszem Ternovszky Béla és Nepp József. -
Sajnos elmentek az akció irányba.
Sokkal jobban örültem volna én is egy kissé thrilleresebb, taktikázósabb filmnek, dehát nem mutathatták be a SWAT összes új trükkjét.... -
SWAT - ha' nem volt annyira rosz de megint csak egy bugyuta akcio film. Igaz alig volt benne tulzas :))) De aze' egyszer megnezheto otthon... birtam az elejen az egyik kliens lotte a rendort de a AKA-bol nem gyutt ki semmi tuz :))) -
ja és a gyűrűk urában/két torony a két kis hobit pipafűvet sziv 
ez valami utalás a legalizáciora? :) -
Üdvözlöm Safranek...
jojojóestét, Mr. Tájföl...
-
ok csak vicceltem
bár ha választanom kéne, hogy melyiket ne lássam többet, a macskafogót választanám
persze ha sorozat lenne..... hmmm -
Sajnos kénytelen vagyok (ismét) egyetérteni a mi Ramza barátunkkal!
MACSKAFOGÓ MEGARULEZ!!!
közvetlen utána pedig sokak által nem látott film:
A VÁMPÍROK HAVANNÁBAN! :-DDD -
+néztem a blöfföt. Nemtudom eddig hogyhogy nemláttam, de most bepótoltam!!!!
kurvanagy film!!!!!!:_DDD -
Szerintem meg #8913... :)) -
naés... az előny? :D -
Macskafogó - Cat City :) Ritka hülye neve lett az angol verziónak, és csak 4 évvel később jelent meg.
Most kezdődik Freddy barátunk folytatása a retekklubbon... ;) -
De az sorozat. -
már késő!!
DEXTER RULEZ!!! :DDDDDDDDDDDDD -
Ramza #8913 Macskafogó a legnagyobb!
Erről nem vagyok hajlandó vitát nyitni :) -
Macskafogó (színes magyar-NSZK-kanadai animációs film, 92 perc, 1986) port.hu -
Én most nosztalgiázam: Macskafogó :) Ahhoz képest hogy milyen régi, nagyon jó kis mese. És részben magyar :)) -
Pl. a cenzúrák. Tök poén volt, hogy a brutális képek után, hülye kisérleteket cenzúráznak a filmben. Meg a kísérlet is amit a főbogaran csináltak, amikor belevágtak valami hosszú tűt, halálra röhögtem magam, annyira hülyén nézett ki. :D
De elég sok ilyen van benne. -
Csillagközi invázió. Nem volt rossz film szerintem sem. Jók voltak a képi elemek :) -
egy nagy kaland az egész sztori, ennyi... valszeg amikor én gyerek voltam, még mentek ilyen szintű sztorik a tévében/moziban, ezért semmi bajom velük -
hát MIB tényleg nem nagy show :)
vizuálisan lekötött, de valahogy a családtol elszakadni vágyo ifju története aki önállo akar lenni, nem hatott meg -
nemtom, én jobban örültem ennek a filmnek, mint egy komolynak szánt, de gagyi szarnak, vagy a túl lazára MIB-nek...
vizuálisan kibaszott jó volt, ahogy az a 10000 bogár egyszerre támadott, de közelről is tökéletes volt a kidolgozás és az animáció
az meg a te bajod, ha nem érintenek meg az emberi kapcsolatok
-
ha már ennyi sz oesett vki elmesélné nekem miről maradtam le miközben alig vártam hogy vége legyen a bogárinvázionak a starship troopersben? Az addig leesett hogy némi tulzás van a filmben, bár lehetett volna egyértelműbb, mint pl a támad a marsban :) De mélyebb gondoltaok nem nagyon szántottak a filmben, még a vizuálsi trükkök ugy ahogy, de én sem éreztem késztetést arra hogy mégegyszer megnézzem... -
5. elemnél? az gondolom az also küszöb :) -
...majdnem :-))) -
Akkor Star Trak ?:)))))))) -
-
Ramza #8895 Nem igaz!
Soundtrack
-
Ja és az: Sound Track! :-DD -
Az bizony!
Én is mostanában szedtem le!
A 3-as a kedvencem. Az kurva szép! :) -
Jo :)
Egybkent most halagatom a Kill Bill Sound Treck-jet!!! Aii bazz de faszaa ez a zene! -
Erről is van már jóminőségü DVD rip? -
Ramza #8889 Ja, Sephi, kérésedre gyűjtök majd listát, hogy mit honnan loptak a JC készítői :D -
Ramza #8888 Mivel mostanában igyekszem végigolvasni Brett Easton Ellis magyarul megjelent könyveit, ezért tegnap este megnéztem megint a vonzás szabályait.
Kicsit más volt így könyv után a filmélmény, de még mindig nem tudom megérteni, hogy indokolatlanul miért térnek el a történettől a könyvhöz képest. Teljesen máshol vannak a hangsúlyok :( -
Ramza #8887 Event Horizon - én is nagyon szeretem, már legalább háromszor láttam, rulz.
Starship troopers - ez tetszett annak idején, jól szórakoztam rajta, de számomra ennyi, nem érzem a vágyat, hogy újra megnézzem. -
Ramza #8886 Huhh, lement itt egy vita (kicsit rólam is), és mivel nem voltam itt, egy-két dolgot hozzátennék.
Mondjuk túl sokat nem tudok, mert Blasta ismét leírt mindent helyettem, amit akartam, de még annyit, hogy:
Sephi, tényleg nem kellene felhúznod magadat a piszkálódásokon. Írod, hogy van itt egy "régi" társaság, akik kiskirálykodnak, és ha valakinek eltérő a véleménye, akkor azt leszólják.
Lószart.
:)
Érdemes megnézni, hogy én mit szoktam kapni, ha a Mátrix 2-3-ról írok :P
Az általam legnagyobb műveknek tartott alkotásoknak is odavág valaki néhanapján (A gyűrű szövetsége és a Donnie Darko épp a napokban kapta meg a magáét :) - és akkor mi van? Picit rosszul esik, aztán öt perc múlva túlteszem magamat rajta.
Igyekszem én is visszafogni magamat, ha nagyon ki akar törni belőlem a fikázhatnék, néha sikerül, néha nem :) Kérlek bocsásd meg, ha Swarcival kapcsolatban már nem tudtam visszafogni magamat :) -
Starship Troopers-t nem bántani, mert nemtom hány év után azon görcsöltem először :) És még a dráma is benne van, csak kicsit képregény feeling. :D -
Szívemből szóltál!
Az Event Horizon egyike az etalon filmeknek, legalábbis részemről.Egyszerűen egy tökéletes film, én nem tudok róla rosszat mondani.Bármikor megnézem, feláll a szőr a hátamon..És ez már jópárszor előfordult az évek során:)
Rendszeresen elő szoktam venni és meglesem..Egyszerűen nem tudom megunni:) -
Mentol #8883 Szerintem:
- Az Event Horizon (HalálHajó) kitűnő film. Én utálom a horror filmeket, mert nem tudom értékelni őket. Ez a film viszont odab@szott. Csúnyán.
- A Starship Troopers (Csillagközi Invázió) is egy remek film. Én nagyon szeretek scifit nézni. Van egy-két béna alkotás, de ez a film nagyon jól kitöltötte azt a 2 órát amit neki szántam. Látványos, humoros, akciódús, és még története is van. Pont nekem való.
Ezekután szeretném leszögezni, hogy:
- több mint 27 éves vagyok
- nem vagyok IQbajnok amerikai, hanem (mentálisan)egészséges hazánkfia
- nem azért nézek filmet, mert szeretek kritizálni, hanem az élményért (egyszer már ideírtam a szempontjaimat - keresse meg aki akarja)
Kiváncsi volnék, hogy milyen következtetéseket vontok le a fentiekből. -
Ja, én meg azt láttam ahogy a vámpírok szállnak ki a 2-es metróból:D
Röhögtem is egy nagyot, direkt kikockáztuk:D -
Pedig az a film nagyon is jó volt.
Mondom ezt úgy, hogy nálam a sci-fi az 5. elemnél kezdődik..