106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Nem tudom mi volt benne az NSZK,kanadai, de a rajzfilm oroszlánrészét pl. a rendezést és magát a rajzot,animációt tuti, hogy magyarok csinálták.
    Azt hiszem Ternovszky Béla és Nepp József.
  • Blasta
    Sajnos elmentek az akció irányba.
    Sokkal jobban örültem volna én is egy kissé thrilleresebb, taktikázósabb filmnek, dehát nem mutathatták be a SWAT összes új trükkjét....
  • Sephi
    SWAT - ha' nem volt annyira rosz de megint csak egy bugyuta akcio film. Igaz alig volt benne tulzas :))) De aze' egyszer megnezheto otthon... birtam az elejen az egyik kliens lotte a rendort de a AKA-bol nem gyutt ki semmi tuz :)))
  • Tikal #8923
    ja és a gyűrűk urában/két torony a két kis hobit pipafűvet sziv
    ez valami utalás a legalizáciora? :)
  • Ams
    Üdvözlöm Safranek...
    jojojóestét, Mr. Tájföl...

• FREAK
    ok csak vicceltem

bár ha választanom kéne, hogy melyiket ne lássam többet, a macskafogót választanám

persze ha sorozat lenne..... hmmm
  • Blasta
    Sajnos kénytelen vagyok (ismét) egyetérteni a mi Ramza barátunkkal!

MACSKAFOGÓ MEGARULEZ!!!
    közvetlen utána pedig sokak által nem látott film:
    A VÁMPÍROK HAVANNÁBAN! :-DDD
  • The Garrett
    +néztem a blöfföt. Nemtudom eddig hogyhogy nemláttam, de most bepótoltam!!!!
    kurvanagy film!!!!!!:_DDD
  • Guest
    Szerintem meg #8913... :))
  • FREAK
    naés... az előny? :D
  • cSuwwi
    Macskafogó - Cat City :) Ritka hülye neve lett az angol verziónak, és csak 4 évvel később jelent meg.
    Most kezdődik Freddy barátunk folytatása a retekklubbon... ;)
  • Bandew
    De az sorozat.
  • FREAK
    már késő!!

DEXTER RULEZ!!! :DDDDDDDDDDDDD
  • Ramza
    Macskafogó a legnagyobb!
    Erről nem vagyok hajlandó vitát nyitni :)
  • cSuwwi
    Macskafogó (színes magyar-NSZK-kanadai animációs film, 92 perc, 1986) port.hu
  • cSuwwi
    Én most nosztalgiázam: Macskafogó :) Ahhoz képest hogy milyen régi, nagyon jó kis mese. És részben magyar :))
  • Bandew
    Pl. a cenzúrák. Tök poén volt, hogy a brutális képek után, hülye kisérleteket cenzúráznak a filmben. Meg a kísérlet is amit a főbogaran csináltak, amikor belevágtak valami hosszú tűt, halálra röhögtem magam, annyira hülyén nézett ki. :D
    De elég sok ilyen van benne.
  • cSuwwi
    Csillagközi invázió. Nem volt rossz film szerintem sem. Jók voltak a képi elemek :)
  • FREAK
    egy nagy kaland az egész sztori, ennyi... valszeg amikor én gyerek voltam, még mentek ilyen szintű sztorik a tévében/moziban, ezért semmi bajom velük
  • Tikal #8904
    hát MIB tényleg nem nagy show :)

vizuálisan lekötött, de valahogy a családtol elszakadni vágyo ifju története aki önállo akar lenni, nem hatott meg
  • FREAK
    nemtom, én jobban örültem ennek a filmnek, mint egy komolynak szánt, de gagyi szarnak, vagy a túl lazára MIB-nek...

vizuálisan kibaszott jó volt, ahogy az a 10000 bogár egyszerre támadott, de közelről is tökéletes volt a kidolgozás és az animáció

az meg a te bajod, ha nem érintenek meg az emberi kapcsolatok
  • Tikal #8902
    ha már ennyi sz oesett vki elmesélné nekem miről maradtam le miközben alig vártam hogy vége legyen a bogárinvázionak a starship troopersben? Az addig leesett hogy némi tulzás van a filmben, bár lehetett volna egyértelműbb, mint pl a támad a marsban :) De mélyebb gondoltaok nem nagyon szántottak a filmben, még a vizuálsi trükkök ugy ahogy, de én sem éreztem késztetést arra hogy mégegyszer megnézzem...
  • Tikal #8901
    5. elemnél? az gondolom az also küszöb :)
  • Blasta
    ...majdnem :-)))
  • Sephi
    Akkor Star Trak ?:))))))))
  • Blasta
  • Ramza
    Nem igaz!
    Soundtrack
  • Blasta
    Ja és az: Sound Track! :-DD
  • Blasta
    Az bizony!
    Én is mostanában szedtem le!
    A 3-as a kedvencem. Az kurva szép! :)
  • Sephi
    Jo :)

Egybkent most halagatom a Kill Bill Sound Treck-jet!!! Aii bazz de faszaa ez a zene!
  • Blasta
    Erről is van már jóminőségü DVD rip?
  • Ramza
    Ja, Sephi, kérésedre gyűjtök majd listát, hogy mit honnan loptak a JC készítői :D
  • Ramza
    Mivel mostanában igyekszem végigolvasni Brett Easton Ellis magyarul megjelent könyveit, ezért tegnap este megnéztem megint a vonzás szabályait.
    Kicsit más volt így könyv után a filmélmény, de még mindig nem tudom megérteni, hogy indokolatlanul miért térnek el a történettől a könyvhöz képest. Teljesen máshol vannak a hangsúlyok :(
  • Ramza
    Event Horizon - én is nagyon szeretem, már legalább háromszor láttam, rulz.
    Starship troopers - ez tetszett annak idején, jól szórakoztam rajta, de számomra ennyi, nem érzem a vágyat, hogy újra megnézzem.
  • Ramza
    Huhh, lement itt egy vita (kicsit rólam is), és mivel nem voltam itt, egy-két dolgot hozzátennék.
    Mondjuk túl sokat nem tudok, mert Blasta ismét leírt mindent helyettem, amit akartam, de még annyit, hogy:
    Sephi, tényleg nem kellene felhúznod magadat a piszkálódásokon. Írod, hogy van itt egy "régi" társaság, akik kiskirálykodnak, és ha valakinek eltérő a véleménye, akkor azt leszólják.
    Lószart.
    :)
    Érdemes megnézni, hogy én mit szoktam kapni, ha a Mátrix 2-3-ról írok :P
    Az általam legnagyobb műveknek tartott alkotásoknak is odavág valaki néhanapján (A gyűrű szövetsége és a Donnie Darko épp a napokban kapta meg a magáét :) - és akkor mi van? Picit rosszul esik, aztán öt perc múlva túlteszem magamat rajta.

Igyekszem én is visszafogni magamat, ha nagyon ki akar törni belőlem a fikázhatnék, néha sikerül, néha nem :) Kérlek bocsásd meg, ha Swarcival kapcsolatban már nem tudtam visszafogni magamat :)
  • FREAK
    Starship Troopers-t nem bántani, mert nemtom hány év után azon görcsöltem először :) És még a dráma is benne van, csak kicsit képregény feeling. :D
  • Gery1980
    Szívemből szóltál!
    Az Event Horizon egyike az etalon filmeknek, legalábbis részemről.Egyszerűen egy tökéletes film, én nem tudok róla rosszat mondani.Bármikor megnézem, feláll a szőr a hátamon..És ez már jópárszor előfordult az évek során:)
    Rendszeresen elő szoktam venni és meglesem..Egyszerűen nem tudom megunni:)
  • Mentol
    Szerintem:
    - Az Event Horizon (HalálHajó) kitűnő film. Én utálom a horror filmeket, mert nem tudom értékelni őket. Ez a film viszont odab@szott. Csúnyán.
    - A Starship Troopers (Csillagközi Invázió) is egy remek film. Én nagyon szeretek scifit nézni. Van egy-két béna alkotás, de ez a film nagyon jól kitöltötte azt a 2 órát amit neki szántam. Látványos, humoros, akciódús, és még története is van. Pont nekem való.

Ezekután szeretném leszögezni, hogy:
    - több mint 27 éves vagyok
    - nem vagyok IQbajnok amerikai, hanem (mentálisan)egészséges hazánkfia
    - nem azért nézek filmet, mert szeretek kritizálni, hanem az élményért (egyszer már ideírtam a szempontjaimat - keresse meg aki akarja)

Kiváncsi volnék, hogy milyen következtetéseket vontok le a fentiekből.
  • Gery1980
    Ja, én meg azt láttam ahogy a vámpírok szállnak ki a 2-es metróból:D
    Röhögtem is egy nagyot, direkt kikockáztuk:D
  • Gery1980
    Pedig az a film nagyon is jó volt.
    Mondom ezt úgy, hogy nálam a sci-fi az 5. elemnél kezdődik..