[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #8886 Huhh, lement itt egy vita (kicsit rólam is), és mivel nem voltam itt, egy-két dolgot hozzátennék.
Mondjuk túl sokat nem tudok, mert Blasta ismét leírt mindent helyettem, amit akartam, de még annyit, hogy:
Sephi, tényleg nem kellene felhúznod magadat a piszkálódásokon. Írod, hogy van itt egy "régi" társaság, akik kiskirálykodnak, és ha valakinek eltérő a véleménye, akkor azt leszólják.
Lószart.
:)
Érdemes megnézni, hogy én mit szoktam kapni, ha a Mátrix 2-3-ról írok :P
Az általam legnagyobb műveknek tartott alkotásoknak is odavág valaki néhanapján (A gyűrű szövetsége és a Donnie Darko épp a napokban kapta meg a magáét :) - és akkor mi van? Picit rosszul esik, aztán öt perc múlva túlteszem magamat rajta.
Igyekszem én is visszafogni magamat, ha nagyon ki akar törni belőlem a fikázhatnék, néha sikerül, néha nem :) Kérlek bocsásd meg, ha Swarcival kapcsolatban már nem tudtam visszafogni magamat :)