106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
láttam -
Én egy trailert láttan a Corvinban, és sajnos tényleg ez lesz a magyar cím :( -
Ramza #9049 Amúgy most már kiváncsivá tett ez a rendező a Ken Park után.
A Kölyköket vagy a Genyát nem látta valaki?
Futott össze valaki ezekkel a neten? (Kids, Bully a címük) -
Ramza #9048 Én még nem láttam sehol, csak egy fórumon írta valaki. Komolyan, nem poénból.
Ettől persze lehet, hogy nem igaz - bár így lenne. -
Erről hol van infó magyarul? -
Ramza #9046 Jobb lenne az eredetit meghagyni inkább! -
Bár az nem versus, hanem kontra, vagy mi :D -
Jobb lenne a Felperes a Halál?
-
Én a Truman Show-t láttam az imént. Már edzem magam az újrakezdődő valóságsókhoz... Nem volt egy nagy eresztés, de azért nézhető volt. ;) -
Ramza #9042 (bocs, ha valaki már régen tudja, de én most olvastam)
Az Alien vs. Predator címe "A Halál a Ragadozó ellen" lesz Magyarországon.
Édes istenem, de nagy az állatkerted! :( -
Ramza #9041 A Kill Bill szerinted animének minősül? -
Aszondod hogy szabalyosan mutatja ahogy veri a faszat? Az mar enm prono filmnek minosul ? :) -
Hát ezt nehezen hiszem el, de ha Te mondod...! :D -
Ramza #9038 Merthogy ennyi beteg embert a Twin Peaks 30 része alatt nem lehetett látni
-
Ramza #9037 Egyébként érdemes megnézni.
De komolyan nem tudtan eldönteni, hogy tetszett vagy sem - nagyon formabontó film, a megszokottaktól mindenképpen eltér.
Szerintem elég szélsőséges lesz a megítélése - vagy bejön valakinek ez a fajta túlzott társadalomkritika vagy undorodik az egésztől. Mivel én finoman szólva nem rajongok az usáért, és szeretem a kritikus hangvételű filmeket, ezért akár még be is jöhetett volna, ha nem lett volna ennyire (szándékosan) túlzó. -
loál
Akkor megnézem!
Már csak a himbálózó geci miatt is... :-DDD -
Ramza #9035 Ken Park -
nehéz eldöntenie az embernek, hogy amit látott az egy nagy rakás szar, vagy egy szándékosan túlzó és megbotránkoztató társadalomkritika, ami nem mellesleg egy nagy rakás szar is
Kár, mert akár még tetszhetett is volna, de olyan mértékben túlzó, hogy sok volt így egyszerre. Bennem lehet a gond, de nem igénylem az öt perces faszverés elejétől a végéig történő bemutatását filmekben - úgy pláne nem, hogy a végén fél percen keresztül himbálózik a geci a csávó farkáról...
(persze lehet, hogy ezt a fajta "művészetet" túl buta vagyok befogadni) -
Ramza #9034 Én is nagyon szeretem, remélhetőleg nem basszák szét a film-verziót (azt hiszem amerikaiak csinálják...) -
Ramza #9033 Szerintem pedig nem akkora gáz, bár én eléggé unalmasnak tartottam annak idején.
De mindenképpen előny, hogy "gótikus" vámpír-sztori, nem pedig Blade szerű übermocsok. -

-
szar!! -
nemááá... azt hittem, vmi kúúúl kis film lesz... nekem nagyon bejött a Desperado, ahhoz képest milyen? -
volt egyszer egy mexik...hát ez mekkora szar film... -
Mekkora szar ez a Drakula film, ami msot megy RTL-en. Tipikusan az az eset, mikor megmutatja, hogy amerika, hogyan látja a dolgokat :) -
Oké :) -
Jóvanmilyenvagy... :DDD -
Hat halladi kell a korral es ez nekem annyira megtetszett! :) Te eskuszom! Soha de SOHA nem felejtem el azt amit toled kaptam! -
Spehi áhhh!!! :D Levetted az általám készített csodaszép logót??? Amit Paintben csináltam! Te alávaló! :DDD -
KITE-t mindenkinek látni kell! -
van má értelmes verzsőn? -
3333 ft-ért adják dvd-n, már kértem is karácsonyra, nekem negyon tetszett a film... -
Amen mis is most neztuk meg megint!!! -
ARGHH kezdődik a k pax a HBO-n.. elég kész vagyok ttől a zenétől meg a filmtől -
amit filmet láttam és kurva jó:
Heavy Metal FAKK
Kite
Blood - The last vampire
Matrix - Forradalmak
Semmi szex (Sex is Zero, Dél-Koreai film, olyan mint a amerikai pite! qrva jó!) -
KILL BILL másodszorra!
Kibaszottjó!
Mégjobb mint elsőre! :-) -
ööö melyik verziot nézted? 3 svcd? -
Nos, most, hogy végig sikerült néznem, egyértelmű, hogy egy Braveheart szintű filmet csinált Edward Zwick. Nem akarom lelőni a storyt, bár egyértelmű, milyen vége lesz, de az tuti, hogy megkapja az Oscart márc-ápr környékén!
Minden elemében megérdemli. A történet nem tudom mennyire igaz, de ha nem csinálnak valami "Úristen, megint milyen fontosak nekünk a feketék" vagy egy "Polgárok borzalmai a második világháborúban" stílusú filmet, illetőleg az Oscar bizottság nem ismét politikai elvek alapján dönt, hanem a művészetet nézi (igyekeztem árnyaltan fogalmazni, bár vsz mindenki érti milyen témákra gondoltam), simán be fog gyűjteni egy legjobb film, legjobb rendezés, legjobb operatőri munka, legjobb mellékszereplő stb., stb. díjakat ...
Ezt moziban kell látni, és én is igyekszem pótolni ezt az élményt.
Hans Zimmer zenéje, ha nem is egy Gladiátor szinű music (Lisa Gerrard igazoltan távol a Whale Rider miatt), de valóban igazi, utánozhatatlan Hans Zimmer szintű a zene. :)
Érdemes megnézni a hivatalos oldalát a filmnek, ott még a japán kultúráról is vannak linkek, elemzések, valamint a szamurájokról is elég normális anyag van.
Bár számomra az amerikai moziközönség nem mérvadó, de jelen esetben egyet értek velük. Nem csodálom a rekordok döntögetését.
Jó film ... :) -
A KÖR
Háááát.... Nemtom. Nem rossz, de kicsit hajaz Freddyre :P Az volt a legjobb mindenesetre, mikor a kiscsaj kikúszott a tévéből :Ð -
aszondják hogy azonnal nézettségi rekordott döntött meg minden.. hans zimmer rulzik!!! -
the last samurai SVCD, szemcsés és homályos...