106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
láttam, elgondolkodtató film.... -
Most töltöm a Kóla, Puska, Sült krumplit. Látta valaki?? Milyen? -
Most láttam a Kontrollt. 10-es skálán 8-as
. De csak a téma miatt. Hát nem is tudom mi mást lehetne kihozni a BKV ellenőrökből. Sajnos a minősége a filmnek nagyon rossz (lsd. #9387), nekem a hang is elmegy néha másodpercekre, volt hogy egy percre. Ebből adódóan pár jelenetet nem is értek, szóval inkább megnézem majd a DVD-ripet is. Amúgy van benn izgalom (nem túl sok), és van benn "uncsi" rész is. Bár ez relatív. Most ennyi. -
Ramza #9459 Ennyit tudok segíteni:
Various Artists / Bad Boys II
Label: Bad Boy
Year: 2003 Track Title
1. Intro -- Will Smith & Martin Lawrence
2. Show Me Your Soul -- P. Diddy With Pharrell, Lenny Kravitz & Loon
3. La-La-La -- Jay-Z
4. Shake Your Tailfeather -- Nelly Featuring P.Diddy & Murphy Lee
5. Girl I'm A Bad Boy -- Fat Joe Featuring P. Diddy & Dre
6. Keep Giving Your Love To Me -- Beyoncé
7. Realest Niggas -- Notorious B.I.G./50 Cent
8. Flipside -- Freeway
9. Gangsta Shit -- Snoop Dogg & Loon
10. Pretty Girl Bullshit -- Foxy Brown & Mario Winans
11. Model (Interlude) -- Will Smith & Martin Lawrence
12. Love Don't Love Me -- Justin Timberlake
13. Relax Your Mind -- Loon
14. Didn't Mean -- Mary J. Blige
15. God Sent You (Interlude) -- Will Smith & Martin Lawrence
16. Why -- Da Band
17. Shot You (Interlude) -- Will Smith & Martin Lawrence
18. Wanna Be G's -- MOP & Sheritha Lynch -
egy vámpír tényleg sokal félelmetesebb egy elhagyagyatott kastélyban, mint egy vasüzemben. -
Ramza #9456 Tudjuk Blaszti, tudjuk :) -
Ramza #9455 Hát bezony.
Faszom kivan azzal, ha kiveszik ezeket a lényeket (elsősorban a vámpírokat) abból a gótikus környezetből, ahova valók. Ez olyan, mintha dinoszauruszos filmet forgatnának űrhajókkal és/vagy robotokkal.
A Pengéről már szóltam néhányszor, most nem teszem :) -
:-DDDDDDDDD
Nem ondom az természetesen NEM MONDOM akart lenni.... :-D -
Én marhára meglennék folytatás nélkül.
Ja, közben eszembe jutott egy-egy pozitív-negatív dolog a filmről!
SPOILER!!!!!!!!!
Már a pengében is ontották a civilizált világ feldolgozásait az ezüstre/napfényre/fokhagymára stb.
Ez sem kivétel:
Vérfarkasok találmánya: Ultraviola töltény. Blamázs szerintem. Faszság.
VÁmpírok ellentalálmánya: Ezüst-nitrát töltény. Nem lehet kiszedni a vérfarkasból, szétárad a nitrát a vérben.
Na ez már normálisabb ötlet, egye fene megvettem.
De nekem nem veszi meg a gyomrom, hogy ezeket a legendás lényeket mostanság biológiai-orvostudományi szinten kezelik. Egyszerűen nem erről kéne szólniuk, hanem arról amiről a régi történetek szóltak. Nem ondom, az ötletek néha jók tudnak lenni, de ezzel megölik ezeket a jól kitalált, kultikus lényeket a vászonon....
Kár -
UNDERWORLD
5/10
---------------------------------------------------
SPOILER
Underworld-höz csak annyit fűznék, hogy napjaink (hogy is mondjam.............megvan) new wave vampír filmjeinek egyike. Talán a pengénél jobb, de nem sokkal. A pengében fél ember-fél vámpír volt, ebben fél farkas-fél vámpír. MICSODA ÚJÍTÁS MI??? :-DDD
Ja és 1 pontot levontam, mert a végén a rosszbácsi a "kedvenc" testrész-szétcsúszós effekttel murdál meg.
Könyörgöm, valaki tiltsa be ezt az effektet hálivúdban!!!!!
Igazából én mindenféle érzelmi reakciótól mentesen néztem végig. Senem izgultam, senem nevettem (ha jól emléxem még véletlenül se tettek bele egy poént se), senem ámultam az effekteken. Volt egy olyan érzésem, hogy nem volt elég büdzsé a digitális trükkökre. Vagy direkt mutatták a farkasembereket olyan keveset átváltozásuk után/harc közben, ezzel is utalva a régi vérfarkasos filmekre. És végig full sötét a film. Szart se látni.
Szal egy jó közepes. Se pozitívumok, se negatívumok.
(Egy baki: amikor az autó a vízbe esik, a srác kilövi pisztollyal az ablakot, és a víz csak akkor zúdul be. Közben elötte a farkasbácsi egy baszottnagy tőrrel 3-4 lyukat vágott az autó tetejébe. TÖbb bakit nem láttam) -
BlackWolf #9451 remelem lesz folytatasa mert nekem teccet es meg nem egesz a tortenet . de aze Viktor jol szetcsuszott
-
BlackWolf #9450 sztem eleg utos kis film aze -
Na megnézem az Underworld-öt.
Nem rossz, de nem lesz túl nagy kultusza.
A Blade - Blade 2 -nél viszont sokkal jobb a története. -
Ramza #9448 Írtam mélt szép kövér horror-listával
-
Jaja, jó minőség is. Meg a film se rossz. :) -
Illetve már megírtad :D, akkor írj, ha változott az igény. :D -
Ramza #9445 Ááááááá!
eXistenZ megvan!!!
Isten vagy, mióta hajtom! -
Értem
Akkor küldd el mailban, vagy privátban mi az ami Neked kell, és ha jó, akkor keddre megbeszélhetnénk egy csereberét!
Azóta 1 új filmem van, az eXistenZ dvdrip, felirattal. -
Ja, elfelejtettem odaírni. A 2. részről van szó. Az elsőt még nem láttam. -
Ramza #9442 Az első részt imádom, a második még a közepesnél bőven jobb (7/10) kategóriában van, ami utána jött, az felejtős.
És amit nem szeretek ezzel kapcsolatban, az a köré épített mítosz. Ha csak az első két rész lett volna, akkor jogos lenne a "kult" jelző, de így szerintem nem.
Úgyhogy amit annak idején írtam, az elsősorban a köré épített dolgokra vonatkozott. -
Ramza #9441 :)
Örülök hogy feltűnt.
Na akkor részletesebben:
- sztori, színészi teljesítmény, ötlet, újszerűség - 1 pont
- megvalósítás, halálnemek, brutalitás, zombik kidolgozottsága - 9 pont
És így átlagolva 5 pont.
Míg pl. a Beyond vagy az X-tro szvsz sztoriban és ötletben is jó, nem csak brutalitásban :)
Majd átírom mindenképpen, meg újrakódolom az X-trot is 700 megára Neked! -
Viszont az Alien 9 pontja meglep Tőled, azt hittem egyáltalán nem csíped egyik részét sem. -
Ramza #9439 Első vagy második rész?
Mert szvsz az első elég gyenge, de a második nagyon jó. -
Burial Ground-ról csak jókat írsz, és lepontozod? :DDD -
Én most néztem meg az X-men és szerintem az egyik legjobb film az utóbbi években.
Ha látványt nézzük, szvsz még a Mátrix-ot is lekörözi. Nem azért, mert több vagy kevesebb trükk van benne, hanem azért, mert fantasztikusan ötletesek és szépek. (pl. ahogy Magneto kiveszi az őr véréből a vas-at)
A története egy kicsit lehetne mélyebb értelmű, de így is nagyon király film. -
Ramza #9436 Ne, néztem ezer filmet a napokban, gondoltam íropk mindről néhány sort.
De aztán rájöttem, hogy úgysem érdekli a kutyát sem :)
Úgyhogy csak a pontszámok kis kommenttel, emelkedő sorrendben:
Ringu 2 (2/10) - versenyben van életem legrosszabb filmje címért, pedig az első részt kimondottan kedveltem.
Tenebrae (4/10) - hogy ez hogy állhat 6,9 ponton az imdb-n?
Burial ground (5/10) - bélevés, női mell leharapása a gyereke által, lassú fejlevágás kaszával - azt hiszem mindent elmondtam róla...
Zombi 4: After death (5/10) - másfél óra zombis zúzás :)
Apám beájulna (6/10) - moziban néztem, sokkal többet vártam...
Alien - Director's cut (9/10) - bár nem tudom mitől director's cut, egy új jelenet nem tűnt fel, de lehet, hogy csak rosszul emlékeztem. Amúgy nekem ez, és csak ez jelenti az Alient, már a második részért sem rajongok annyira, de ez nagy kedvenc.
Csavard be mint Beckham (9/10) - aki csak a sportfilmet látja benne, annak 4 ponttal kevesebb (és mellesleg vak az illető :). Tizet adtam volna rá, ha nem lenne a befejezés ennyire nyálas.
Karácsonyi lidércnyomás 10/10 - erről meg már írtam. Zseniális. -
2 verziót küldtem, talán az utóbbi jobb. -
Bocs, nem voltam gépközelben, azért megy. -
Már a felénél tartottam.
Küldöd? :-DDDDDDD -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Van már magyar DMT-s felirat is:) -
Lentebb nyomattak párat, de nem 100%-os tükrözések... -
Jouemberek... mondjatok ma' sitot ahol feliratok vannak! -
én egyetlen egy pozitívumot találtam: a dvd-n a DTS hang..jól szól. -
és? :) szerintem jo volt a szerepre.
bár tény hogy a 3. rész fényévekre van a kettoből.... ami nem tetszett azok a poén visszautalások ( arnie bemegy a bárba ruháért meg szemcsiért stb), meg a zene is gyenge volt, meg a hangulat, bár a történetet jol visszahozták.... -
naja...gondolom mondta a rendező,hogy nézz gonoszan,és ő úgy tett.... -
a csaj nagyon jo volt, birtam a hulyeségeit :) -
Underworld (DMT verzió) első cd-jének angolból magyarra konvertálásában a 100-adik sornál tartok BIZONY!!!!!!!!!! :-DDDD
Nehogy nekem valaki valami programmal vagy bármi mással megelőzzön!!!!!! Mostmár megcsinálom, csak 300 sor van hátra.... :-DDD -
Ez sajnos így van... -
ámen