[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
UNDERWORLD
5/10
---------------------------------------------------
SPOILER
Underworld-höz csak annyit fűznék, hogy napjaink (hogy is mondjam.............megvan) new wave vampír filmjeinek egyike. Talán a pengénél jobb, de nem sokkal. A pengében fél ember-fél vámpír volt, ebben fél farkas-fél vámpír. MICSODA ÚJÍTÁS MI??? :-DDD
Ja és 1 pontot levontam, mert a végén a rosszbácsi a "kedvenc" testrész-szétcsúszós effekttel murdál meg.
Könyörgöm, valaki tiltsa be ezt az effektet hálivúdban!!!!!
Igazából én mindenféle érzelmi reakciótól mentesen néztem végig. Senem izgultam, senem nevettem (ha jól emléxem még véletlenül se tettek bele egy poént se), senem ámultam az effekteken. Volt egy olyan érzésem, hogy nem volt elég büdzsé a digitális trükkökre. Vagy direkt mutatták a farkasembereket olyan keveset átváltozásuk után/harc közben, ezzel is utalva a régi vérfarkasos filmekre. És végig full sötét a film. Szart se látni.
Szal egy jó közepes. Se pozitívumok, se negatívumok.
(Egy baki: amikor az autó a vízbe esik, a srác kilövi pisztollyal az ablakot, és a víz csak akkor zúdul be. Közben elötte a farkasbácsi egy baszottnagy tőrrel 3-4 lyukat vágott az autó tetejébe. TÖbb bakit nem láttam)