106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Voltunk szivesek haverral megvizualni a Party Monster c. filmet es eleg vegyes velemenyek alakultak ki.
SPOILER
Macaulay Culkin egy busexualist fiatalt alakit aki elkerul a nagyvarisba es belekerul a NY ejszakaba. Kicsit furcsan :)
A film a Club gyerekek eletet mutatja be minden mennyisegben. A bulik a drog es pia van a folapon.
A ket foszereplo eszmeletlen jol alakit. Igazabol Macaulay Culkin -t a Richie Rich ota nem lattam mas filmben szal most igazan meglepodtem.
A film nagyon jo meg kell nezni! Akinek teccet a Requirem For a Dream annak ez is kotelezo! -
Az tényleg jó!
-
Takezó #9540 Nah most néztem a The Recruit (asszem beavatott) c. filmet és ajánlani tom mindenkinek, télleg nagyon jó -
Loál, az utolsó mondatodat szint szóról-szóra így akartam leírni! :D -
Ramza #9538 Tudod az a furcsa, hogy az erőszak legkisebb formája is elborzaszt.
Én az a típusú ember vagyok (vicc nélkül, komolyan!), aki öt napig nem alszik normálisan, ha akár csak egy darab rotten.com-os képet meg kell néznie. Egyszerűen fizikális rosszullétet okoz.
Hasonló dolgokat viszont nem tagadom - élvezek filmekben. Mulattat. Mert nem valóság. Sőt, ezzel védekezek talán, ki tudja? Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember egészen pontosan el tudja választani egymástól a filmek világát és a valóságot. A legnagyobb gáz szerintem akkor van, ha valaki ugyanannyira élvezi a kettőt. Én azt valóban perverznek tartom. Ezt nem.
Persze el lehet ítélni engem emiatt, le lehet nézni, lehet bármit gondolni rólam, én úgy érzem, hogy ez nagyon messze van a betegestől.
A filmekről: szeretem a béna zombisakat és a nagyon durvákat egyaránt. Szeretem a stílust. Nem tudok ésszerű magyarázatot adni erre, talán tényleg amiatt, mert 9 évesen a Beyond-dal nyitottam a filmnéző karrieremet :) -
"Ízlés soha nem lehet racionális vita tárgya"
ez igaz, de attol fuggetlenul biztos van vmi koa hogy vannak emberek akiket szorakoztat a horror, olyan szinten hogy élvezik nézni hogy vkinek kifordul a bele stb.... persze nem tudom milyen horrorokat szeretsz, mert vanak nagyon naturalisztikusak meg vannak ugye a béna zombisok :) én pl egyiket sem csipem, mondjuk ilyen jobb thrillerek meg hasonlok bejonnek, de mikor már a felesleges vér folyik azt nem nagyon értem..na mindegy :) -
Ramza #9536 Blasta neked meg bele fog rejszolni egy zombi a szádba a folyamatos fegyelmezetlenséged miatt! 
-
Ramza #9535 Nézd, megmondom őszintén, hogy az ide irogató emberek közül sokak kedvencei engem a legkevésbé sem érintenek meg. Millió sztárolt film van, ami szerintem akkora rakás szar, hogy el se kellett volna készíteni.
Na és akkor mi van? Semmi jogom nincs ezeknek az embereknek az ízlésébe belegázolni, mert őket ez szórakoztatja, engem meg más. Valószínűleg soha nem tudnánk meggyőzni egymást, hogy márpedig ez a jobb és kész. Ízlés soha nem lehet racionális vita tárgya. -
Ramza #9534 Leírtam, nem kell itt összetettebb dolgot keresni a háttérben... -
tényleg nem, csak érdekel hogy más mit lát ezekben jonak... -
Ramza #9532 És? :)
Nem is te nézed... -
Ramza #9531 Más vígjátékokat néz, egyesek akciófilmeket, én ezeket.
Mindenkinek megvan a maga gyengéje :D -
hát, engem nem szorakoztat a zombik látványa meg a vér meg a tobbi hulyeség, felesleges fantáziák ezek szerintem.... semmi értelmét nem látom, szvsz -
Ramza #9529 Nagyon-nagyon egyszerű: szórakoztatóak.
Én legalábbis emiatt nézek filmeket... -
kell :))))) -
...de lehet, hogy Paraguay-ból, nem emléxem 100000%-osan pontosan :-DDDDDDDDD -
Szal a film címét el kell árulnom, egyszerűen NEM TUDOM MAGAMBAN TARTANI! :-)))))))))))
Gennyes élijen/zombi tojások Trinidadból 3 - A tojások háborúja
HUÁÁHUÁÉÁÁÁÁ -
én figyelek :)) -
Á, minek magyarázzam vakoknak a festményt?!?!?! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ezt Te sem gondolod komolyan, ugye Jánosom? :-DDDDDDDD -
vagy alacsonyabbb... :) -
Ezekhez a filmekhez magasabb tudatállapot szükségeltetik! :DDD -
hát ezt nem értem én se, mi a jo ezekben a filmekben? -
Éééééééééén tudom a címéét.......Itt vagyóóóóók........eeengem válasssz!!!!!!!
MONDHATÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓM???????
:-))))))))) -
"még történetre is futotta, ami nem minden zombi filmnek sikerül"
akkor minek nézed őket fosásig? Nem vágom :-))) -
Ja, de talán ráakadok valahol. Jó lenne.
Hát, ezt teljesen passzolom sajnos, semmi nem ugrik be ilyen filmről. Tojásokra csak az Xtro-ból, meg az Alien-ből emlékszem. :/ -
Ramza #9516 Ehh, biztosan bneszerezhetetlen gyöngyszem :(
Van egy film a fejemben, aminek nem jut eszembe a címe, hátha valaki tud segíteni.
Ez is a nyolcvanas évek végén volt slágerhorror. Ami rémlik:
- úgy kezdődik, hogy kiköt egy kisebb hajó, a teljes legénység halott (vagy hiányzik?) - és nem a ZF Eaters.
- vannak a filmben tojások, erős az Alien nyúlás (de csak a tojások miatt, szörnyekre nem emlékszem), és valami olyasmi rémlik, hogy dél-amerikai helyszíneken játszódik a film egy része.
- az rémlik, hogy elég kemény filmnek számított akkoriban.
Ennyi, tudom, hogy nem sok, de hátha valaki... Harvesteren nem találtam meg. -
Hát, szvsz nem. Nem vagyok profi angolos, de szerintem semmi szövegbeli utalás nem volt a befejezés értelmezésének segítségére.
Ja, és keresd meg az Inframan-t itt, tudod, erről is beszéltem a talin! :) -
Ramza #9514 :)
Mondjuk megnézném magyar felirattal is, hátha jobban összeáll a kép, de lehet, hogy akkor se :D -
LOÁL! -
Ramza #9512 Egy "kritikából":
"a csónakmotorral szétdarált arcú zombi a legklasszikusabb jelenet"
:DDDD -
Valami ilyesmit vártam! :DD -
DecenS #9510 Darkness - A rettegés háza
Gagyi tinihorrort sejtet a cím. Aztán jön a meglepetés: okkultista horror a javából. Vontatott cselekmény, nyugtalanító befejezés. -
Ramza #9509 Az megnyugtat, ha most közlöm, hogy nem értettem teljesen? :) -
Ha talizunk el kéne beszélgetnünk az Ichi befejezéséről! :D -
Ramza #9507 Zombie holocaust - egész nézhető volt, még történetre is futotta, ami nem minden zombi filmnek sikerül :)
6/10 -
loál :DD
ténneg má lesz :DD -
ma lesz ? -
Ramza #9504 Megnéztem a Lifeforce-t.
Ez is zseniális, még két évtized távlatából is. Ugyan nem rajongok a "nem-gótikus" vámpír sztorikért, de sci-fiben mégis király volt.
9/10
(miért tudtak 2 évtizede normális horrorfilmeket csinálni, és ma miért nem tudnak?) -
Ramza #9503