1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Tudod az a furcsa, hogy az erőszak legkisebb formája is elborzaszt.
    Én az a típusú ember vagyok (vicc nélkül, komolyan!), aki öt napig nem alszik normálisan, ha akár csak egy darab rotten.com-os képet meg kell néznie. Egyszerűen fizikális rosszullétet okoz.
    Hasonló dolgokat viszont nem tagadom - élvezek filmekben. Mulattat. Mert nem valóság. Sőt, ezzel védekezek talán, ki tudja? Nagyon fontosnak tartom, hogy az ember egészen pontosan el tudja választani egymástól a filmek világát és a valóságot. A legnagyobb gáz szerintem akkor van, ha valaki ugyanannyira élvezi a kettőt. Én azt valóban perverznek tartom. Ezt nem.
    Persze el lehet ítélni engem emiatt, le lehet nézni, lehet bármit gondolni rólam, én úgy érzem, hogy ez nagyon messze van a betegestől.

A filmekről: szeretem a béna zombisakat és a nagyon durvákat egyaránt. Szeretem a stílust. Nem tudok ésszerű magyarázatot adni erre, talán tényleg amiatt, mert 9 évesen a Beyond-dal nyitottam a filmnéző karrieremet :)