106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Sztem a végével sem volt semmi baj! Kellett az, bár igaz hogy egy picit hosszú volt, de nembaj...
  • precision
    Megnéztem tegnap a gyűrűk ura 3. részét! Csak annyit mondok hogy 10/10...százalékban 100%. Nem mondok róla többet, nehogy elrontsam azok szórakozását, akik még nem látták...
  • Ramza
    Igazság szerint nem lenne gond, mert ennek így kellett lennie.
    Egyrészt azért, mert a könyvben még több dolog történik a végső csaták után, és érdemes volt bemutatni ezeket a történéseket.
    Másrészt azért, mert egy 10 órás trilógiát igenis le kell zárni valahogy, és nem pedig elvágni egy helyen csak úgy.

Közben aludtam egyet rá, és már nem érzem annyira gáznak a végét. Igazság szerint az volt vele a gondom, hogy annak ellenére, hogy alapvetően kedvelem a megható dolgokat, és nagyon távol áll tőlem a topik átlagfórumozóinak macsó szemlélete (= ha egy filmben pl. csókolóznak, az már nyálas), de az utolsó 20 percben a szereplők és történések "könnyfakasztó" ábrázolása még nekem is sok volt (negatív értelemben).

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy sokkal többet kaptam a harmadik résztől, mint amennyit vártam (amúgy a trilógia eddig háromszori elolvasásával még fanatikusnak sem vagyok nevezhető, maximum egy egyszerű rajongónak), pedig így is magasak voltak az elvárásaim!
    Mind látványban, mind tartalomban nagyon komoly alkotás. Ugyan lehet azt mondani, hogy az Oscar semmit nem számít, én mégis azt mondom, hogy ha nem kapja meg a rendezői és a legjobb film Oscarját, akkor az usa ismét szegénységi bizonyítványt állít ki magáról...
  • Blasta
    Valahogy sejtettem, hogy ez lesz.
    Jó kis leülős 20 percet csináltak neki mi? A csaták után leültetik az embert a szereplők sorsának alakulásával?!
    TUTTAM :-D
  • Ramza
    Én 180-185 percet "mértem" (plusz a felirat a végén)
  • gPROject
    Battle Royale 2 3/10,
    mert az első rész lényegesen jobb volt, sőt más műfaj is talán

Underworld 6/10

A tale of two sisters 8/10

• O0D:
    Swimming Pool ról volt itt szó?

Van már hozzá felirat? Mert én csak akkor nézem meg, a francia tudásom kissé... :-DDDD

Szinkronnal nézném meg, szívesebben. Feliratosan láttam, moziban.
    Na senki semmit róla?

• Sephi
  • I.C.ram
    Király István film megy a tv2-n.
  • Kandurex
    Nem egészen, valami 3 és fél órás..:)
  • I.C.ram
    3 órás?????? a kurvaanyjukat! :D
  • Dynamic
    Tehát 160 percnél kell felállni és azonnal kimenni a termből:)
  • Ramza
    A király visszatér:
    első 160 perc -> 11/10 (igen, tizenegy!)
    utolsó 20 perc -> 3/10 (ezt majd holnap kifejtem)

Összességében ez sem vágta tönkre, tökéletes alkotás. Fokozhatnám, de bármilyen pozitív jelző önmagában kevés lenne!
  • Blasta
    NEMNEKEDVALÓÓÓÓ! :-DDD
  • Tikal #9854
    uh, megnyitom az oldalt, a legutolso feltoltot felirat: Amy's Orgasm ez milyen film lehet? :)
  • Blasta
    feliratok.hu
    itt van az aktuális tükrözés!
  • Tikal #9852
    once....mexico-hoz kéne, flix svcd verzio
  • Tikal #9851
    feliratokat hol találok?
  • Bandew
    Ja és mostantól áttérek a százalékos értékelésre.
  • Sephi
    Vazz en csak holnap latom meg :)
  • Bandew
    A Gyűrűk Ura - A Király Visszatér
    Ehhez nem kell duma...
    100%
  • Sephi
    Az volt az elso muvi amit a Westend City Centerbe neztem meg hehe :) Tudom hogy kurvara teccet baaz
  • Dikkma
    Amikor én FC-ot elsőre láttam, oda sem figyeltem a filmre és nem is nagyon érdekelt.
    Aztán egy fél év múlva ültem, néztem magam elé, és azt mondtam: meg akarom nézni megint.
    Elkértem ismerőstől, megnéztem vagy 15x és váááááá.

És olyannyira nincs köze a mainstreamhez, hogy nem is ismer olyant akinek a haverja már látott mainstreamot :)
  • Loál János #9844
    Nekem elsőre bejött, és nagy meglepetés volt a film, mert azt hittem, hogy tényleg csak a bunyó lesz benne a lényeg, és már előre ideg voltam, hogy Brad Pittet, és Edward Nortont elküldték egy 1hónapos tréningre, hogy aztán a filmben látványos harcokat produkáljanak. Csalódtam egy rohadt nagyot - a lehető legpozitívabban.
  • Laalee
    az fc első megnézésre szar nagyon nem tetszett aztan adtam neki mégegy esélyt kezdett valami megfogni 4-5 megtekintés után egyik kedvencem lett
  • Blasta
    Mások az igényeid mint nekem/nekünk.
    Én emléxem, hogyan álltam fel a moziban a FC után. Azzal a tipikus "PFFFFFF, Na ez jóóóó volt" érzéssel...

Ha Te ezt nem érezted, akkor ez van. Én biztos nem foglak és nem is akarlak meggyőzni a véleményed ellenkezőjéről.
    Mások vagyunk. De a FC tényleg nem mainstream film...

A mainstream filmekhez szvsz nem kell gógyi, nem kell érteni mi történik, nem igényel szürkeállományt, csak a képi világával és az egyéb filmes klisékkel szórakoztat.
    Lásd: Alien 4
  • Mentol
    Akkor ezexerint ide gyűlt egy csomó "sznob", aki szerint a FC (ami nem mainstream) egy jó film. :-)
    Jól van, jól van. Nem akarom itt szítani a kedélyeket, csak úgy éreztem kell egy kis üdítő vita ide a topicba. :-)
    Egyébként szerintem tényleg rossz film volt a FC. Vagy legalábbis nem nyújtott olyan élményt amekkorát én elvártam tőle.
  • Ramza
    Tiszteletben tartom a véleményedet, de egy dolgot megjegyeznék: a FC szvsz tipikusan nemmainstream film, hanem pont az ellenkezője.
  • Bandew
    Egyáltalán nem KELL dícsérned azt, amit mások, de azért ne is csináld azt, hogy "hoppá, ez mindenkinek tetszik, ezért én lefikázom". Nem mondom, hogy a Fight Clubnál ez van.
  • Mentol
    Nekem speciel annyira nem tetszett, hogy már nem is emléxem rá. Egyszer láttam csak, és annyira nem kötött le, hogy utána csodálkozva olvastam a mindenféle magasztaló kritikákat.
    Egyébként szerintem elég szubjektív dolog az, hogy valaki azt mondja egy filmre, hogy az jó.
    Mondjuk nekem az Alien4 jobban tetszett a Fight Clubnál. Gondolom ez sokak szerint egyfajta színvonalat sejtet(mármint az ízlésemmel kapcsolatban), de sz@rok rá. Nem tudom miért kéne nekem is dicsérni azokat a mainstream filmeket amikről mindenki áradozik, de nekem nem nyeri el a tetszésemet. A Fight Clubot pontosan egy olyan alkotásnak tekintem, ami indokolatlanul túlhype-olt.
  • Loál János #9837
    Miért nem?
  • Mentol
    Szerintem meg nem jó film a Fight Club.
  • Loál János #9835
    Esseaz! :D
  • Blasta
    ráadásul az IMDB-n ha beírod ENDOR-t csak ezt kapod
  • Loál János #9833
    Ugyanezt akartam mondani, ugyanis én sem emlékeszem a címére. :/
  • Ramza
    Ő írta a sztorit :)
    Azt nem is tudtam, hogy folytatása is volt.
  • Blasta
    Egy darabig nekem is tetszett, de azért 80 percig nem :-DDDD
  • Blasta
    És volt a filmnek folytatása is, de nem emléxem a címére...
  • Blasta
    ÉÉÉééééééééééééééén igen!!!!
    FUll komoly mese volt!
    AMi megmaradt bennem, hogy a stáblista a végén több mint 15 percig ment! Durva volt!
    Lucas-nak ahhoz a filmhez mi köze volt? :-D
  • Ramza
    A nap könnyei:
    A film első 80 percében nem tudtam, hogy miért kapott ez a film közepes kritikákat, ugyanis teljesen rendben volt.
    Addig. Aztán 30 perc alatt előszedtek minden létező klisét, amit ebben a műfajban fel lehet mutatni, a vége szép cukros hepiend, a jók győznek, a rosszak meghalnak.
    Ez így összességében 5/10 nálam.