1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Igazság szerint nem lenne gond, mert ennek így kellett lennie.
    Egyrészt azért, mert a könyvben még több dolog történik a végső csaták után, és érdemes volt bemutatni ezeket a történéseket.
    Másrészt azért, mert egy 10 órás trilógiát igenis le kell zárni valahogy, és nem pedig elvágni egy helyen csak úgy.

Közben aludtam egyet rá, és már nem érzem annyira gáznak a végét. Igazság szerint az volt vele a gondom, hogy annak ellenére, hogy alapvetően kedvelem a megható dolgokat, és nagyon távol áll tőlem a topik átlagfórumozóinak macsó szemlélete (= ha egy filmben pl. csókolóznak, az már nyálas), de az utolsó 20 percben a szereplők és történések "könnyfakasztó" ábrázolása még nekem is sok volt (negatív értelemben).

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy sokkal többet kaptam a harmadik résztől, mint amennyit vártam (amúgy a trilógia eddig háromszori elolvasásával még fanatikusnak sem vagyok nevezhető, maximum egy egyszerű rajongónak), pedig így is magasak voltak az elvárásaim!
    Mind látványban, mind tartalomban nagyon komoly alkotás. Ugyan lehet azt mondani, hogy az Oscar semmit nem számít, én mégis azt mondom, hogy ha nem kapja meg a rendezői és a legjobb film Oscarját, akkor az usa ismét szegénységi bizonyítványt állít ki magáról...