106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Ramza
    Mostanában nem néztem amúgy sok mindent, ezek voltak:
    Ponyvaregény: ez az abszolút 10 pontos film nálam, no comment.
    Ravasz, az Agy...: na ez meg a másik nagy kedvenc :) 9/10

És egy érdekes film: Chinese Odyssey 2002
    Ezt vagy utálni vagy imádni szokták. Ugyanis idióta. Kegyetlenül. A Monty Python és az Amelié összekeverve, idiótaság megduplázva és egy adag ázsia hozzáadva. Én sírva röhögtem végig, szerintem zseniális, de ugyanakkor elfogadom, hogy nem éppen könnyen emészthető a humora.
    Érdekesség, hogy az első fél órát egyik este nagyon erősen betépve néztem végig, és egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ilyen alkotás létezik. Aztán másnap megnéztem a végét, az is tetszett, bár annyira "intenzív" persze nem volt az élmény :)
  • Jano
    ;D

Most már nyíltan kimondom, hogy ász a logód! :D
  • Ramza
    Büszke vagyok Rád, tesó!
  • cSuwwi
    Russell Crowe a főszereplője, jó régi film...
  • cSuwwi
    A Romper Stompert látta már valaki. Elég brutál...
  • VinylToy #10316
    Okés, azért köszi...nekem az inglisem még nem olyan jó :(
  • Sephi
    Sajnos nem tudok mert en anelkul neztem meg :(

• Jano
    Most nem néztem. :(
    Az első 1 óráján behaltam, csak kár, hogy vége átmegy egy kicsit nyálba. :D
  • VinylToy #10313
    Out of Time...nekem is bejött...jó film :)
  • VinylToy #10312
    Nem találok hozzá feliratot, ha esetleg neked van, elküldhetnéd...köszi előre is :)
  • cSuwwi
    Moszkva tér. Most adták a Duna Tv-ben a 35. magyar filmszemle alkalmából.

Jó kis film volt :)
  • Roll
    Most néztem meg A Mag-ot, nekem tetszett, szeretem az ilyen filmeket.
  • Jano
    -Donnie Darko-

Elöljáróban annyit, hogy valószínű nem fogok tudni egy kerek, értelmes gondolatsort írni róla. :)

Semmit nem tudtam a filmről azon kívül, hogy Ramza barátom élete 5 legjobb filmje közé sorolja.

Az 1. jelenet rögtön öregségemet juttatta eszembe. :D Ugyanis a zene, ami benne felcsendül, rajta van az első videokazijaim egyikén (1985-ben vettük az 1. videot). Gyerekkoromban is tetszett ez a szám, és rendesen röhögtem, amikor leesett, hogy miért választották a filmhez. Echo & The BUNNYMEN - The Killing Moon. :))) Óriási! Soha nem gondoltam volna, hogy valaha filmzene lesz belőle. :D

Iszonyúan tetszett a film.
    Nem tudom van-e benne hiba. Lehet, hogy most még nagyon a hatása alatt vagyok, és ezért nem tudok negatívumot mondani róla. :D
    Rohadtul tetszett, ahogy a vége felé fokozatosan összeállt a kép. Mindvégig gondolkoztam a miérteken, de mindig az utolsó pillanatokban ugrott csak be, hogy mi miért van, miből következik. Spoiler! A legjobban talán az tetszett, mikor a moziban Donnie Frank-kel beszélget, leveteti vele a nyúlmaszkot, és megkérdezi mi történt a szemével. Frank annyit mond: "Nagyon sajnálom!". Mikor a végén elüttöték Gretchen-t, és kiszállt Frank a kocsiból, ott bizony akkora BAZZEG-et nyomtam... :) /Spoiler
    Baromi sokat röhögtem is a filmen, a mocsokszájú szinkron is tetszett, ez a Jake Gyllenhaal fiú kikészült arca, bekómázott tekintete baromi jó, filmbéli apja egy igazi arc, Patrick Swayze egy igazi gyík, szóval tényleg nem tudok rosszat mondani a filmről. :D Bár, talán annyit, hogy már a közepénél fostam, hogy vajon mi lesz a vége, de a befejezés előtt 5 perccel az is nyílvánvalóvá vált.

Na mindegy, többet nem is akarok írni. Nézze meg mindenki, aki eddig nem tette meg. Ha kell, akkor 10x. Gyengébb képességűek akár többször is. :P :D

A DVD-verzióra máris kíváncsi lettem, azt mondják sok a kivágott jelenet.

Telitalálat.
  • Dynamic
    Csak röviden:

-I am Dina-
    Szeretem a drámákat, de ezt talán nem kellett volna erőltetnem.Egyébként elmegy, de nem fogott meg.
    6/10

-In Hell-
    Újabb börtönös film Van Damme-tól.Érdekes módon Seagal és Van Damme újabb filmjeiben már nem játszanak igazi szuperhírót.Ebben sem, de azért van benne bunyó, hiszen pont erről szól(illegális meccsek a börtönben), de a köríves rugásokat hiányoltam:)Talán egy leheletnyivel jobb mint az előző filmjei(mondjuk azoknál csak jobbat lehet csinálni), de a "visszatérés" nem sikerült.
    5.5/10

-City of God-
    Király!Ennyi:)
    Csak sajna az utolsó 15 percet még nem tudtam megnézni, mert valami hiba van a fileban mert mindig lerohad egy bizonyos résznél, úgyhogy most k*va ideges vagyok
    De addig is:
    10/10
  • Sephi
    Egyebkent megneztem az Anything Else c. filmet amit ugye a kedvencem Woody Allan rendezeseben sikerult es ujra ugyancsak egy remekmuvet alkotott. Ez az egyetlen rendezo.szinesz akibe meg nem csalodtam!
  • Sephi
    Lantee_ en is meg akarom nezni! Mar par napja itt van gepemen es meg nem volt ra alkalmam.

Roll aruld el kerlek hogy mi teccet benne?
  • precision
    Tetszett az a sz*r? Hááát, végülis mindenkinek más az ízlése...
  • Roll
    Ma néztem meg A medált, nekem tetszett szerintem jó a sztori. + a nőci benne, az se semmi.
  • Jano
    :D Kösz.
  • zaki
    behalok a logodon... mekkora azz a búra, ááááá
  • Jano
    Oks, megosztom. :)
  • zaki
    kíváncsi vagyok majd a véleményedre :)
  • Jano
    Asszem kihozom a Donnie Darko-t.
  • Punker
    most nézem a Düne triológiát, x+1-dik megnézés után is nagyon jóóóóóóóó
  • mukika
    Underworld 8/10 picit tulzásokba esnek egyszer kétszer, de Qurva jó kis film!
  • VinylToy #10295
    Megnéztem a Lost In Translation-t

Nekem nem tetszett, pedig Golden Globe díjas...ha jól emlékszem...

DELETE :)
  • SoDI---
    Na megnéztem végre én is a Kill Bill-t.
    Az előzetes alapján szarnak találtam, ezért nem kerítettem sort rá eddig. A második rész előzetese hozta meg a kedvem hozzá... A fejem a falba verem, hogy eddig nem tettem meg.

ISTENKIRÁLY!!!
  • Sephi
    Szip a fogad Jano
  • sannyi
    mitörtént itt ?
  • Jano
    LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! :DDDDDDDDDDDDDD
  • hen-tes
    anyád
  • hen-tes
    anyád
  • hen-tes
    ghostship
    klassz :)
  • hen-tes
    ghostship
    klassz :)
  • precision
    www.port.hu ?
  • shaba23 #10285
    off

A Cinematrixon kívül hol lehet megnézni, hogy xy filmnek mi a magyar címe?
    Sok olyan film kerül fel ftp-kre, amiről fogalmam sics mi lehet, de esetleg a magyar címe alapján már hallottam róla és letölteném
    Előre is kösz
  • PREMIERE1
    Elírás "törpént". A + "d" (az a ",de"-ből jött át). Én is tudom ... Sorry ... :) Nem néztem át, mert bejött a főnököm.

Az említett filmeket láttátok?

(Megjegyzés: Másokra meg egy kis helyesírási nyelvkönyv férne rá! Inkább azon akadnátok ki!)

"Menyjetek már!"
  • Galy
    John Woo:

John Wood:
  • Galy
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Blasta
    Az John WOO :-DDDD