106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #10321 Mostanában nem néztem amúgy sok mindent, ezek voltak:
Ponyvaregény: ez az abszolút 10 pontos film nálam, no comment.
Ravasz, az Agy...: na ez meg a másik nagy kedvenc :) 9/10
És egy érdekes film: Chinese Odyssey 2002
Ezt vagy utálni vagy imádni szokták. Ugyanis idióta. Kegyetlenül. A Monty Python és az Amelié összekeverve, idiótaság megduplázva és egy adag ázsia hozzáadva. Én sírva röhögtem végig, szerintem zseniális, de ugyanakkor elfogadom, hogy nem éppen könnyen emészthető a humora.
Érdekesség, hogy az első fél órát egyik este nagyon erősen betépve néztem végig, és egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ilyen alkotás létezik. Aztán másnap megnéztem a végét, az is tetszett, bár annyira "intenzív" persze nem volt az élmény :) -
;D
Most már nyíltan kimondom, hogy ász a logód! :D -
Ramza #10319 Büszke vagyok Rád, tesó!
-
Russell Crowe a főszereplője, jó régi film... -
A Romper Stompert látta már valaki. Elég brutál...
-
Okés, azért köszi...nekem az inglisem még nem olyan jó :( -
Sajnos nem tudok mert en anelkul neztem meg :(
-
Most nem néztem. :(
Az első 1 óráján behaltam, csak kár, hogy vége átmegy egy kicsit nyálba. :D -
Out of Time...nekem is bejött...jó film :) -
Nem találok hozzá feliratot, ha esetleg neked van, elküldhetnéd...köszi előre is :) -
Moszkva tér. Most adták a Duna Tv-ben a 35. magyar filmszemle alkalmából.
Jó kis film volt :) -
Roll #10310 Most néztem meg A Mag-ot, nekem tetszett, szeretem az ilyen filmeket. -
-Donnie Darko-
Elöljáróban annyit, hogy valószínű nem fogok tudni egy kerek, értelmes gondolatsort írni róla. :)
Semmit nem tudtam a filmről azon kívül, hogy Ramza barátom élete 5 legjobb filmje közé sorolja.
Az 1. jelenet rögtön öregségemet juttatta eszembe. :D Ugyanis a zene, ami benne felcsendül, rajta van az első videokazijaim egyikén (1985-ben vettük az 1. videot). Gyerekkoromban is tetszett ez a szám, és rendesen röhögtem, amikor leesett, hogy miért választották a filmhez. Echo & The BUNNYMEN - The Killing Moon. :))) Óriási! Soha nem gondoltam volna, hogy valaha filmzene lesz belőle. :D
Iszonyúan tetszett a film.
Nem tudom van-e benne hiba. Lehet, hogy most még nagyon a hatása alatt vagyok, és ezért nem tudok negatívumot mondani róla. :D
Rohadtul tetszett, ahogy a vége felé fokozatosan összeállt a kép. Mindvégig gondolkoztam a miérteken, de mindig az utolsó pillanatokban ugrott csak be, hogy mi miért van, miből következik. Spoiler! A legjobban talán az tetszett, mikor a moziban Donnie Frank-kel beszélget, leveteti vele a nyúlmaszkot, és megkérdezi mi történt a szemével. Frank annyit mond: "Nagyon sajnálom!". Mikor a végén elüttöték Gretchen-t, és kiszállt Frank a kocsiból, ott bizony akkora BAZZEG-et nyomtam... :) /Spoiler
Baromi sokat röhögtem is a filmen, a mocsokszájú szinkron is tetszett, ez a Jake Gyllenhaal fiú kikészült arca, bekómázott tekintete baromi jó, filmbéli apja egy igazi arc, Patrick Swayze egy igazi gyík, szóval tényleg nem tudok rosszat mondani a filmről. :D Bár, talán annyit, hogy már a közepénél fostam, hogy vajon mi lesz a vége, de a befejezés előtt 5 perccel az is nyílvánvalóvá vált.
Na mindegy, többet nem is akarok írni. Nézze meg mindenki, aki eddig nem tette meg. Ha kell, akkor 10x. Gyengébb képességűek akár többször is. :P :D
A DVD-verzióra máris kíváncsi lettem, azt mondják sok a kivágott jelenet.
Telitalálat. -
Csak röviden:
-I am Dina-
Szeretem a drámákat, de ezt talán nem kellett volna erőltetnem.Egyébként elmegy, de nem fogott meg.
6/10
-In Hell-
Újabb börtönös film Van Damme-tól.Érdekes módon Seagal és Van Damme újabb filmjeiben már nem játszanak igazi szuperhírót.Ebben sem, de azért van benne bunyó, hiszen pont erről szól(illegális meccsek a börtönben), de a köríves rugásokat hiányoltam:)Talán egy leheletnyivel jobb mint az előző filmjei(mondjuk azoknál csak jobbat lehet csinálni), de a "visszatérés" nem sikerült.
5.5/10
-City of God-
Király!Ennyi:)
Csak sajna az utolsó 15 percet még nem tudtam megnézni, mert valami hiba van a fileban mert mindig lerohad egy bizonyos résznél, úgyhogy most k*va ideges vagyok

De addig is:
10/10 -
Egyebkent megneztem az Anything Else c. filmet amit ugye a kedvencem Woody Allan rendezeseben sikerult es ujra ugyancsak egy remekmuvet alkotott. Ez az egyetlen rendezo.szinesz akibe meg nem csalodtam! -
Lantee_ en is meg akarom nezni! Mar par napja itt van gepemen es meg nem volt ra alkalmam.
Roll aruld el kerlek hogy mi teccet benne? -
Tetszett az a sz*r? Hááát, végülis mindenkinek más az ízlése...
-
Roll #10304 Ma néztem meg A medált, nekem tetszett szerintem jó a sztori. + a nőci benne, az se semmi. -
:D Kösz. -
behalok a logodon... mekkora azz a búra, ááááá 

-
Oks, megosztom. :) -
kíváncsi vagyok majd a véleményedre :) -
Asszem kihozom a Donnie Darko-t. -
most nézem a Düne triológiát, x+1-dik megnézés után is nagyon jóóóóóóóó -
Underworld 8/10 picit tulzásokba esnek egyszer kétszer, de Qurva jó kis film! -
Megnéztem a Lost In Translation-t
Nekem nem tetszett, pedig Golden Globe díjas...ha jól emlékszem...
DELETE :) -
Na megnéztem végre én is a Kill Bill-t.
Az előzetes alapján szarnak találtam, ezért nem kerítettem sort rá eddig. A második rész előzetese hozta meg a kedvem hozzá... A fejem a falba verem, hogy eddig nem tettem meg.
ISTENKIRÁLY!!! -
Szip a fogad Jano -
mitörtént itt ? -
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! :DDDDDDDDDDDDDD -
anyád -
anyád -
ghostship
klassz :) -
ghostship
klassz :) -
www.port.hu ? -
off
A Cinematrixon kívül hol lehet megnézni, hogy xy filmnek mi a magyar címe?
Sok olyan film kerül fel ftp-kre, amiről fogalmam sics mi lehet, de esetleg a magyar címe alapján már hallottam róla és letölteném
Előre is kösz -
Elírás "törpént". A + "d" (az a ",de"-ből jött át). Én is tudom ... Sorry ... :) Nem néztem át, mert bejött a főnököm. 
Az említett filmeket láttátok?
(Megjegyzés: Másokra meg egy kis helyesírási nyelvkönyv férne rá! Inkább azon akadnátok ki!)
"Menyjetek már!"
-
John Woo:

John Wood:
-
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Az John WOO :-DDDD