1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    -Donnie Darko-

Elöljáróban annyit, hogy valószínű nem fogok tudni egy kerek, értelmes gondolatsort írni róla. :)

Semmit nem tudtam a filmről azon kívül, hogy Ramza barátom élete 5 legjobb filmje közé sorolja.

Az 1. jelenet rögtön öregségemet juttatta eszembe. :D Ugyanis a zene, ami benne felcsendül, rajta van az első videokazijaim egyikén (1985-ben vettük az 1. videot). Gyerekkoromban is tetszett ez a szám, és rendesen röhögtem, amikor leesett, hogy miért választották a filmhez. Echo & The BUNNYMEN - The Killing Moon. :))) Óriási! Soha nem gondoltam volna, hogy valaha filmzene lesz belőle. :D

Iszonyúan tetszett a film.
    Nem tudom van-e benne hiba. Lehet, hogy most még nagyon a hatása alatt vagyok, és ezért nem tudok negatívumot mondani róla. :D
    Rohadtul tetszett, ahogy a vége felé fokozatosan összeállt a kép. Mindvégig gondolkoztam a miérteken, de mindig az utolsó pillanatokban ugrott csak be, hogy mi miért van, miből következik. Spoiler! A legjobban talán az tetszett, mikor a moziban Donnie Frank-kel beszélget, leveteti vele a nyúlmaszkot, és megkérdezi mi történt a szemével. Frank annyit mond: "Nagyon sajnálom!". Mikor a végén elüttöték Gretchen-t, és kiszállt Frank a kocsiból, ott bizony akkora BAZZEG-et nyomtam... :) /Spoiler
    Baromi sokat röhögtem is a filmen, a mocsokszájú szinkron is tetszett, ez a Jake Gyllenhaal fiú kikészült arca, bekómázott tekintete baromi jó, filmbéli apja egy igazi arc, Patrick Swayze egy igazi gyík, szóval tényleg nem tudok rosszat mondani a filmről. :D Bár, talán annyit, hogy már a közepénél fostam, hogy vajon mi lesz a vége, de a befejezés előtt 5 perccel az is nyílvánvalóvá vált.

Na mindegy, többet nem is akarok írni. Nézze meg mindenki, aki eddig nem tette meg. Ha kell, akkor 10x. Gyengébb képességűek akár többször is. :P :D

A DVD-verzióra máris kíváncsi lettem, azt mondják sok a kivágott jelenet.

Telitalálat.