106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Mondtam már, hogy szerintem se 10-es a film, néhol nagyon leült. Nem tudták tartani az induláskor diktált iszonyat tempót amit a poénok alapoztak meg. Ezért mondtam, hogy ingatag a film szerintem is, de nekem ettől függetlenül nagyon tetszett így, ebben a formájában...
  • Blasta
    Hánemmegmondtamhogynegyerebemegnegyereerrehe?! :D
  • Blasta
    Necsináld már!!!! :-DDDDD
    Folyton olyan Búlcsú feje, mint aki taknyot reggelizett :-D
    Amikor lefekszik a padlóra aludni, amikor mászkál mint egy holdkóros, amikor az eligazításokon ücsörög.
    Látni az arcán, hogy nem 100-as a sárc és lelkileg össze van törve.
    Főleg a Kulkás rész után. Ott derül ki, hogy egy komoly tehettséggel állunk szemben, akiből lehetett volna valami.
    De történt fenn vele valami, amitől megváltozott és kvázi megsavanyodott, beszürkült és egyebek.
    Moziban átérezted volna szvsz.
  • Ramza
    Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről :)
  • Blasta
    Számoltad őket közben? :-DDDD
  • CSOCSO
    nincs baj az egeszel...
    cool hogy avegen legyuri magaban a rosszat es mar feltud menni ..es meghozza egy lannyal... de szerintem nem volt valami jol ereztetve az hogy mindenbol elege van...pont ugy maszkal lent mint aki tok elvan baromkodik stb.. kb ketszer ereztem hogy nem jo itt lenni (nehjo lehet volt tobb is mar most nem emlexem mert nem izgatott nagyon a film>> az egyik mikor a baratja elott titkolta ki is o ( bar az se olyan hogy elege van mindenbol egyszeruen csak szarnak erzi a munkajat) a masik mikor belabatol kerdezi hogy lehet kijutni.. nah meg az is van mikor nezi a kijaratot es hatalmas feny jon onnan..stb...
    nah mindegy...
    beteg ember.. meg mindig ugy vagyok hogy kurvajo filmet lehetet volna csinalni.. oke.. leghyen a beteg ember mindenbol elege van.. de akkor gyurjanak ra a gyilkos dologra...mert neha kurvaraunatkoztam a film alatt.. tok sokaig huztak csomo mindent...no mindegy...
  • Ramza
    Harcosok klubja - negyedszerre is hozta a kilenc pontot.
  • CSOCSO
    hulyebeteg csavok.. reg lattam ilyen filmeket de a legutobbi ilyen film a nevem sam volt.. hat az sziven utott!!! az 10 es film szamomra!!
    csodalatos elme is nagyon tetszett...csak az mas fajta betegseg volt.. a sames szomoru film volt.. 8 eves aggyal 8 eves lanyt nevelni akit el akar venni a birosag.. elszomoritott az egesz... no mindegy.. az esembert meg 10 eve nem lattam:) es szerintem 10 evesen meg nemsokat fogtam fel a dologbol
  • Blasta
    Jah.
    Beteg emberről szól pl. a Csodálatos elme is. Tetszett?
    Nagyon sokaknak...
    Meg a Rain man is. Tetszett? Jah...
    És? Húdenagy filmek. Hülye beteg csávok... :-DDDDDD
  • Blasta
    Csocso leírtam a véleményem, nem áll szándékomban magyarázni.
    EGy bizonyos kor felett lehet értékelni a filmet pozitívan, mert kell hozzá az a kis lelki fejlődés.
    Én így látom. Nem vagy hülye azért mert nem érintett meg, egyszerűen nem tudod átérezni, s így megérteni amit be akartak mutatni.
    Én sem tudok megérteni egy rakás dolgot még, ez pedig a tapasztalathiányomból adódik. Mert fiatal vagyok még egyes dolgokhoz...
  • Blasta
    Már miért ne lehetne vitázni? :-)
  • Blasta
    ÉÉTTTEEEEEEEMM! :-DDDDD
  • Blasta
    Neo zenéje van alatta. Nagyon jó lett
  • CSOCSO
    mondom en.. egy beteg ember... hudenagy film..
  • CSOCSO
    mondd mar el mi az a hatalmas mely mondanivaloja ennek.. mert minden felebol van egy kicsi.. es pont ezert szar es alig szol valamirol... kis vigjatek..kis horror kis drama.. stb.. de igy szarse lesz belole.. egy korcs...
    mi a mely tema benne? hogy nem mernek felmenni.. es mar nekem is bezartsagierzesem volt a kozepen? vagy hogy mennyire csorik az ellenorok? vagy hogy a fiatalsag mennyire elcseszett es verekednek meg anyaznak az ellenorokkel???..hmm.. hmm??.. akkor magyarazd meg mit nem lattam a filmben pls!!! mert eddig hha valami nem tetszett nekem akkor ahhoz biztos suta vagyok...
  • CSOCSO
    jo a znee alatta????:( kar.. majd egyszer meglesem ugy is..
  • CSOCSO
    nah..ja.. tok jo mesehorrormuvit lehetet volna csinalni ezzel a sok remiszto arnyekkal meg szemecskevel a sotet erdoben... erted???????:))))))))))))))))))))))
  • Takezó
    "ha érezted már magad 0-nak életedben, ha érezted már úgy, hogy legszivesebben a föld alá bújnál és nem vennél tudomást a világról és annak bajairól, akkor élvezheted a filmet." Tettem már, mégse élveztem. Mindegy, ízlések és pofonok így szubjektív dolgokról vitázni se lehet!
  • CSOCSO
    nem a kontroll mint gyilkolaszos film hanem egy masik film csak ezzel a gyilkolaszos dologgal..
  • CSOCSO
    4edszerre is elmondjam a velemenyemet hogy kulon a filmtol szerintem tok jo magyar akcio fimet lehetett volna csinalni?? az egy dolog hogy szar verziot lestem meg meghogy masrol is szol mint a gyilkolasrol.. de szerintem jo filmet akcio filmet lehetett volna csinalni a gyilkolaszor reszbol..ERTTEEED?
  • Blasta
    De elismerem, hogy kicsit "ingatag" a film. Ezért nem 10 pontos nálam...
  • Blasta
    Ha nem gond, nem fogok komoly mondanivalóról magyarázni.
    Ha megérintett az a világ amiben Búlcsú él, ha érezted már magad 0-nak életedben, ha érezted már úgy, hogy legszivesebben a föld alá bújnál és nem vennél tudomást a világról és annak bajairól, akkor élvezheted a filmet. Nemcsak a poénokat.
    Akkor esetleg felfogod, hogy ki is volt a metrós gyilkos, hogy mi-miért is történt.
    Ha a sztoriból csak azt vágtad le, hogy a srác a metróban alszik, izgis üldözések vannak, jó poénok, mindenféle kavarás meg fények meg valami álomvilágféle akkor EZ NEM A TE FILMED.

Ennyi.
  • Takezó
    "Már nem azért, de az külön kategória, hogy "sikerfilm"????????" Sikerfilm szvsz vígjáték+akció... de valóban, nem kell külön kategória ennek.
    "Másrészt meg. Ha nem értékeled a komolyabb mondanivalót tartalmazó filmeket, akkor ne is fikázd őket!"
    Ki mondta, hogy nem értékelem az olyan filmeket? Ez azonban nem az volt...
    "Elhiszem, hogy nem tetszett, megértem, de a Kontroll akkor sem akciófilmnek vagy vígjátéknak készült."
    Nem számít, hogy Te, vagy én mit gondolunk, de Antal Nimród is azt mondta, hogy sokféle típusú filmből merítettek, így nem nevezhető művészfilmnek!
    "Elismerem, hogy mindenből van benne egy kicsi, de akkor is KOMOLYABB a mondanivalója mint egy átleg hálivúdi fostaliga akciófilmnek, komolyabb poénok vannak benne mint egy szarfaszú Eddie Murphy filmben, és még mondanivalója is van, amit egész ügyesen adagoltak."
    A poénok többsége nekem is tetszett, de kérlek fejtsd ki, hog ypontosan mi is volt benne az a nagy mondanivaló! Előre is köszi.
  • Blasta
    Szerintem is nagyon faszás volt a Family man.
    Ez van amikor remek szereplők játszanak el sablonszerepeket.
    Tea Leoni-t meg egyenesen imádom! :-DDD
  • Blasta
    Köhöm.
    Már nem azért, de az külön kategória, hogy "sikerfilm"????????
    Másrészt meg. Ha nem értékeled a komolyabb mondanivalót tartalmazó filmeket, akkor ne is fikázd őket!
    Elhiszem, hogy nem tetszett, megértem, de a Kontroll akkor sem akciófilmnek vagy vígjátéknak készült.
    Elismerem, hogy mindenből van benne egy kicsi, de akkor is KOMOLYABB a mondanivalója mint egy átleg hálivúdi fostaliga akciófilmnek, komolyabb poénok vannak benne mint egy szarfaszú Eddie Murphy filmben, és még mondanivalója is van, amit egész ügyesen adagoltak.
    Nem mondtam, hogy művészfilm. Egyáltalán nem az.
    Egy nagyon fasza, leginkább egyedinek mondható film a kontroll, de basszus amikor "elcseszett akciófilmnek" minősítik, az kissé sok nekem...
  • Jano
    Equilibrium.
  • Sephi
    Az egy kurva jo film baszus nekem kurvara teccet :)
  • Sephi
    Oszinte reszvetem :))))
  • Bandew
    A témában a kettő legjobb.
  • PResident Evil
    barátnőmmel tegnap múví hétvégét tartottunk és drogos témát választottuk...

először Trainspotting majd Rekviem egy álomért...
  • PResident Evil
    inkább az.... :)
  • Ramza
    No, berakom a Harcosok klubját.
  • FtranX
    Most néztem meg a Family Man-t. Nicholas Cage és Tea Leoni a főszereplő. nem nagyon szeretem az ilyen tipusú filmeket, de ez kifejezetten élvezhető volt.
  • Ramza
    Egyébként a Ring tetszett, csak a (japán) második része volt botrányos, minősíthetetlen.
  • Sephi
    Jaaj en ugy be voltam ragyazva :))))))
  • Ramza
    Hát...azt hiszem nem igazán egyezik az ízlésünk.
    DF életem egyik legrosszabb filmje, és nem csak a horrorokat tekintve.
  • Sephi
    Darkenss Falls volt az egyetlen olyan film a The Ring utan amit beszawrva neztem vegig.

Hogy a francba vagy kepes a HOD kategoriaba sorolni baszuuuuuss?????

:)
  • Takezó
    Ööö, nekem se tetszett a Kontroll. Nem értékeltem olyan szenzációs művészfilmnek, ettől függetlenül nem tekintem magamat alacsonyabbrendű embernek nálad. Sőt... ;)
    "téynleg nem neked készítették!"
    "Mélyebb mondanivaló"
    Na máááá, ez egy sikerfilmnek szánt cucc volt, nem művészfilm!!! Ezt csak Te szeretnéd belemagyarázni...
  • Alien
    A Kontroll nekem is nagyon tetszett, a zene is nagyon jó a film alatt.
    Nem rég néztem meg a Texasi Láncfűrészest (2003-as változat) nekem tetszett, azt hiszem, hogy moziban is meg fogom nézni.
  • Voltan
    Ja,ja! A legjobb benne az, amikor a nagy hönt-jelenetekben bevégnak részleteket a játéktermi játékból. Szánalmasan pocsék.