[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nincs baj az egeszel...
cool hogy avegen legyuri magaban a rosszat es mar feltud menni ..es meghozza egy lannyal... de szerintem nem volt valami jol ereztetve az hogy mindenbol elege van...pont ugy maszkal lent mint aki tok elvan baromkodik stb.. kb ketszer ereztem hogy nem jo itt lenni (nehjo lehet volt tobb is mar most nem emlexem mert nem izgatott nagyon a film>> az egyik mikor a baratja elott titkolta ki is o ( bar az se olyan hogy elege van mindenbol egyszeruen csak szarnak erzi a munkajat) a masik mikor belabatol kerdezi hogy lehet kijutni.. nah meg az is van mikor nezi a kijaratot es hatalmas feny jon onnan..stb...
nah mindegy...
beteg ember.. meg mindig ugy vagyok hogy kurvajo filmet lehetet volna csinalni.. oke.. leghyen a beteg ember mindenbol elege van.. de akkor gyurjanak ra a gyilkos dologra...mert neha kurvaraunatkoztam a film alatt.. tok sokaig huztak csomo mindent...no mindegy...