106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    "Csak tudnám, hogy az Indul a bakterház című hazai alapmű ugyan minek akart lenni a paródiája? :D"

Egyszerű: nem volt és nem akart SEMMINEK a paródiája lenni. Ez az igazi humoros és szórakoztató film (könyv) lényege, ismérve.
  • Zephyr Retiring
    Ebben egyet értünk.
    Akad zsaru paródia (pl. Csupasz pisztoly), van sci-fi (pl. Űrgolyhók), sőt még horror is (pl. Bújj bújj ördög!) ez pedig (Deadpool) afféle akció-fantasy paródia lenne. Van aki ezt értékeli, mások meg nem.
    Csak tudnám, hogy az Indul a bakterház című hazai alapmű ugyan minek akart lenni a paródiája? :D
  • BaliBoy
    Valerian és az ezer bolygó városa

Szerintem korrekt kis "mese" volt. Sajnos nem korszakalkotó, pedig akár az is lehetett volna.
    A két főszereplő tényleg elég bárgyú, nem túl hihető, hogy ők lennének a legjobb ügynökök, de szerintem ez nem a színészek hibája volt, hanem egyszerűen ilyenre alkották meg a karaktereiket.
    Viszont a tábornok szerepe nagyon korrekt volt.
    Illetve szintén pozitívum, hogy nagyon jó ötletek, újdonságok voltak benne.

7/10 - szerintem többször is le lehet ülni elé. Szívesen vennék még olyan részeket, amik jobban kibontják az Alfa űrállomást és lakóit.
  • LasDen #97214
    Próbált fricska lenni, hisz a karakter maga eleve azért jött létre (Slade Wilson-Wade Wilson, Deathstroke-Deadpool), de inkább csak simán humoros akart lenni komolyabb mondanivaló nélkül...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok híve az alpári és altáji humornak.
    A Deadpoolban meg ezek hemzsegtek.
  • Zephyr Retiring
    Szerintem csak próbáltak valami újat mutatni. Én afféle fricskának éreztem (talán nem véletlenül) napjaink szuperhőseinek. Egy szuperhős történetben (bármelyikben) az első elcsodálkozások után már mindenkinek természetesek a szuper képességekkel rendelkező egyedek úgymint: repkedő kék-piros pók vagy épp fekete denevérruhás fura palik vagy csajszik. Én úgy éreztem, a film ezen torz képeknek mutat fordított tükröt. A maga módján humorosan, bár (mint ez az esetedben is nyilvánvaló) nem mindenkinek egyértelműen.
    A humorradarjaink különböző frekvenciákon érzékelik a humor jeleit...
  • IMYke2.0.0.0
    Oké - na, az érdekelni is fog benne :)
  • LasDen #97210
    Dopinder és sztorija (is) visszatér a 2. részben... :D
  • IMYke2.0.0.0
    [2016] - (imdb) - "Deadpool" / (Deadpool) - 6/10
    (2017.08.19) (108 perc, amerikai) - Action, Adventure, Comedy

Értem én, hogy mi akar lenni ez a anti-szuperhős, és még akár szimpi is lehetne, a film meg szórakoztató, ha
    - nem akarna annyira menő lenni
    - ha legalább a látszatát erőltették volna, hogy nem szövegkönyvet mond vissza az ilyen-olyan "poénoknál", hanem néha elgondolkodik a mondatok között,
    - nem beszélne ki a nézőknek,
    - nem kellett volna már megint SL-t beleerőltetve látnom.
    Így viszont, szimplán csak "elmegy" lett a film, 1-2 olyan megírt helyzetkomikummal, ami sehol máshol és sehogy másként előadva, elmesélve nem működhet.
    Amik tetszettek: a filmiparnak és a "hősöknek" kiüzent fricskák.

Kihagyott ziccer:
    Dopinder (az indiai taxis), Bandhu (az unokabátyja) és Gita (a szép indiai lány a taxi kormánya melletti képről) szál alakulásának bemutatása --- beleértve a csomagtartós esetet.
  • Zephyr Retiring
    Lili David (2012) IMDb

Ez elsőre elég megtévesztő, mert olyan érzést keltett bennem, mint egy 3-ad osztályú komédia..
    Aztán ahogy haladt a történet, kiderült, hogy nem is olyan pocsék ez, mint gondoltam az elején.
    Lili hosszú idő után végre szerez egy állást. Nem is akármilyet. Egy You and You nevezetű társaság veszi fel kisegítőnek, de mint kiderül jobban végzi a munkáját, mint a társaság legjobb ügynöke.
    A cég munkája pofon egyszerű: valóra váltanak bármit, amit csak az ügyfél kér: egy sértődött menyasszony apja, aki tudomást szerzett a pucér táncoslányokról a vőlegény legénybúcsúján, csak akkor hajlandó szemet hunyni leendő veje baklövése felett, ha a lánya esküvőjén Michael Jackson lesz a sztárvendég.

A vőlegény apja pedig akit "sertéskirályként" is neveznek, fejébe vette, hogy egy olyan kastélyban tartsák meg az esküvő,t amit semmi pénzért nem akarnak bérbe kiadni a sznob tulajdonosok. Pénzért nem, de egy szívességért cserébe, esetleg.

Egy másik ügyfél pedig akit korrupció vádjával bíróság elé állítanak sikkasztás miatt, bűnbocsánatot szeretne kapni feleségétől és lányától, akik elhagyták mert kapzsi, mohó és hűtlen is volt egyszerre. A feladat: rávenni a két sértődött és megbántott nőt a megbocsájtásra.

Egy gyárat hamarosan bezárnak, és tiltakozásuk jeléül a dolgozók összefognak és alakítanak egy kórust. De hogy pártfogójuk is akadjon, rá kellene venni az egykori zenészt Adamo-t, hogy producerkedjen egy kicsit. Ez is egy feladat, ami Lilire vár.

És ezeket a dolgokat lehetőleg minél hamarabb és egyszerre meg kell oldani, hiszen ez Lili és kollégái munkája.
    De mint kiderült, Lili anyja, a fia és a motorszerelő pasis de dögös húga is tud segíteni ha kell.
    Kedvenc jelenetem a tandemugrás volt. Érdekes film volt, néha bosszantó, máskor meg szórakoztató. Egynek ez is elment.

Chalet Girl (Szerelem az Alpokban) 2011 IMDb

És lám, újfent egy komédiába botlottam
    Csajszi félévre (bár nem örömmel) de belevág egy téli időszakra vonatkozó kisegítői munkába az Alpokban.
    Csupa gazdag társaságok hóbortjait kell elviselni, és kiszolgálni őket ez a feladat. Mivel a szabadideje elég sok, felfedezi a snowboard világát. Kiderül, hogy van hozzá tehetsége is. Tehát nincs is más hátra, mint benevezni a szokásos évenkénti snowboard versenyre és elhozni a 25 000 dolláros fődíjat.
    Hogy hol van itt a szerelem? Van az is..

Aki nem hiszi, járjon utána

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.19. 16:24:47
  • Katalizátor
    Tucker & Dale vs. Evil

Hát ezen jót röhögtem! :D
    Talán a vége kicsit túl csöpögős lett, ahhoz képest, amilyen badassként indul, de amúgy is az egyszerűsége a varázsa. :)

7/10
  • IMYke2.0.0.0
    [2017] - (imdb) - "What Happened To Monday (Seven Sisters)" / (--) - 7/10
    (2017.08.18) (124 perc, amerikai) - Sci-Fi, Thriller

2043-ban járunk, amikor a Child Allocation Act (Gyermekelosztási törvény) nevében már javában 1-re szabályozzák a vállalható gyerekek számát az egész világon, és a "plusz" gyermekeket krio altatásba helyezik, hogy felébreszthessék őket akkor, amikor a túlnépesedés és az élelmezési problémák megszűntek a Földön...
    Jól hangzik, ugye?
    Egy nagypapa (Willem Dafoe) azzal szembesül, hogy elhunyt lánya ebben a keserves időszakban HÉT (!) gyermeket szült, akik olyan egyformák, mintha CGI-vel készültek volna (hehe)...
    Hogy ne kelljen őket mély altatásra (*) kárhoztatni, egy ördögi tervet eszel ki... a hét napjai után elnevezett gyermekek majd csak a saját nevük napján mehetnek ki a világba, és mindannyiuknak Karen Settmannek kell lennie - még hozzá tökéletesen!

Hétfőn aztán történik valami Monday-jel...

//Nekem tetszett. Noomi Rapace és az "ikertestvérei" jól nyomták. A színésznő lubickolt a szerepben.
    //Nem tudom miért, de nekem a teljes settingről a "Beyond Two Souls" c. konzol exklu játék ugrott be... (s lőn: abban is Willem Dafoe, meg egy törékeny alkatú lány...)
  • Zephyr Retiring
    One Wild Moment (engish) Un moment d'égarement (french) Egy őrült pillanat (2015) IMDb

Amikor középkorú leszel és magányos, és a lányoddal egyidős barátod lánya anyaszült meztelenül rád mászik miután bedobtatok pár pohár alkoholos nedűt, lássuk be nem sok választásod marad. Mert ellenállásod az tuti semmi..

Miután a fenti esemény bekövetkezett hősünkkel is, főhet a feje, hogy mit is lehet ilyenkor tenni utólag.
    A párom szerint ezt úgy is lehetett volna kezelni, hogy a kiscsajnak lekever egy fülest az elcsábítandó felnőtt ipse.
    Nem is tudom..de tudni fogom, amint rám mászik majd egy éppen hogy csak nagykorú kiéhezett dögös...
    hoppá: bejött a szobába az asszony, inkább nem folytatom..
    ..úgyhogy nincs mese, be is készítem a lejátszóba az Eszeveszett meséket
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.18. 20:06:09
  • LasDen #97204
    Tolvajtempó

Emlegették egy streamben, aztán csak megnéztem. Még mindig frankó kis film a tébolyodott Nic Cage-dzsel :D

7/10

Power Rangers

Mellé lőttek. Ennek egy PG filmnek kellett volna lennie sokkal lightosabb megjelenéssel és körítéssel. Így bukták a dolgot. És nem tudom kinek az ötlete volt, hogy gecis viccel kezdődjön a film, de fejbe kéne lőni...

4/10

Midnight Diner 2

Ott folytatjuk ahol abba hagytuk. Apró történetek, amik az étterem körül kulminálódnak. Hétköznapi dolgok, mint halál, szerelem és az elmúlás. De pont ettől jó a széria. Mondjuk az utolsó történet nekem nem tetszett, de amúgy rendben volt...

6/10
  • Jim Morrison
    Dunkirk

Mikor én néztem közönséggel szerencsére nem volt gond... a kivitelezés, meg minden nagyon profi volt, de nyomasztónak nem volt elég nyomasztó. Az se zavart, hogy vér nélkül akarnak eladni egy VH-s filmet, vagy nincs benne annyi gyilok (persze meghaltak egy csomóan a vásznon, de nem úgy mint egy partraszállásos jelenetben...). Engem sem sikerült beszippantani, egyszerűen már már túl lassú volt nekem, nem sok minden történt. Zenével próbálták fokozni az érzést, de annyira (szerintem) nem sikerült most.

Ha értékelnem kellene 6-7 pont a 10-ből
  • Kmarha
    Dunkirk

Mostanában az egyik legnagyobb hype-ot kiváltó filmek egyike. Nem sokat tudtam róla, csak annyit, hogy Nolen rendezte (már jó ponttal kezd), és hogy ha sikerül bevonnia az embert az események közepébe, akkor az a legjobb filmélménnyel gazdagodik, amihez csak mostanában szerencséje lehet.

Pont ezért is, a cél az IMAX volt, akkor, amikor szinte senki nincs körülöttem.

Két dologra nem számítottam. Az egyik, hogy a rendező nagyon nem könnyítette meg a kapcsolódást a filmmel, kettő, hogy egy majd üres teremben lévő 10 db ember is képes lesz agyilag fel... mindegy, ez utóbbit gondolom mindenki ismeri. Az előbbi érdekesebb.

Nolan ugyanis egy igen különleges, már-már kísérleti jellegű művet készített. A rendezés, a kamera kezelés, a feszült hangulatnak a megteremtése, amire a zene szokás szerint csak rásegít, mind mind kifogástalan, már már elvárható tökéletes szinten mozog. De a filmben, nincsenek karakterek. Legalábbis, a szokásos értelemben vett karakterek, akikkel azonosulni lehet, akiknek neve van, akiknek a múltja, jövője, vágyai részletezve lennének, nincsenek.

Arcok vannak, akik a múlt egy sötét pillanatában a túlélésért kaparnak. Persze, látjuk a célokat. A fiatalokat, akik bármi áron el akarnak kerülni a partról. Az apa, aki hazafi vonását később egy múltbéli (és családbeli) traumával kiegészítve mutatja be, miért is erőlködik annyira, az életek megmentésével minden áron. De ezek annyira lecsupaszított, szinte már ösztön szerű tények, hogy nem igazán nevezhetőek karaktér építő elemeknek.
    A cselekmény 3 szintéren 3 időpontban ugrál, mely megint csak nem segít az egyszeri nézőnek.

Valahogy engem sem sikerült teljesen bevonnia, de mindenképpen egy élmény volt moziban. Nagy vászon, feszült képek, zsigeri rettegés. És az első lövés hangok.. még mindig beleborzongok. Még nem hallottam ilyen erős, fémes, gyilkos lővés hangot moziban.

Részemről mindenképpen kétszer nézős.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.08.18. 09:55:31
  • Tyler1
    Logan

Kurva jól megírt film, az egyik legjobban megírt képregényfolytatás. Méltó lezárása a Jackman-érának. Azért közel 20 éven keresztül vitte a karaktert, és talán az egyik legikonikusabb képregény főhőssé formálta a "Farkast". Egy generáció felnőtt azóta, mióta először bújt a karakter bőrébe.
    Hiányozni fog Jackman.
    Az R kategória pedig nagyon jól áll(na) a képregényfilmeknek, nem csak a vér miatt, hanem jelmezes bohóckodás helyett jóval komolyabb aspektusba helyezi a történéseket.
  • Prof William
    Nekem a zuhanyzós jelenet volt mélypont. Ilyen jelenetek inkább valami zs-kategóriás slasher horrorba illenének, nem pedig egy Alien -vagy bármilyen más- filmbe.

Remélem következő részben a hajó visszazuhan a földre egy nyári tábor közelében és a Xenomporph majd ledér és hiányos öltözetű táborozókat fog hajkurászni.
  • Sequoyah
    Ha mar itt tartunk, azt sem ertem hogy hogy nem szurtak ki, hogy komplett varosok vannak azon a bolygon. De ha pontonkent sorbaszednem hogy mi mas hasonlo hulyesegek voltak benne, akkor abbol essze lenne. Es egyik hulyeseg sem volt fontos a tortenethez...
    Mint irtam, ehhez kepest a Prometheus is jo volt...
  • Prof William
    Ezen felül pedig ha ilyen cuccokkal kísérleteznek már ÉVMILLIÓK óta, az lenne a legkevesebb, ha ilyen esetekre ott lenne náluk az ellenszer.

Mondjuk nem tartom kizártnak hogy csak valami leszármazott kolóniát irtott ki, mert a lakosok úgy nézték hajót mintha az istenek érkeznének.

Úgy rémlik már a készítők is gyorsan lenyilatkozták hogy azok NEM az Alkotók voltak.
  • dantor7
    Az is eléggé zavaró, hogy egy elvileg teljesen "advanced" fajhoz odamegy az android, és kiírtja az egész fajt, azok meg csak néznek bután, és semmi de semmi védekezés, egy űrhajó hipphopp ott terem és csak bámulnak felfelé?
    Lehet, hogy van erre magyarázat, de a moziban ülve ledöbbentem teljesen.
  • Sequoyah
    Hat ahogy eddig megcsinaltak az egyaltalan nem volt logikatlan, es nem mondott ellen az alapveto fizikanak sem. Attol meg hogy hasonlo sincsen a foldon, meg nem jelenti azt, hogy keptelenseg egy ilyen leny.
    Sajnos a filmben a realitasnak meg a latszatara sem adtak, szemben a korabbiakkal. Igy viszont soha nem fogom komolyan venni, es igy erzelmet sem valt ki belolem...
    Csak egy kis odafigyeles kellett volna a keszitok reszerol, egy kis plusz iroi munka, ami penzben toredeke a budzsenek.
  • Prof William
    Az még hagyján de mitológiát is sikerült tökéletesen elbarmolni.

Miért kellett mindent megmagyarázni? És tökéletesen jól el voltam úgy hogy nem tudtam mi a Xenomorphok eredete. Nagyon adta azt a feelinget, hogy az űr nagy és hatalmas és elképzelni sem tudjuk, hogy mit rejt...

Erre kiderült hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A robot dobta őket össze a sufinban alig pár év alatt... Az elméletileg tökéletes organizmust akitől Ash meg Bishop is lehidalt anno hogy micsoda tökéletes teremtménynek...
  • Tikal #97194
    ok.
  • DantesHUN
    de az egész lény létezése sem vehető komolyan. A savas vérrel meg a nyelvfogakkal együtt. Meg hogy a gonosz hadseregmulticégnek kellenek ezek az izék.
  • Tyler1
    Az alien "karakterét" teljesen tönkrevágták. Semmi köze már a sorozat első részeiben megismert döghöz. Fassbander jó, hogy le nem állt vele játszadozni. De lehet még ez is megtörténik a köv részben...

Ez olyan, mint a Jurassic World-ben a betanított raptorok, akik már közelebb álltak jellemben egy barátságos németjuhászhoz, mint ragadozó dinoszauruszokhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan ez a baj a filmmel.
    Irritálóan bután van megcsinálva a fejlődési vonaluk a lényeknek.
  • Tikal #97190
    az eddigi részekben azért volt egy fejlődési szakasz, amit itt teljesen kihagytak, szó szerint, egyik pillanatban még az arcán volt a másikban meg már felnőtt példány :D Aki nem vágja az univerzumot azt is gondolhatta, hogy a két lény teljesen más szörny..
  • DantesHUN
    Nem védve a filmet de most komolyan, az egy probléma, hogy tömetbevitel nélkül megnőtt? Meg fizika? Olyan filmsorozatban, amiben tojásból ki kell egy savasvérű arcpolip, ami ami emberbe petézik majd megdöglik majd ebéd közben kirágja magát a mellkasából.
  • Tirion
    én azonnal újra néztem az 1-et a kettő után,mert hasonlóan éreztem én is :D ,de az első is tetszett újra :P :)
  • Sequoyah
    Alien: Covenant (2017)

Ehhez kepest a Prometheus mestermu volt. Hol is kezdjem a bajokat?
    - Egy csillio dollaros urhajot rabiznak egy idegileg labilis amator legenysegre, akik az elso adando alkalommal kozkara teszik es felaldozzak a hajo 2000+ utasat 5 masik miatt, csak mert koztuk van az egyiknek a felesege... Profizmusnak meg halvany jele sincs. A mai valos vilagban egy turista-kompot sem biznak ilyen emberekre. Itt most sorolhatnam az egyenkenti donteseiket is, de az hosszu lenne.
    - Olyan barmok egytol egyig, hogy 1 percig nem izgultam ertuk, a halaluk hidegen hagyott. De legtobbjukrol igazabol semmit sem tudunk, igy mar csak ezert sem kedveljuk meg oket hogy izgulhassunk ertuk. Es ha nincs kiert izgulni, akkor nem lesz jo a film.
    Az uj kapitanyrol beharangozzak hogy vallasos, de aztan az egvilagon semmi ezzel kapcsolatos nem tortenik vele. Bejelentik es kesz. Minek?
    A csaj mindenfele erv nelkul kihagyna a tokeletes bolygot az irracionalis felelmei miatt. Aztan persze nagykepu amikor a bolygorol kiderul, hogy fertozott. Nem mintha erre barmi is utalt volna, az eredeti celbolygojuk is pont ugyanolyan esellyel lehet fertozott.
    A kalapos pilota pedig gondolkozas nelkul belevezeti a 2000 fos urhajot a bolygoba a csaja miatt.
    - A film cime "Android: Covenant" is lehetne, az android mellett az alien csak mellekszereplo. Ez az android viszont mindenfele logikat nelkuloz, az osszefuggestelen dumaja inkabb okoskodo, mint okos. A lenyeg, hogy milyen jol mutat a kepernyon egy uber-naci robot. Hogy miert is valik azza azt ne kerdezzuk.
    - Az alien valamiert fenytaplalkozo lett, mindenfele kaja nelkul percek alatt felnott meretuve no. Tomeg bevitele nelkul hogy no a tomege? Elso osztalyos fizika nem artott volna az alkotoknak. Hogy mindezt percek alatt vegzi el az gondolom csak azert van, mert az irok nem akartak gondolkozni es rendes, konzisztens tortenetet letrehozni, csak a latvanyos harcokat akartak osszekotni mindegy mivel.
    - A feszultsegkeltes teljesen kimaradt a filmbol, ami az eredeti 3 Aliennek a jellemzoje volt. A szorny azonnal ott van teljes meretben premier planban, es igy mar total nem felmetes. Horror helyett sima akciova es lovoldozesse silanyul.
    - Bedobtak a kreacionista okoskodast, de se magyarazatot nem adnak ra, se a tortenetre nincsen semmi kihatassal. Igy viszont igazabol csak annyi jon le a dologbol, hogy az irot frusztralja hogy nem erti a tudomanyt, es ezert bele kellett tennie ezeket nepet butitani.

4/10, mert a latvany nem rossz, es el tudom kepzelni hogy valaki elvezni fogja egyszernezos filmnek. De azert inkabb rossz ez mint jo.
  • Tikal #97186
    Guardians of the Galaxy 2

Megmondom őszintén, már nem nagyon emlékszem az elsőre, csak arra hogy vicces volt... de ez mintha viccesebb lett volna, szóval mivel a történet iránt nem voltak nagy elvárásaim, így jól szórakoztam, Drax minden jelenete kurva jó volt :D
  • Sequoyah
    Naked (2017)

A mar tobbszor latott alapotlet (ugyanazon a nap ujraelese sokszor), valamint a Wayans nev nem iger Oscar-dij eselyt. Viszont az alacsony elvarasok utan egesz kellemesen csalodtam.
    A poenok nem voltak rosszak, viszont a "Wayans" nevhez kepest meg egesz izlesesek is lettek. Nem lett tulzottan klises sem, bar sok varatlant nem lepett.
    A lenyeg hogy vegig lekotott a film, es jot szorakoztunk rajta. Egy nyari estes vigjatekos szorakozashoz pont elegendo. Aztan ugyis elfelejtjuk:)

6/10
  • kutyakiki81
    A stáblista közbeni jelenetben kiről van szó? Nem értettem...
  • Dynamic
    Miután a vak fickó a tv-n keresztül beszélt hozzá, mutatja a kamera, ahogy észreveszi közvetlenül a tenyere alatti vatta darabokat, ami a kirepedt bőr helyén lóg ki a fotelből. Gondolom odahajolt és úgy tömködte a fülébe. Ezt már nem mutatták.
  • Katalizátor
    Lehet kicsit olyan perverz, mint Rodriguez? :D
    Mondjuk ő pont a gyerekfilmjeivel húzta ki a gyufát...
  • Katalizátor
    Aztarohadt!
    Most tudatosult bennem, hogy a Pappa Pia-t Csupó Gábor rendezte! Az, akinek az egyébként kiváló Híd Therabithia földjére című, igen mély húrokat pendítő, kult-fantasyt köszönhetjük!

Ilyenkor kicsit kisüt az agy...
    Hogyan???
  • PhantomAss
    Get Out (Tűnj el) IMDB
    Annyi jót írt róla mindenki hogy felültem a hype vonatra. Nem volt rossz film de nem nevezném kiemelkedő alkotásnak sem.
    Nálam simán egyszer nézős, a végén a csavar tetszett. Egy valamit nem értek,
    amikor a néger srác megkötözve ült a székben akkor hogy tette bele a füldugót a fülébe? Lehet hogy csak nem figyeltem és később tette be..
    10/7

Széttörve (Split) IMDB
    Huhhú, ez mekkora film volt. Nem igazán szeretem M. Night Shyamalan filmjeit, de ez zseniális volt. Nem volt benne semmi nagy megfejtés, nem adott sok gondolkodni valót, de a végére mégis összeáll minden apróság. Nem azzal éri el a hatást hogy túl durva vagy rémisztő, inkább egy totális mindfuck a vége. James McAvoy-t meg a "Last king of Scotland" óta szeretem, jó választás volt a szerepre.
    Nálam ez egy 10/10.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.08.16. 08:24:23
  • BaliBoy
    Fast and furious 8
    5/10

Több szót nem is érdemel. Egyszer végig lehet nézni, de még egy ekkora faszságot.... Ez már tényleg Mega cápa a megafaszomtudjamiellen szint, azzal a különbséggel, hogy ebben a filmben minőségi a CG.
  • Kmarha
    Tényleg így. Az a fél óra, ami hátra van, és a nagy csatát és lezárást adja, kétlem, hogy megváltoztatná azt, amit leírtam róla