1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    [2017] - (imdb) - "What Happened To Monday (Seven Sisters)" / (--) - 7/10
    (2017.08.18) (124 perc, amerikai) - Sci-Fi, Thriller

2043-ban járunk, amikor a Child Allocation Act (Gyermekelosztási törvény) nevében már javában 1-re szabályozzák a vállalható gyerekek számát az egész világon, és a "plusz" gyermekeket krio altatásba helyezik, hogy felébreszthessék őket akkor, amikor a túlnépesedés és az élelmezési problémák megszűntek a Földön...
    Jól hangzik, ugye?
    Egy nagypapa (Willem Dafoe) azzal szembesül, hogy elhunyt lánya ebben a keserves időszakban HÉT (!) gyermeket szült, akik olyan egyformák, mintha CGI-vel készültek volna (hehe)...
    Hogy ne kelljen őket mély altatásra (*) kárhoztatni, egy ördögi tervet eszel ki... a hét napjai után elnevezett gyermekek majd csak a saját nevük napján mehetnek ki a világba, és mindannyiuknak Karen Settmannek kell lennie - még hozzá tökéletesen!

Hétfőn aztán történik valami Monday-jel...

//Nekem tetszett. Noomi Rapace és az "ikertestvérei" jól nyomták. A színésznő lubickolt a szerepben.
    //Nem tudom miért, de nekem a teljes settingről a "Beyond Two Souls" c. konzol exklu játék ugrott be... (s lőn: abban is Willem Dafoe, meg egy törékeny alkatú lány...)