106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ja, a Ryant én sem láttam sokáig, de már megvettem a DVD-t. Írták itt, hogy usa power, meg más elcsépelt, de azért ez a film ott van a top-on! Az Ohama partraszálláson kívűl van benne sok jó rész, nekem pl. az utolsó csata, amikor már megtalálják Ryant és védik a hidat, az jobban tetszik, mint a kezdő csata. -
Mentol #10800 Tegnap megnéztem az Amazonas kincse (Rundown - jól lefordították) c.filmet. Nekem rendkívül jó kikapcsolódás volt. Merem ajánlani! -
Az őrület határán c. filmet látta valaki? -
-
Sugar&Spice - atyam...... -
:D,
nem utazok a hsz-dra hidd el, de megint csak...
a legnagyobb (az elején kivül), mikor a német végül mégis csak kinyírja a figurát, pedig az szeretné befejezni...,
s közben a gyáva arc meg ott zizeg a lépcsőnél. -
Takezó #10795 Zaki: azt tényleg eltalálták - az elejét... nekem is nagyon bejött...
Amúgy:
Végső Állomás 2:
A halálokat kicsit durvábbá tették, mint amilyenek az 1-ben voltak és elég poén film. 7/10 -
megnéztem ma a Ryan közlegény megmentése c. filmet. hát szégyellem magam, hogy eddig nem láttam. eddig ez a legjobb háborús film nálam (2. talán a Schindler listája). az eleje a csúcs, a partraszállás. hihetetlen jelenetek, színészi alakítások kiválóak, eszméletlen hangulata van a filmnek. ez a spielberg egy zseni, egyik filmje jobb a másiknál -
spykids 3d 
inkább nem mondok semmit... -
Én unatkozva néztem végig. Többen nem is kérek belőle.
Egyszer nézhető.
Csak úgy mint a mozikban most menő Confidence.
Hiába Dustin Hiffman meg Rachel Weisz, akkor is csak egyszer élvezhető kategória. Nem rossz, de semmi extra... -
A sztori tényleg sablon volt, de Niro (éted, DeNiro), és Norton miatt jó lett a film, akárki akármit mond. -
A legutóbbi ilyen, ami nagyon nem jött be, az a Gene Hackman és Danny DeVito-s Arany markában (talán)?!
Vérgyenge. És már idegesitett, hogy az a nagyonokos vén tolvajbácsi MINDENKIT ÁTKÚRT... -
Ez az a tolvajos film?
Nekem nem jött be.
Kicsit sok volt már ezekből a VERIOKOS bünözőkből, akik MINDIG tdják, hogy a társuk/ellenfelük hogy próbálja őket átkúrni de a végén uccse sikerül neki... -
Norton iszonyú jól adja az idiótát, és a film csattanója is állat. -
Ramza #10787 Örülök, hogy tetszett! -
én láttam. robert de niro, marlon brando, edward norton. nem rossz őket 1 filmben látni :) -
én most néztem meg a filmet, és egyetértek veled. nagyon nagy film. csak az a baj, hogy szinkronosba láttam, jobb lett volna feliratosan. na mind1, majd megnézem valamikor feliratosba is, mert eléggé suxx volt alföldi buzeráns robinak a hangja -
hát nem, eléggé sajt volt én is láttam (sajnos)... -
Ramza #10783 Gothikáról úgy hallottam sokkal jobb. -
Akkor jó, akkor érdekel a film. Mondjuk a fear dot com nem volt egy jól sikerült próbálkozás. -
Nemtom pontosan... véres is, meg félelmetes is, a kettő keveréke. Kb. olyan a hangulata, mint a most divatos horrorfilmeknek, a fear.com vagy a Kör lehetne a példa rá. -
Gothika? Ez valami horror, vagy thriller??? -
Aha, Gothika az nem rossz. Tetszett nekem is. -
Ha jól tudom, most Csütörtökön. Én is kíváncsi vagyok rá, a bemutatója nem volt rossz. -
Adjatok tippeket, mi jó megy mostanában a mozikban, mert lassan lesz időm és pénzem egy jó kis múvira, és nem szeretnék mellényúlni.
Apropó mikor jön ki a Felejtés bére című film? -
Nem, az a szpájdi, csak legyakták az összes szupergengsztert és elment hip-hoppozni Erika C-hez :-D -
Az a csavo brekel vagy netalantan merges pok van a gatyajaba? -
Ja és csak azért 8/10 mert az eksönt nem vitték benne túlzásba, véleményem szerint 1-2 komolyabb lövöldözés pl. belefért volna, de ettől még nem rossz a film, csak emiatt nem 9 vagy 10 pontos...
De hála az égnek kung-fu egy deka nincs benne :-DD -
Internal affairs - szigorúan piszkos ügyek
----------------------
8/10
Kurvajó kis hongkongi krimi! Nézzétek meg jól! Ako teheti, az moziban, bár csak 1-2 jelenet van ami miatt ott érdemes, de azokon nagyokat néztem.
Semmi brutalitás nincs benne, ilyen szinten teljesen fogyasztható.
Viszont izgis és jók a csavarok benne...
Leginkább a Kevin Costner féle Nincs kióthoz tudnám hasonlítani (na ki a kém, ki találja meg hamarabb....) a sztoriját.
Az a film is nagy kedvencem, hát ez is jól sikerült.
És a vége is rendben van, nem számítottam rá!
-
Megnéztem, most megint drága, pedig már kétszer le volt értékelve :( -
Shaolin Soccer Extended.

-
A magas barna féfi....-ben volt:
- Meg kell fejtenünk ennek a hegedűsnek a kódját.
Kössük rá a GBLX computerre.
- A GBLX komputerre? De hát az vezérli a rakéta-elhárító rendszerünket!
- Édesem. Mond mi a valószínűsége egy Orosz támadásnak csütörtök este. Ugyan már.
-
na ezt jól megmondtam :P
szóval a régebbi filmeknek jó a szinkronjuk, az újabb filmeknek meg nem mindig -
mindegyiknek jó a szinkronja. csak ezek az új szinkronok nem mindig tetszenek -
Dzenu #10767 Pénznyelő az nagyon jó. A szinkronja is. -
legjobbak ezek a régi tom henksz vígjátékok... önkéntesek; segítség felnőttem; a pénznyelő stb... -
én nagyon régen, de már nem emléxem rá... -
lol... *kaposzta leves -
Kápsizta levelst nézem... Legjobb móka... lenne, ha a köcsög TV2 nem szinkronizálta volna újra. -
Dzenu #10762 Az eredeti, Pierre Richard-al, sokkal jobb.