106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • RangeR
    Ja, a Ryant én sem láttam sokáig, de már megvettem a DVD-t. Írták itt, hogy usa power, meg más elcsépelt, de azért ez a film ott van a top-on! Az Ohama partraszálláson kívűl van benne sok jó rész, nekem pl. az utolsó csata, amikor már megtalálják Ryant és védik a hidat, az jobban tetszik, mint a kezdő csata.
  • Mentol
    Tegnap megnéztem az Amazonas kincse (Rundown - jól lefordították) c.filmet. Nekem rendkívül jó kikapcsolódás volt. Merem ajánlani!
  • zaki
    Az őrület határán c. filmet látta valaki?
  • rezsofiz
  • Sephi
    Sugar&Spice - atyam......
  • b-type
    :D,
    nem utazok a hsz-dra hidd el, de megint csak...
    a legnagyobb (az elején kivül), mikor a német végül mégis csak kinyírja a figurát, pedig az szeretné befejezni...,
    s közben a gyáva arc meg ott zizeg a lépcsőnél.
  • Takezó
    Zaki: azt tényleg eltalálták - az elejét... nekem is nagyon bejött...
    Amúgy:
    Végső Állomás 2:
    A halálokat kicsit durvábbá tették, mint amilyenek az 1-ben voltak és elég poén film. 7/10
  • zaki
    megnéztem ma a Ryan közlegény megmentése c. filmet. hát szégyellem magam, hogy eddig nem láttam. eddig ez a legjobb háborús film nálam (2. talán a Schindler listája). az eleje a csúcs, a partraszállás. hihetetlen jelenetek, színészi alakítások kiválóak, eszméletlen hangulata van a filmnek. ez a spielberg egy zseni, egyik filmje jobb a másiknál
  • Tikal #10793
    spykids 3d
    inkább nem mondok semmit...
  • Blasta
    Én unatkozva néztem végig. Többen nem is kérek belőle.
    Egyszer nézhető.
    Csak úgy mint a mozikban most menő Confidence.
    Hiába Dustin Hiffman meg Rachel Weisz, akkor is csak egyszer élvezhető kategória. Nem rossz, de semmi extra...
  • Loál János #10791
    A sztori tényleg sablon volt, de Niro (éted, DeNiro), és Norton miatt jó lett a film, akárki akármit mond.
  • Blasta
    A legutóbbi ilyen, ami nagyon nem jött be, az a Gene Hackman és Danny DeVito-s Arany markában (talán)?!
    Vérgyenge. És már idegesitett, hogy az a nagyonokos vén tolvajbácsi MINDENKIT ÁTKÚRT...
  • Blasta
    Ez az a tolvajos film?
    Nekem nem jött be.
    Kicsit sok volt már ezekből a VERIOKOS bünözőkből, akik MINDIG tdják, hogy a társuk/ellenfelük hogy próbálja őket átkúrni de a végén uccse sikerül neki...
  • Loál János #10788
    Norton iszonyú jól adja az idiótát, és a film csattanója is állat.
  • Ramza
    Örülök, hogy tetszett!
  • zaki
    én láttam. robert de niro, marlon brando, edward norton. nem rossz őket 1 filmben látni :)
  • zaki
    én most néztem meg a filmet, és egyetértek veled. nagyon nagy film. csak az a baj, hogy szinkronosba láttam, jobb lett volna feliratosan. na mind1, majd megnézem valamikor feliratosba is, mert eléggé suxx volt alföldi buzeráns robinak a hangja
  • zaki
    hát nem, eléggé sajt volt én is láttam (sajnos)...
  • Ramza
    Gothikáról úgy hallottam sokkal jobb.
  • LezLee
    Akkor jó, akkor érdekel a film. Mondjuk a fear dot com nem volt egy jól sikerült próbálkozás.
  • RangeR
    Nemtom pontosan... véres is, meg félelmetes is, a kettő keveréke. Kb. olyan a hangulata, mint a most divatos horrorfilmeknek, a fear.com vagy a Kör lehetne a példa rá.
  • LezLee
    Gothika? Ez valami horror, vagy thriller???
  • RangeR
    Aha, Gothika az nem rossz. Tetszett nekem is.
  • LezLee
    Ha jól tudom, most Csütörtökön. Én is kíváncsi vagyok rá, a bemutatója nem volt rossz.
  • harakiri
    Adjatok tippeket, mi jó megy mostanában a mozikban, mert lassan lesz időm és pénzem egy jó kis múvira, és nem szeretnék mellényúlni.
    Apropó mikor jön ki a Felejtés bére című film?
  • Blasta
    Nem, az a szpájdi, csak legyakták az összes szupergengsztert és elment hip-hoppozni Erika C-hez :-D
  • Sephi
    Az a csavo brekel vagy netalantan merges pok van a gatyajaba?
  • Blasta
    Ja és csak azért 8/10 mert az eksönt nem vitték benne túlzásba, véleményem szerint 1-2 komolyabb lövöldözés pl. belefért volna, de ettől még nem rossz a film, csak emiatt nem 9 vagy 10 pontos...
    De hála az égnek kung-fu egy deka nincs benne :-DD
  • Blasta
    Internal affairs - szigorúan piszkos ügyek
    ----------------------
    8/10

Kurvajó kis hongkongi krimi! Nézzétek meg jól! Ako teheti, az moziban, bár csak 1-2 jelenet van ami miatt ott érdemes, de azokon nagyokat néztem.
    Semmi brutalitás nincs benne, ilyen szinten teljesen fogyasztható.
    Viszont izgis és jók a csavarok benne...
    Leginkább a Kevin Costner féle Nincs kióthoz tudnám hasonlítani (na ki a kém, ki találja meg hamarabb....) a sztoriját.
    Az a film is nagy kedvencem, hát ez is jól sikerült.
    És a vége is rendben van, nem számítottam rá!
  • Darko Ferkó
    Megnéztem, most megint drága, pedig már kétszer le volt értékelve :(
  • a.carkey
    Shaolin Soccer Extended.

• LittleL
    A magas barna féfi....-ben volt:

- Meg kell fejtenünk ennek a hegedűsnek a kódját.
    Kössük rá a GBLX computerre.
    - A GBLX komputerre? De hát az vezérli a rakéta-elhárító rendszerünket!
    - Édesem. Mond mi a valószínűsége egy Orosz támadásnak csütörtök este. Ugyan már.
  • zaki
    na ezt jól megmondtam :P
    szóval a régebbi filmeknek jó a szinkronjuk, az újabb filmeknek meg nem mindig
  • zaki
    mindegyiknek jó a szinkronja. csak ezek az új szinkronok nem mindig tetszenek
  • Dzenu
    Pénznyelő az nagyon jó. A szinkronja is.
  • zaki
    legjobbak ezek a régi tom henksz vígjátékok... önkéntesek; segítség felnőttem; a pénznyelő stb...
  • zaki
    én nagyon régen, de már nem emléxem rá...
  • I.C.ram
    lol... *kaposzta leves
  • I.C.ram
    Kápsizta levelst nézem... Legjobb móka... lenne, ha a köcsög TV2 nem szinkronizálta volna újra.
  • Dzenu
    Az eredeti, Pierre Richard-al, sokkal jobb.