106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    The Rock??? Na inkább nem!
  • Sephi
    Jaj bogaram
  • Sephi
    Vagy pl. Clive Barker - Karhozat c. konyvet! Az mekorra konyv baszus!
  • Sephi
    Alenyeg az hogy egyre tobb a jatek megfilmesites es egyik se sikerul annyira jonak:)
    Meg a kepregyeny megfilmesites se valami tok jo de az meg elmegyen szodaval.

De ha mar itt tartunk akkor elmondanam hogy ugye miutan a LOTR megfilmesitettek igazan tervbevehetne egyik rendezo hogy megfilmesitse Jeffrey Stone - Az Ej trilogiaja / A Hajnal trilogiaja konyvet is. Nekem az jobban teccet mint a LOTR :)) Leon Silver Rulez!!!!
  • CSOCSO
    szovetseg... nem is olyan rohadt szar!
  • Davidus
    Most láttam a Donnie Darko-t...

Még meg kell néznem legalább egyszer de a hangulata nagyon megfogott. Jó látni hogy ki mernek jönni egy ilyen mozival a sok ticsungkarate mellett.
  • Davidus
    Toby McGuire vagy The Rock lehet vélasztani:D
  • Bandew
    A Thief-et is meg akarják filmesíteni. Toby McGuire lenne Garrett. Tök gáz!
  • Sephi
    Dr Uwe Boll teoria :

Mivel ez az ember a House Of The Dead elott igen jo kis filmeket rendezett nem hiszem hogy annyira rosz. Ami legyek az hogy a HOTD 25 mila dolcsiba kerult de nem ertel el a 10 milas bevetelt. Szal 12 milat bukott. A film az egyik legalacsonyabb szintet erinti es nem igazan lehet rola nyilatkozni a joizles hatarain belul.

Lattam az Alone In the Dark bemutatojat. Semmi de semmi koze nincs a jatek fiiligjehez. Mar csak azert is mert a bemutatoba SWAT esek lonnek es autos uldozesek lesznek. Ennek maniaja telyesen atirni a storyt?

Mivel a jelenlegi ket filmjet kicsit elemezve veszuk ugy arra jovunk ra hogy csak nehany dolgot mutat be a jatekokbol. Tehat itt a cim es egy ket karakter nev benne marad de mas nem.

Akkor kepzejetek el hogy a Bloodrayne es a Dungeon Siege ami most keszul az milyen lehet majd.

Es ami poen hogy a Far Cry jateknak is meg akarja venni a megfilmesitesi jogat.

Ebbol arra jovunk ra hogy ennekaz embernek tul sok penze van? Es hogy kepesek a sponzorok fizetni nekik meg egyszeruen a filmstudiok hogyan tolerajak ezeket a borzaszto otleteket?

Egy szo mint szaz ha Uwe a Alone In The Dark-al is azt muveli mint amit a HOTD-el tett akkor szvsz o lehet minden idok egyik legremesebb rendezoje.

• Augustus Gigo
    Annyira nem mutatja be gonosznak a németeket, mint más filmekben
  • Augustus Gigo
    HBON megy
  • Sephi
    Na azt pl ha a Dr. Uwe Boll rendezne akkor tokeletes lenne :)))))
  • RangeR
    Hart háborúja nem rossz.Hol lesz? HBO? vagy máshol? Elég keményen bemutatja, hogy a németek milyen utálattal voltak az orosz foglyok iránt és mennyire kivételeztek az amerikai foglyokkal.
  • Augustus Gigo
    mingyá jön a hart habórúja, jó kritikákat olvastam eddig róla
  • Jano
    - Azelőtt nem volt olyan sok barátom. Most itt van JJ...... Szóval JJ.
  • LittleL
    Meg amikor a Ferrarisok beérik Burt Reynoldsékat, a mentőautósokat

- Kérem álljon meg. Meg akarom áldani önöket.
    - Ki az ?
    - Két FERRARIS pap. Meg akar áldani minket.
    - Ferraris pap?
    - Igen JJ. Vannak még rendes emberek.
  • LittleL
    Meg a fogadóirodában:

- Mi biztos nyerünk, mert velünk van Isten.
    - Ahá..
    - Te mond. A Ferrari nem két személyes?
    - De igen.
    - Akkor hova fog ülni Isten?
  • LittleL
    Az tettszett amikor mentőautóval mentek a Burt Reynoldsék.
    Dokit kellett keresni, találtak is, de milyet !!

- Mennyiért vállalja doki?
    - Kétezer dollárért.
    - ......( Burt Reynolds idegesen néz)
    - Aaaakarom mondani 200 dollárért.
  • Augustus Gigo
    MÉ nem mennek a képek? bár az utóbbi helyzetben nem sajnálom, de azért a joli néni jól mutatott volna itt:D
  • Loál János #10903
    Loál, megvan az 1. rész VHS-en, de kb. 10 másodpercet csúszik a szinkron az első fél órában. :D
  • LittleL
    És az Ágyugolyó-futam filmekre emlékeztek?

Mind nagyon teccett. Már vagy 20 - szor láttam mindet.

Burt Reynolds, Lamborghini-s csajok, Jackie Chan
  • Laalee
    na és ő is :D
  • Augustus Gigo
    LOL:D
  • Ramza
    Don The Dragon Wilson azt is megoldja.
    ;)
  • Tikal #10898
    szar filmet senkivel sem lehet eladni...
  • Ramza
    pedig de
    :)
  • Augustus Gigo
    annyira nem bejövös, hogy el lehessen vele adni egy filmet
  • Tikal #10895
    nem baj, neki megbocsáthato:
  • Augustus Gigo
    na attól fogok igazán behalni
  • zaki
    és lesz három is
  • Sephi
    100%-an egyettertek veled.
  • Augustus Gigo
    Tomb Raider 2: 1/10 Számomra értetlen , hogy egy bárgyú elsQ rész utána miért kellett egy még bárgyúbbat csinálni. Egy rész az elveszett ereklyék fosztogatóiból élvezetesebb, mint ez, többször majdnem el is aludtam. Megint a siker kulcsának hitték: sok, szép színes helyszín, szép fQhQsnQ, oszt jólvan. A james Bond filmek még megélnek ezekbQl a klisékbQl, mert ott legalább a sztori jó, de ez... Mind1 2 órát hasztalan eltöltöttem.
  • Augustus Gigo
    Sztem akad jó pár vampireos író A world of darkness érában, szal összetudnának rittyenteni vmi jó kis sztorit, mi kelQen véres is, annyi jó könyv jeéent meg már tQlük....
  • Davidus
    Na megnéztem a Terminator 3-at :)

1/10... szeretem az autósüldözéseket de ne ennyi legyen a film:) T2-vel össze se lehet hasonlítani.

Underworld:
    6/10

Egész jó kis egyszer nézős film DE könyörgöm mikor csinálnak már egy olyan vámpíros múvit amiben a vámpír vért is szív?:D Meg azt is unom már kissé hogy százasával rohangálnak a vérszopók:). Az Interjú a Vámpírral óta nem készült jó vámpíros film.
  • Augustus Gigo
    Bár ha ilyen minQségue nem csodálom
  • Augustus Gigo
    Fogják ezt nálunk egyáltalán jáccani mozik? Vagy ez is D&D meg társai sorsára jut? Rosszak voltak a jegyeladások USAban vagy mi?
  • Augustus Gigo
    Bár én nem mayarorzságon láttam, de mintha lett volna már itt is, ha nem nyáron Qsszel, de mindenképp kellett hogy menejn már moziba.
  • Takezó
    Modnom még nem fejeztem be :S, de idáig a legjobb tényleg a csaj mozgása meg amikor körüllőtte a padlót és lezuhant :D
  • Sephi
    Akkor eleg szomoru hogy csak most reklamozak a moziba...

• RangeR
    Én is így voltam vele. Teszett, hogy itt forgatták, rá lehetett ismerni dolgokra, a hangulat is majdnem megfogott, de aztán mégsem. A főhős picsa rontotta el nálam az egészet. Látni lehetett, ahogy a rendező a szájába rághatta: anyukám, te most vámpír arisztokrata vagy, próbálj meg úgy lépkedni, meg lődd szét a földön azt a fazont úgy, mintha már századok óta csinálnád...de szegény nagyon gyengét adta elő magát.Maradt volna a Pearl Harbor-be, ott legalább jól nézett ki.