106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Rock??? Na inkább nem!
-
Jaj bogaram
-
Vagy pl. Clive Barker - Karhozat c. konyvet! Az mekorra konyv baszus! -
Alenyeg az hogy egyre tobb a jatek megfilmesites es egyik se sikerul annyira jonak:)
Meg a kepregyeny megfilmesites se valami tok jo de az meg elmegyen szodaval.
De ha mar itt tartunk akkor elmondanam hogy ugye miutan a LOTR megfilmesitettek igazan tervbevehetne egyik rendezo hogy megfilmesitse Jeffrey Stone - Az Ej trilogiaja / A Hajnal trilogiaja konyvet is. Nekem az jobban teccet mint a LOTR :)) Leon Silver Rulez!!!! -
szovetseg... nem is olyan rohadt szar! -
Most láttam a Donnie Darko-t...
Még meg kell néznem legalább egyszer de a hangulata nagyon megfogott. Jó látni hogy ki mernek jönni egy ilyen mozival a sok ticsungkarate mellett. -
Toby McGuire vagy The Rock lehet vélasztani:D -
A Thief-et is meg akarják filmesíteni. Toby McGuire lenne Garrett. Tök gáz! -
Dr Uwe Boll teoria :
Mivel ez az ember a House Of The Dead elott igen jo kis filmeket rendezett nem hiszem hogy annyira rosz. Ami legyek az hogy a HOTD 25 mila dolcsiba kerult de nem ertel el a 10 milas bevetelt. Szal 12 milat bukott. A film az egyik legalacsonyabb szintet erinti es nem igazan lehet rola nyilatkozni a joizles hatarain belul.
Lattam az Alone In the Dark bemutatojat. Semmi de semmi koze nincs a jatek fiiligjehez. Mar csak azert is mert a bemutatoba SWAT esek lonnek es autos uldozesek lesznek. Ennek maniaja telyesen atirni a storyt?
Mivel a jelenlegi ket filmjet kicsit elemezve veszuk ugy arra jovunk ra hogy csak nehany dolgot mutat be a jatekokbol. Tehat itt a cim es egy ket karakter nev benne marad de mas nem.
Akkor kepzejetek el hogy a Bloodrayne es a Dungeon Siege ami most keszul az milyen lehet majd.
Es ami poen hogy a Far Cry jateknak is meg akarja venni a megfilmesitesi jogat.
Ebbol arra jovunk ra hogy ennekaz embernek tul sok penze van? Es hogy kepesek a sponzorok fizetni nekik meg egyszeruen a filmstudiok hogyan tolerajak ezeket a borzaszto otleteket?
Egy szo mint szaz ha Uwe a Alone In The Dark-al is azt muveli mint amit a HOTD-el tett akkor szvsz o lehet minden idok egyik legremesebb rendezoje.
-
Augustus Gigo #10913 Annyira nem mutatja be gonosznak a németeket, mint más filmekben -
Augustus Gigo #10912 HBON megy -
Na azt pl ha a Dr. Uwe Boll rendezne akkor tokeletes lenne :))))) -
Hart háborúja nem rossz.Hol lesz? HBO? vagy máshol? Elég keményen bemutatja, hogy a németek milyen utálattal voltak az orosz foglyok iránt és mennyire kivételeztek az amerikai foglyokkal. -
Augustus Gigo #10909 mingyá jön a hart habórúja, jó kritikákat olvastam eddig róla -
- Azelőtt nem volt olyan sok barátom. Most itt van JJ...... Szóval JJ. -
Meg amikor a Ferrarisok beérik Burt Reynoldsékat, a mentőautósokat
- Kérem álljon meg. Meg akarom áldani önöket.
- Ki az ?
- Két FERRARIS pap. Meg akar áldani minket.
- Ferraris pap?
- Igen JJ. Vannak még rendes emberek. -
Meg a fogadóirodában:
- Mi biztos nyerünk, mert velünk van Isten.
- Ahá..
- Te mond. A Ferrari nem két személyes?
- De igen.
- Akkor hova fog ülni Isten? -
Az tettszett amikor mentőautóval mentek a Burt Reynoldsék.
Dokit kellett keresni, találtak is, de milyet !!
- Mennyiért vállalja doki?
- Kétezer dollárért.
- ......( Burt Reynolds idegesen néz)
- Aaaakarom mondani 200 dollárért. -
Augustus Gigo #10904 MÉ nem mennek a képek? bár az utóbbi helyzetben nem sajnálom, de azért a joli néni jól mutatott volna itt:D -
Loál, megvan az 1. rész VHS-en, de kb. 10 másodpercet csúszik a szinkron az első fél órában. :D -
És az Ágyugolyó-futam filmekre emlékeztek?
Mind nagyon teccett. Már vagy 20 - szor láttam mindet.
Burt Reynolds, Lamborghini-s csajok, Jackie Chan
-
na és ő is :D
-
Augustus Gigo #10900 LOL:D -
Ramza #10899 Don The Dragon Wilson azt is megoldja.
;) -
szar filmet senkivel sem lehet eladni... -
Ramza #10897 pedig de
:) -
Augustus Gigo #10896 annyira nem bejövös, hogy el lehessen vele adni egy filmet -
nem baj, neki megbocsáthato:
-
Augustus Gigo #10894 na attól fogok igazán behalni -
és lesz három is 

-
100%-an egyettertek veled. -
Augustus Gigo #10891 Tomb Raider 2: 1/10 Számomra értetlen , hogy egy bárgyú elsQ rész utána miért kellett egy még bárgyúbbat csinálni. Egy rész az elveszett ereklyék fosztogatóiból élvezetesebb, mint ez, többször majdnem el is aludtam. Megint a siker kulcsának hitték: sok, szép színes helyszín, szép fQhQsnQ, oszt jólvan. A james Bond filmek még megélnek ezekbQl a klisékbQl, mert ott legalább a sztori jó, de ez... Mind1 2 órát hasztalan eltöltöttem. -
Augustus Gigo #10890 Sztem akad jó pár vampireos író A world of darkness érában, szal összetudnának rittyenteni vmi jó kis sztorit, mi kelQen véres is, annyi jó könyv jeéent meg már tQlük.... -
Na megnéztem a Terminator 3-at :)
1/10... szeretem az autósüldözéseket de ne ennyi legyen a film:) T2-vel össze se lehet hasonlítani.
Underworld:
6/10
Egész jó kis egyszer nézős film DE könyörgöm mikor csinálnak már egy olyan vámpíros múvit amiben a vámpír vért is szív?:D Meg azt is unom már kissé hogy százasával rohangálnak a vérszopók:). Az Interjú a Vámpírral óta nem készült jó vámpíros film. -
Augustus Gigo #10888 Bár ha ilyen minQségue nem csodálom -
Augustus Gigo #10887 Fogják ezt nálunk egyáltalán jáccani mozik? Vagy ez is D&D meg társai sorsára jut? Rosszak voltak a jegyeladások USAban vagy mi? -
Augustus Gigo #10886 Bár én nem mayarorzságon láttam, de mintha lett volna már itt is, ha nem nyáron Qsszel, de mindenképp kellett hogy menejn már moziba. -
Takezó #10885 Modnom még nem fejeztem be :S, de idáig a legjobb tényleg a csaj mozgása meg amikor körüllőtte a padlót és lezuhant :D -
Akkor eleg szomoru hogy csak most reklamozak a moziba...
-
Én is így voltam vele. Teszett, hogy itt forgatták, rá lehetett ismerni dolgokra, a hangulat is majdnem megfogott, de aztán mégsem. A főhős picsa rontotta el nálam az egészet. Látni lehetett, ahogy a rendező a szájába rághatta: anyukám, te most vámpír arisztokrata vagy, próbálj meg úgy lépkedni, meg lődd szét a földön azt a fazont úgy, mintha már századok óta csinálnád...de szegény nagyon gyengét adta elő magát.Maradt volna a Pearl Harbor-be, ott legalább jól nézett ki.