106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Loál János #11002
    11k
  • Ramza
    Na látod nekem meg az nem tetszett túlzottan.
    Játszik benne a világ öt legjobb színészéből kettő, és mégis annyira lapos mint a nagyalföld.
    Pedig hidd el, hogy nekem már attól áll a dákó, ha meglátom Panino-t vagy De Niro-t :)
  • Loál János #11000
    Bruce Almighty

Nem volt rossz, 1-2 poénon sírtam a röhögéstől, Jim Carrey a szokásos formáját hozta, a vége felé viszont kicsit úgy éreztem, elfogy a humor. Kicsit Hanta-boy-os, de alulmarad az összehasonlításban. SZVSZ.
    Összességében tetszett, elszórakoztam rajta.
  • SaVaGe
    Hosszú kutatás után végre sikerült szert tennem a Battle Royale 2-re...
    Nehéz eset a film: jónak jó, de nem BR. Teljesen más téma, más környezetben. Itt már nem gyilkosságok vannak, hanem háború, tömeges mészárlások. Az akciórészek teljesen rendben vannak, de korántsem olyan kidolgozottak, mint az előd esetében.
    7.5/10
    U.I.: Elég kiábrándító volt Nanahara-t terroristaként viszontlátni...
  • Blasta
    Jajjj, egy ROPPANT FONTOS DOLGOT KIFELEJTETTEM!!!!!!!

Írtó láma közönség ült a moziban, mert csak én kedtem el röhögni ezen a jeleneten...
    Már-már azt hittem, hogy J.W. EZT IS KIHAGYJA, de ezt azért nem tette meg velünk. :-)))

SPOILER!!!!!!! (mondjuk)

-Ajtó nyílik
    -fehér fény árad be
    -lassított felvétel
    -na mi repül be az ajtón??? NA MI?????????

EGY FEHÉR GALAMB VAZZE!!!!!!!!!!!!!! :-DDDDDDDD
  • Blasta
    Paycheck
    7/10
    -------------------------
    John Woo rendezés.
    Ez asszem sokmindent elárul...
    VISZONT! Nyomát se találtam az eddigi J.W. ökörségeknek, legalább is alig-alig találkoztam velük és ez mindenképp pozitív hatással volt a filmre és az élményemre is!

SPOILER!!!

Azaz: Nincsenek benne repülő motorok. Nincs benne kamion alatt átcsúszás, nincsenek benne repülő emberek, repülő pisztolyok stb....
    Már-már teljesen korrekt a film, ha az akciórészeket tekintjük! Komolyan tök jól esett pár résznél, hogy VÁRTAM EGY TIPIKUS J.W. AKCIÓELEMET, és nem jött.
    Frappáns, akrobatikát és hihetetlen dolgokat nélkülöző módon oldották meg ezeket a húzós jelenteket...
    TETSZETT! Meglepett J.W.!!!!! És ez nagy szó!!!!

Autó és motor párharca. Egymás felé tépnek konténerek közt.
    Mondom magamban: Na most jól átugratja az autót a zeflekk és közben még berúgja a visszapillantót a söfőr fejére majd egy elegáns mozdulattal visszül a mocira és landol...
    SEMMI ILYEN. Alig volt benne lövöldözés, legalábbis a főhős részéről...

A sztori is frankó, bár itt-ott kiszámítható.
    Elég hamar leesett, hogy milyen szupertitkos dolgon dolgozott a laborban a főhős, de okés a dolog.

Egyedül Uma Thurman játéka nem jött be. Túl keményre vették a figuráját pedig ő csak egy biológus csaj. Viszont talán több rosszfiút intézett el mint a főhős srác.
    Nem kellett volna.

Magyarán egy teljesen korrekt, buktatóktól MAJDNEM MENTES filmet láttam! Nem fogtam a fejem egyes jelenteknél, hogy "mekkora blamázs, Úr Isten..." stb...

Nézzétek meg, kellemes szórakozás! Talán nem túl izgis, és picit kiszámítható, ezért nem adtam rá több pontot...

• Sephi
    Dragasagaim az ok hogy nagyot alakit de nekem nem teccik sem a pofaja sem a stilusa na....
  • Roll
    Most néztem meg az Álomcsapdát, szerintem elég hülyeség.
  • a.carkey
    Én meg 2x az elejét. (1x amikor először adták, majd most is az elejét. Qurva meló miatt. Nem mertem fent maradni, így is mosott sz voltam ...)
    Ez sem rossz!
  • harakiri
    ááá... csak a tendenciát próbáltam jelezni :))
    nem tudom lesz-e valahol mostanában, igazándiból nincsen Tv-m,
    csak mázlim volt, hogy éppen ezen alkalmakkor látogattam el anyukámhoz :)
  • Bandew
    Ez most komoly? :-)

Mondjuk ott reklámok vannak. :-(
  • harakiri
    pech, na talán majd a jövő hét végén az RTL-en ! :))
  • Bandew
    Csak a végét láttam sajna, pedig nagyon kiváncsi voltam rá. :-(
  • harakiri
    Nem akarok komoly indulatokat kavarni, de most hétvégén meg az m2-n volt a Düne című film!
    Remélem aki a múltkor lemaradt róla, az most nem szalasztotta el!
  • LittleL
    A Szemtől -szemben tényleg jó mozi volt.

Nem lehet mindig jó filmeket csinálnia egy színésznek
  • Augustus Gigo
    Egy nő illata, ott is jól domborított, jelölték is oszkárra asszem, vagy kapott is érte
  • LezLee
    Igen, rengeteg nagy alakítása volt. Lehet szeretni vagy nem szeretni, de el kell ismerni, hogy baromi jó színész.
  • Punker
    Szemtől Szemben abban is hatalmasat alakít.
  • LezLee
    Nem teszett??? Pedig szerintem az Ördög ügyvédjében hatalmasat alakított, nekem ott tetszett meg igazán a játéka, de ezenkívül is rengeteg jó filme volt. Az újak közül még a Minden héten háború tetszett nagyon, mondjuk ott nem volt annyira meghatározó a játéka, mint az Ördög ügyvédjében.
  • Jano
    Nekem se tetszik, de jó színész.
  • Sephi
    Szal szerintem is xszar muvi de en nem akarok oszeveszni :)))

Nekem soha nem teccet Al Pacino :(
  • Bucser
    Az eredeti orosz több mint 4 óra hosszú és annyira művészi, hogy egy lehullo cseppet 1,5 percig filmeznek lassítva... UNcsi... Sztoriban viszont jobb.
  • LittleL
    Ha nem kötekedsz.....

Azér' neeem.

Láttad a Solarist, elég gagyi. Azt mondják az eredeti orosz film jobb volt.
  • Ramza
    Szerintem meg nem.
    Akkor most össze fogunk veszni? :)
  • LittleL
    A beavatás szerintem meg egy másodosztályú film.

10 pontból maximum 5 -öt érdemel

Hiába, Al Pacino is öregszik
  • Ramza
    A beavatás - nagyon kellemes meglepetés volt, sokkal rosszabbra számítottam. Ha ezt tudom, akkor sokkal hamarabb megnézem (hónapok óta az első film a filmes könyvtáramban, de valahogy soha nem volt kedvem hozzá :)
    Színészek rendben vannak, sztori itt-ott laposabb, de alapvetően rendben van, szóval jó film. (7,5/10)
  • Sephi
    Egyebkent a Hypolit c. filmben lattam egy bugot :) Amikor a Koltai ul az asztalnal es ir valamit a szamitogepen akkor tisztan lehet latni hogy a gep hatanal az oszes port ures tehat semmi sincs rakotve a gepre :))
  • Sephi
    Ma este RTL KLUB est volt nalam :

Hypolit - nos hat ez egy kedves magyar vigjatek es mar masodszorra lattam de most is teccet.

viszont anyam mindig mondta nekem hogy nezzem meg a Voros Sarok c. filmet Richard Gear -el de nem igazan erdekelt... ma megnezetem. Eszmeletlen jo film volt! Nagyon teccet. De egy dolog nem volt tiszta! Mindent megertettem csak azt nem hogy honnana p. szereztek meg azt a medalt?
  • cSuwwi
    A Rettegés Arénája: Mi lenne, ha atombomba robbanna amerikában, és az oroszokra kennék a dolgot? Erről szól a film... Kis esti moviee :) Nem volt rossz, amolyan benefflekes :) 7/10
  • Takezó
    The Last Samurai: hát tulajdonképpen halivúdhoz képest nem is nyálas, csak egy csöppet ;) 6/10
  • Augustus Gigo
    Itt végre nem az amcsi powwa volt a mérvadó
  • Augustus Gigo
    De nagyon sokat láttam, ami eddig itt felmerült, azt mind láttam, atémával kapcsoaltban is sok könyvet olvastam, leginkább német fél részéről.
  • a.carkey
    Dehogy ...
    Túl kevés második világháborús filmet láthattál eddig!

Más.

Open Range

Nézzétek meg. Egy amerikai !!! western. (Az olaszok a legjobbak.)

A vad banda óta nem láttam igazán eredeti ami westernt. Ha a Clint féle "Unforgiven" érdekes volt, ez duplán az.
    Ebben Kevin "szélesvállú" (orig.: Robin Hood - Men in Tights" :) Costner nyumul Robert Duvallal.
    Előszedték még Anette Beninget is, meg a pufi srácot a "Parker az iskola réme"-ből.

Mindegy. Egy nagyon is nézhető film. Az elején nyugodt, de talán még az olasz westernekben sem sikerült így megcsinálni a film végi leszámolást. Elég brutál. (Amúgy az egész film Kevin Costner rendezés.)

Esős időben érdemes megnézni! Ugyanis a filmben is állandóan esik, szóval senkit sem fog zavarni. :)
  • Punker
    igen :)))
  • Augustus Gigo
    húú azt még nem láttam, vagy régen de már nem emlékszem pontosan rá, ja abban van az a fütyülés:D
  • Punker
    jaja az nagyon nagy film, én most néztem hogy a Híd a Kwai folyón 1957-s film, azért az nem semmi hogy azóta se unják meg az emberek.
  • Augustus Gigo
    Sas Leszállt az eddigi legjobb ww2ös film amit láttam,ajánlom mindenkinek
  • Evil
    nem volt az olyan rossz.
  • a.carkey
    Nagyon jó! Az ostrom rész szerintem az eddigi legjobb!

Jó díszlet, meg ugye Michael Crichton írta az eredeti regényt, bár itt megkevertek sokmindent ...
  • Punker
    megnéztem egymás után az Utolsó Belövést és a Félelem és Reszketés Las Vegas-bant elég ütős egymás után :)