[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Paycheck
7/10
-------------------------
John Woo rendezés.
Ez asszem sokmindent elárul...
VISZONT! Nyomát se találtam az eddigi J.W. ökörségeknek, legalább is alig-alig találkoztam velük és ez mindenképp pozitív hatással volt a filmre és az élményemre is!
SPOILER!!!
Azaz: Nincsenek benne repülő motorok. Nincs benne kamion alatt átcsúszás, nincsenek benne repülő emberek, repülő pisztolyok stb....
Már-már teljesen korrekt a film, ha az akciórészeket tekintjük! Komolyan tök jól esett pár résznél, hogy VÁRTAM EGY TIPIKUS J.W. AKCIÓELEMET, és nem jött.
Frappáns, akrobatikát és hihetetlen dolgokat nélkülöző módon oldották meg ezeket a húzós jelenteket...
TETSZETT! Meglepett J.W.!!!!! És ez nagy szó!!!!
Autó és motor párharca. Egymás felé tépnek konténerek közt.
Mondom magamban: Na most jól átugratja az autót a zeflekk és közben még berúgja a visszapillantót a söfőr fejére majd egy elegáns mozdulattal visszül a mocira és landol...
SEMMI ILYEN. Alig volt benne lövöldözés, legalábbis a főhős részéről...
A sztori is frankó, bár itt-ott kiszámítható.
Elég hamar leesett, hogy milyen szupertitkos dolgon dolgozott a laborban a főhős, de okés a dolog.
Egyedül Uma Thurman játéka nem jött be. Túl keményre vették a figuráját pedig ő csak egy biológus csaj. Viszont talán több rosszfiút intézett el mint a főhős srác.
Nem kellett volna.
Magyarán egy teljesen korrekt, buktatóktól MAJDNEM MENTES filmet láttam! Nem fogtam a fejem egyes jelenteknél, hogy "mekkora blamázs, Úr Isten..." stb...
Nézzétek meg, kellemes szórakozás! Talán nem túl izgis, és picit kiszámítható, ezért nem adtam rá több pontot...