106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pan Peter - ahm... csodalatos mese. Mast nem tudok rola irni :) -
Nyiri #12159 Run Ronnie Run.
Mit is mondjak. Nehol nagyon lapos, nehol meg egyenesen beteg :) Jokat nevettem rajta, de nem mondanam hogy jo film :)
A vegen az a Jackie Chan-t "alazo" bakiparade az kiraly!!!
5/10 -
nekem is jó vót, csak a vége kicsit összecsapott volt -
Ramza #12157 Akkor most üljél le szépen megnézni a Sátántangót! -
- Filmek, amiket most láttunk... (666 új üzenet) -
Most néztem meg a Pofe be! c. filmet... Nekem teccett:) -
Logikus. -
a 6. érzék nkeem sme tetszett,én rájöttem az elején,vagyis amikor csak a Bruce dumál a csajhoz,hogy nem él.De valamiért nekem unalmasnak tűnt,pedig az összes haver mondta milyen nagy film.Hmm..nekem nemjött be,vontatott volt.
A texasi láncfűrészes az jó volt..nemértem,én már az elején gyanútfogtam volna,aztán..kinyirtam volna az egész familiát:-))idegesítőek voltak,főleg a rendőr..meg a nő a lakókocsiban,na meg az öreg,a botjával.. -
Ramza #12152 Oké, persze, értem én, csak hát ezen kívül tényleg nincs kapcsolódási pont, és mondjuk a Harmadik típusú találkozásokat se hasonlítanám össze a Schindler listájával... -
szerintem Mel Gibson-ra gondolt, mint mind2 film rendezőjére -
Ramza #12150 De hogy jön ide a Rettenthetetlen?
Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy a Közönséges bűnözők szerinted jobb film. -
És Thomas Crown ügy ?
Imádom azt a filmet, és a zenéje igazán kiváló:
Nina Simone: Sinnerman
A milliárdos, és a rafinált biztosító-nyomozó összetalálkozik.
Azt hiszem René Russo is nagyot alakított.
Hogy meglepődtem, amikor Mr.Crown besurrant a lezáródó fémrács alatt, hogy ellopja a képet. -
Száll a kakukk fészkére
no comment...
9/10 -
na majd lehet, hogy valamikor újra megnézem a Hatodik Érzéket, aztán meglátjuk változik-e a véleményem:) -
GOTHIKA - köszike. -
erik a viking? -
Eléggé az.
Én azért 1-2 pontot adnék rá, csupn a főszereplőnéni miatt! -
A sebezhetetlen véleményem szerint ellenben a 6. érzékkel elég tré film lett.
Amíg a 6. érzék végig frankó és a székbe szorít, addig a sebezhetetlen mindössze a végén izgis, addig unalmas.
Egyértelmű, hogy csak a csattanó dobta fel azt a filmet.
Viszont a 6. érzék casttanója mérföldekkel jobb!!!!!! -
Ghotika egy nagy nullla. 0 0 0 0 0 0 0 0 0 -
Errol van szo. Nekem nagyon bejott a muvi :) -
El se merem képzelni mi az ami nem tetszett a hatodik érzékben????!!!!!!
ÉS HOGY A GHOTICA ELLENBEN HÉT PONT, AMI LÉNYEGÉBEN EGY HATODIK ÉRZÉK KLÓN, legalábbis ami a történetszövést illeti...
(egy szellem segít egy élő embernek, hogy felfedezzék a gyilkoságot aminek áldozata)
Kismilió ilyen film késült a 6. érzék után.... -
Nyiri #12139 En csak rosszat hallottam rola mielott megneztem. Szerintem szorakoztato is volt. The Rock nem is volt olyan rossz. -
The Rundown (Welcome to the jugle)
Kellemes csalodas! Remek film! Nem hoszu faraszto baromsag hanem jo szineszekkel elatott kisseb akcio-kaland film. Remek szorakozast nyujthat mindenkinek :) -
jaja, még moziba láttam anno, kétszer is. tetszett az is nagyon. -
Nyiri #12136 Tegnap rabeszeltem a haverokat, hogy nezzek meg a Halalsoron-t. A vegere es is befutottam. Imadom meg utalom is ezt a filmet. Mindig elszomorit. Tele van erzelemmel. Nagyon de nagyon ritka az a film, amin egyszerre lehet oszinten sirni es orulni is. Orulok es elnevetem magam, mikor John szagolgatja a fuvet vagy mikor onfeletten es gyermeki mosollyal (tatotta szajjal) nezni a mozifilmet. Szo szerint megszakad a szivem, amikor meg kell halnia SPOILER(hiaba O akar meghalni, valaszthatna szebb halalt)OFF.
Ez ez igazi jezus tortenet csak 20. szazadi kontosben. Ez engem jobban megfog, mint az elcsepelt masik "mese". -
Nyiri #12135 Last Samurai - Tetszet, de ertelmetlenul halt tobb szaz ember. Hulye vege volt.
7/10 -
És a sebezhetetlen ?
nálam 7/10.
Érdekes volt az a "porcelán" nevű fickó. -
vagy 10/8, vagy me too domain
-
ok... nekem tetszett 8/10 legalább :) -
Inkább az előbbi. -
mégse akartam egy pontot adni
nekem nem tetszett, ez van:)
-
hatodik érzék 10/2? lol... -
Brianes film?
Ezalatt Monthy Piton filmekre gondolsz, vagy Jézus paródiákra? -
Nekem utoljára a Brian élete tetszett a témához kapcsolódóan.
Tényleg, tudtok több Brianes filmet?
Egyszer mintha láttam volna vmi nagyon hasonlót és abban is mintha Brian lett volna a főszereplő... -
A Passió
Hát felőlem meglincselhettek (vagy keresztre feszíthettek), de nekem nem tetszett ez a film.
Az eleje és a vége egyértelműen szar volt, a többi meg tele van hatásvadász szadi jelenetekkel, amik teljesen feleslegesek.
SPOILER ON
Pl amikor kinyújtották a kezét, hogy elérje a kerszten a lukat, vagy amikor leesik arról a magaslatról, és a kötél visszarántja.
SPOILER OFF
Szal ez egy nagyon beharangozott film, ami nem annyira jó. Komolyan mondom, már olyan gondolataim voltak, hogy mennyire perverzek a nézők, hogy azért tetszik nekik ez a film, mert élethű kínzások vannak benne.
A korbácsolás is túl volt erőltetve. Egy ilyen fokú korbácsolásba már rég belehalt volna.
Viszont ami jó volt benne, hogy iszonyatosan felb@szott agyilag, annyira gyűlöltem az őröket. Legszivesebben szétvertem volna azt a hülye szadi pofájukat. Nem értem miért nem tett senki semmit. Engem az se érdekelt volna ha meghalok, de ezt akkor se néztem volna ezt végig tétlenül.
Mindent összegezve csalódás volt a film, ami sajna nem ütötte meg a Rettenthetetlen színvonalát.
A Passió - 65% -
Szellemhajó: Az elején az van, hogy kinyiffan mindenki a hajón (azt nem árulom el, hogy hogy, nézzétek meg, aki még nem látta:) utána eltelik néhány év, és megtalálják a hajóroncsot, ahol először egy kislány szelleme jelenik meg mindig, majd kiderül, hogy mi is történt a hajón illetve kiderül, hogy az egyik ember valójában ki is, és mit akar...de nem akarok lelőni semmit annak aki még nem látta
Gothika: Szerintem 10-ből olyan 7 pont, nekem tetszett, érdekes a történet.
Hatodik Érzék: 10/2
-
Láttuk!
Alap film! -
halálajó tényleg nem rossz film, de azért nem egy A kategóriás film sztem... -
A szellemhajó rémlik, miről is szól ?
A Gothika hány pontot érdemel szerintetek ?
A 6. érzék nem nagyon tetszett 5/10,
He Bruce Willis rájön a végén, hogy ő maga is csak egy szellem. Jó gyors a felfogása. -
Mentol #12121 Nekem sem jönnek be a horrorfilmek, mert nem tudok annyira izgulni rajtuk (csak filmek...?). Egy viszont nagyon odab@szott, amikor láttam: Halálhajó (Event Horizon). Na, ezen tényleg megijedtem egyszer-kétszer.