106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Pan Peter - ahm... csodalatos mese. Mast nem tudok rola irni :)
  • Nyiri
    Run Ronnie Run.
    Mit is mondjak. Nehol nagyon lapos, nehol meg egyenesen beteg :) Jokat nevettem rajta, de nem mondanam hogy jo film :)

A vegen az a Jackie Chan-t "alazo" bakiparade az kiraly!!!

5/10
  • zaki
    nekem is jó vót, csak a vége kicsit összecsapott volt
  • Ramza
    Akkor most üljél le szépen megnézni a Sátántangót!
  • FREAK
    - Filmek, amiket most láttunk... (666 új üzenet)
  • shaba23 #12155
    Most néztem meg a Pofe be! c. filmet... Nekem teccett:)
  • Jano
    Logikus.
  • MrSpock
    a 6. érzék nkeem sme tetszett,én rájöttem az elején,vagyis amikor csak a Bruce dumál a csajhoz,hogy nem él.De valamiért nekem unalmasnak tűnt,pedig az összes haver mondta milyen nagy film.Hmm..nekem nemjött be,vontatott volt.
    A texasi láncfűrészes az jó volt..nemértem,én már az elején gyanútfogtam volna,aztán..kinyirtam volna az egész familiát:-))idegesítőek voltak,főleg a rendőr..meg a nő a lakókocsiban,na meg az öreg,a botjával..
  • Ramza
    Oké, persze, értem én, csak hát ezen kívül tényleg nincs kapcsolódási pont, és mondjuk a Harmadik típusú találkozásokat se hasonlítanám össze a Schindler listájával...
  • zaki
    szerintem Mel Gibson-ra gondolt, mint mind2 film rendezőjére
  • Ramza
    De hogy jön ide a Rettenthetetlen?
    Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy a Közönséges bűnözők szerinted jobb film.
  • LittleL
    És Thomas Crown ügy ?

Imádom azt a filmet, és a zenéje igazán kiváló:
    Nina Simone: Sinnerman

A milliárdos, és a rafinált biztosító-nyomozó összetalálkozik.
    Azt hiszem René Russo is nagyot alakított.
    Hogy meglepődtem, amikor Mr.Crown besurrant a lezáródó fémrács alatt, hogy ellopja a képet.
  • Ams
    Száll a kakukk fészkére

no comment...

9/10
  • Alien
    na majd lehet, hogy valamikor újra megnézem a Hatodik Érzéket, aztán meglátjuk változik-e a véleményem:)
  • Jano
    GOTHIKA - köszike.
  • CSOCSO
    erik a viking?
  • Blasta
    Eléggé az.
    Én azért 1-2 pontot adnék rá, csupn a főszereplőnéni miatt!
  • Blasta
    A sebezhetetlen véleményem szerint ellenben a 6. érzékkel elég tré film lett.

Amíg a 6. érzék végig frankó és a székbe szorít, addig a sebezhetetlen mindössze a végén izgis, addig unalmas.
    Egyértelmű, hogy csak a csattanó dobta fel azt a filmet.
    Viszont a 6. érzék casttanója mérföldekkel jobb!!!!!!
  • Sephi
    Ghotika egy nagy nullla. 0 0 0 0 0 0 0 0 0
  • Sephi
    Errol van szo. Nekem nagyon bejott a muvi :)
  • Blasta
    El se merem képzelni mi az ami nem tetszett a hatodik érzékben????!!!!!!

ÉS HOGY A GHOTICA ELLENBEN HÉT PONT, AMI LÉNYEGÉBEN EGY HATODIK ÉRZÉK KLÓN, legalábbis ami a történetszövést illeti...

(egy szellem segít egy élő embernek, hogy felfedezzék a gyilkoságot aminek áldozata)

Kismilió ilyen film késült a 6. érzék után....
  • Nyiri
    En csak rosszat hallottam rola mielott megneztem. Szerintem szorakoztato is volt. The Rock nem is volt olyan rossz.
  • Sephi
    The Rundown (Welcome to the jugle)

Kellemes csalodas! Remek film! Nem hoszu faraszto baromsag hanem jo szineszekkel elatott kisseb akcio-kaland film. Remek szorakozast nyujthat mindenkinek :)
  • zaki
    jaja, még moziba láttam anno, kétszer is. tetszett az is nagyon.
  • Nyiri
    Tegnap rabeszeltem a haverokat, hogy nezzek meg a Halalsoron-t. A vegere es is befutottam. Imadom meg utalom is ezt a filmet. Mindig elszomorit. Tele van erzelemmel. Nagyon de nagyon ritka az a film, amin egyszerre lehet oszinten sirni es orulni is. Orulok es elnevetem magam, mikor John szagolgatja a fuvet vagy mikor onfeletten es gyermeki mosollyal (tatotta szajjal) nezni a mozifilmet. Szo szerint megszakad a szivem, amikor meg kell halnia SPOILER(hiaba O akar meghalni, valaszthatna szebb halalt)OFF.

Ez ez igazi jezus tortenet csak 20. szazadi kontosben. Ez engem jobban megfog, mint az elcsepelt masik "mese".
  • Nyiri
    Last Samurai - Tetszet, de ertelmetlenul halt tobb szaz ember. Hulye vege volt.

7/10
  • LittleL
    És a sebezhetetlen ?
    nálam 7/10.
    Érdekes volt az a "porcelán" nevű fickó.
  • zaki
    vagy 10/8, vagy me too domain
  • zaki
    ok... nekem tetszett 8/10 legalább :)
  • Esrohnoil
    Inkább az előbbi.
  • Alien
    mégse akartam egy pontot adni nekem nem tetszett, ez van:)
  • zaki
    hatodik érzék 10/2? lol...
  • Bandew
    Brianes film?
    Ezalatt Monthy Piton filmekre gondolsz, vagy Jézus paródiákra?
  • Esrohnoil
    Nekem utoljára a Brian élete tetszett a témához kapcsolódóan.
    Tényleg, tudtok több Brianes filmet?
    Egyszer mintha láttam volna vmi nagyon hasonlót és abban is mintha Brian lett volna a főszereplő...
  • Bandew
    A Passió

Hát felőlem meglincselhettek (vagy keresztre feszíthettek), de nekem nem tetszett ez a film.
    Az eleje és a vége egyértelműen szar volt, a többi meg tele van hatásvadász szadi jelenetekkel, amik teljesen feleslegesek.

SPOILER ON
    Pl amikor kinyújtották a kezét, hogy elérje a kerszten a lukat, vagy amikor leesik arról a magaslatról, és a kötél visszarántja.
    SPOILER OFF

Szal ez egy nagyon beharangozott film, ami nem annyira jó. Komolyan mondom, már olyan gondolataim voltak, hogy mennyire perverzek a nézők, hogy azért tetszik nekik ez a film, mert élethű kínzások vannak benne.
    A korbácsolás is túl volt erőltetve. Egy ilyen fokú korbácsolásba már rég belehalt volna.
    Viszont ami jó volt benne, hogy iszonyatosan felb@szott agyilag, annyira gyűlöltem az őröket. Legszivesebben szétvertem volna azt a hülye szadi pofájukat. Nem értem miért nem tett senki semmit. Engem az se érdekelt volna ha meghalok, de ezt akkor se néztem volna ezt végig tétlenül.

Mindent összegezve csalódás volt a film, ami sajna nem ütötte meg a Rettenthetetlen színvonalát.

A Passió - 65%
  • Alien
    Szellemhajó: Az elején az van, hogy kinyiffan mindenki a hajón (azt nem árulom el, hogy hogy, nézzétek meg, aki még nem látta:) utána eltelik néhány év, és megtalálják a hajóroncsot, ahol először egy kislány szelleme jelenik meg mindig, majd kiderül, hogy mi is történt a hajón illetve kiderül, hogy az egyik ember valójában ki is, és mit akar...de nem akarok lelőni semmit annak aki még nem látta

Gothika: Szerintem 10-ből olyan 7 pont, nekem tetszett, érdekes a történet.

Hatodik Érzék: 10/2
  • Blasta
    Láttuk!
    Alap film!
  • zaki
    halálajó tényleg nem rossz film, de azért nem egy A kategóriás film sztem...
  • LittleL
    A szellemhajó rémlik, miről is szól ?

A Gothika hány pontot érdemel szerintetek ?

A 6. érzék nem nagyon tetszett 5/10,
    He Bruce Willis rájön a végén, hogy ő maga is csak egy szellem. Jó gyors a felfogása.
  • Mentol
    Nekem sem jönnek be a horrorfilmek, mert nem tudok annyira izgulni rajtuk (csak filmek...?). Egy viszont nagyon odab@szott, amikor láttam: Halálhajó (Event Horizon). Na, ezen tényleg megijedtem egyszer-kétszer.