[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Passió
Hát felőlem meglincselhettek (vagy keresztre feszíthettek), de nekem nem tetszett ez a film.
Az eleje és a vége egyértelműen szar volt, a többi meg tele van hatásvadász szadi jelenetekkel, amik teljesen feleslegesek.
SPOILER ON
Pl amikor kinyújtották a kezét, hogy elérje a kerszten a lukat, vagy amikor leesik arról a magaslatról, és a kötél visszarántja.
SPOILER OFF
Szal ez egy nagyon beharangozott film, ami nem annyira jó. Komolyan mondom, már olyan gondolataim voltak, hogy mennyire perverzek a nézők, hogy azért tetszik nekik ez a film, mert élethű kínzások vannak benne.
A korbácsolás is túl volt erőltetve. Egy ilyen fokú korbácsolásba már rég belehalt volna.
Viszont ami jó volt benne, hogy iszonyatosan felb@szott agyilag, annyira gyűlöltem az őröket. Legszivesebben szétvertem volna azt a hülye szadi pofájukat. Nem értem miért nem tett senki semmit. Engem az se érdekelt volna ha meghalok, de ezt akkor se néztem volna ezt végig tétlenül.
Mindent összegezve csalódás volt a film, ami sajna nem ütötte meg a Rettenthetetlen színvonalát.
A Passió - 65%