106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Galy
    tudod melyik film volt, elég uncsi, meg még hosszú is?

a Hollywood Homicide!!!!!444
  • Blasta
    5-nél többet nem vagyok hajlandó adni rá és punktum!!!

(ezt is csak mert Veled egyezkedek és jó kedvem van épp :-DDD)
  • CSOCSO
    szerintem azert annyira nem volt gaz.... allapodjunk meg egy hatosban!:)
  • Loál János #12358
    ok
  • Sephi
    Boiler Room -

Hat nem egy rosz film de nem is az a hu de kurva jo. Olyan kozepes. Nekem mostanaba Ben Aflek maniam van szal ami vele van muvi azt mind megnezem csak kar hogy ebben nem o volt a foszereplo :)
  • Laalee
    erre még az 5 pont is sok :D
  • Blasta
    Mennymá Tsotso!
    Az egy hulladék!
    Ráadásul túl hosszú hulladék ! :-D
  • CSOCSO
    Hollywood Homicide
    egesz jokis film volt.. 7/10
  • CSOCSO
    emtok semmilyen feliratrol:(
  • Tikal #12352
    vkinek felirat ehhez? Paycheck.DVDSCR.XViD-DVL
  • Tikal #12351
    Femme Fatale
    nagyon szép film, gyonyoru képek, minden klappol :)
    5/5
  • Bandew
    Ááá én hülyére röhögtem magam rajta, igaz egyedi humora van, szal azt vagy érti valaki vagy nem.
  • a.carkey
    Ez nem az Amazonas ... a Rocktól? :)
  • Sephi
    Miert? Jo volt az legalabb rohogtunk egy jot meg ha rohelyes is volt :)

• zaki
    nálam 5/5
  • zaki
    nekem nem tetszett a film
  • Bandew
    Most kezdődik az HBO-n a Zoolander!!!
  • Tikal #12344
    paycheck-hez felirat??? vann? :)
  • Bandew
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
    Na én nem foglak hagyni!!!
  • Jano
    Feledzsdel! :D
  • Tikal #12341
    Donnie Brasco

forgot about it...
    4/5
  • Jano
    Persze tuti megnézem a váljúm tút is, de a Reservoir Dogs kb. 170x jobb volt. Szerintem Tarantino túl sokszor nézte meg a Kill Bill előtt az Ichi the killer-t.
  • Jano
    Kill Bill

Nem tetszett, és HAGGYATOK!!!
  • CSOCSO
    az nekem se jott be annyira
  • CSOCSO
    nem is vagyok hulye:) okosz vadjok!!:)
  • CSOCSO
    aha tehat ertettem en.. hosz leirtam hogy akkor a doki is meg a kiscsaj is kamu volt.... nah... nemtom miert irjatok azt hogy nem ertettem, amikor ertettem en..es aztis leirtam hogy nekem ez a film igy nem tetszik sajna:(((
    pedig nagyon tetszett ahogy beteg a csavo es lanya miatt osszeszedi magat..no mindegy....
  • Ramza
    Battle Royale 2 - 5/10, semmilyen szempontból nem tudta megismételni az első részt.
    Ha pedig hozzávesszük azt a nevetséges és szánalmas ideológiát is, amit bemutat és közvetít a film (18-20 éves emberek képtelenek felfogni, hogy nem a felnőttek az ellenségeik, haenm az egyén szabadsgát csorbító, elnyomó szélsőséges hatalom birtokosai), akkor pláne szomorú, hogy így elbaszták :(
  • Blasta
    peszehogy
  • Tikal #12333
    kösz, felirat is van hozzá igaz?
  • Blasta
    van belőle normál divx, nekem az van meg, de privi ftp-ről...
    EZ A neve:
    dmd-matrevfs-cd1.avi
  • Tikal #12331
    ja tényleg és nyissatok már egy spoiler topikot ott ki tudjátok beszélni ha már nagyon nem birjátok.... azért iratlan szabálynak el lehetne már fogadni hogy uj filmekről nem kotyogunk vagy nagy betukkel elé SPOILER....
  • Tikal #12330
    hi, egy rendes matrix revolutions verziot tudtok mondani? mindenhol ezt a ts svcd verziot találom és az nagyon szaaarr. ezt is letoltottem tok feleslegesen és meg se néztem :)
  • DecenS
    Sorry!
  • Dynamic
    ...Főleg, hogy ott figyel a film a gépemen a megnézendők között
  • Dynamic
    Nem ártott volna azt a bizonyos 7 betűt odaírni, nem??
  • DecenS
    Az egész átverés volt. Cage társa szervezte meg.
    Valahogy eltávolította a képből Cage eredeti orvosát és beszervezte ezt a kamu doktort, aki a kamu gyógyszert írta fel neki, közben arra bíztatta, hogy vegye fel a kapcsolatot a lányával. A csaj szintén Cage társának utasításait követte.
    Őket (mármint a dokit és a csajt) Cage "munka"társa bérelte fel, hogy segítsenek neki átverni Cage-t.
    Még azon is filóztam, hogy az a mókus is csak kamu volt a történetben, aki végül "belerondított" a képbe; akit a reptéren húztak meg és végül kicsit megpofozta őket.
  • Sephi
    Hulye vagyol fijam. Minek nezed ha faradt vagyol? Tessek felkelni majd delutan es uja megvizualni :)

Vegulis mi mas lehetne minthogy a kicsaj oszejaccol a haverjaval es igy szivatak meg ot is mint o masokat :)
  • CSOCSO
    pppff LOL....
    Matchstick.Men - Trukkos fiuk... hat... ez most tok erdekes... lehet hogy irtozatosan faradt vagyok (most fejeztem be a filmet az iment) de ez nekem akkor is kicsit magas:) LOL... eletemben nem volt meg ilyen egy filmnel...szoval... nemtom ki latta.. aki nem latta annak lehet hogy spolier veszelyes a dolog...
    de aki latta az mondja mar nekem el hogy akkor most ezzel a kiscsajjal mivan?? mert amikor odament az anyjahoz.. akkor hirtelen azt hottem hogy a kiscsaj nem is letezik csak olyan beteg hogy bekepzeli, vagy mittom en..de aztan mikor meglattam a szonyegboltban..arra gondoltam hogy frank meg a doki is oszejatszott cage ellen.. VAGY MIVAN??...tehat hogy az nem is az o lanya...

hat ez az agesz tok fura..es sajnos igy rohadtul nem tetszik a film! pedig eskuszom a film egy reszeig ROHADTUL bejott az egesz...
  • CSOCSO
    butterfly effect megvan..csak feliratom nincs meg de mindjart meglesem hatha van mar..
    tegnap meglestem a segalos filmet.. 2003 as.. nemtom a cimet.. valami beast os..hat elegge szar...sok baromsag volt benne..valaha meg birtam a csavot...de ez ultraszanalom film volt
  • Sephi
    The Butterfly Effect -

El lehet rola mondani hogy veri az utobbi idok minden egyes idoutazos temaju filmjet. A Timeline ehez kepest egy nagyrakas szar. Ez a film egy ember eletet mutatja be es hogyan kepes viszautazni a multba es ugy manipulalni hogy a jovo jo legyen. Sajatos stilusa van a filmnek es tobszor is kirazott a hideg. Eszmeletlen jol es kreativan van oszerakva ugy hogy egy hulye is megertse! Megis elgondolkodtato is lehet.

2004 eddig legjobb filmje szamomra! Kurva jo!!!