1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    pppff LOL....
    Matchstick.Men - Trukkos fiuk... hat... ez most tok erdekes... lehet hogy irtozatosan faradt vagyok (most fejeztem be a filmet az iment) de ez nekem akkor is kicsit magas:) LOL... eletemben nem volt meg ilyen egy filmnel...szoval... nemtom ki latta.. aki nem latta annak lehet hogy spolier veszelyes a dolog...
    de aki latta az mondja mar nekem el hogy akkor most ezzel a kiscsajjal mivan?? mert amikor odament az anyjahoz.. akkor hirtelen azt hottem hogy a kiscsaj nem is letezik csak olyan beteg hogy bekepzeli, vagy mittom en..de aztan mikor meglattam a szonyegboltban..arra gondoltam hogy frank meg a doki is oszejatszott cage ellen.. VAGY MIVAN??...tehat hogy az nem is az o lanya...

hat ez az agesz tok fura..es sajnos igy rohadtul nem tetszik a film! pedig eskuszom a film egy reszeig ROHADTUL bejott az egesz...