106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mert agyvérzést kapsz -
Equilibrium -
How To Deal
7.5/10
Egy aranyos film egy házasság köré épített szálakkal! :) (Mandy Moore és a fél West Wing stáb.)
Chasing Liberty
7.5/10
Szintén egy aranyos film. Az elnök lánya megunja a Fehér Házat és a kötöttségeket, majd Európába megy és ... (A vált. kedv. ez is egy Mandy Moore film.)
Mindkét film igen - erősen - jó zenei anyaggal rendelkezik. -
miert is ne? -
Hehe, tényleg NAGYON cool cucc :) -
Az imdb-n 7.3-en áll. -
Már esett szó erről a fimről, itt, topikon belül. Nekem baromira tetszik. Archiváltam is. :) -
én nem is oly rég néztem meg az Equbilium-ot (asszem így írják)... elgondolkodtató és komoly film. igaz vannak benne nagyon "fura" részek is, de azokat leszámítva mesteri a film. csak ajánlani tudom... ;) -
próbáld így:
http://www.theforce.net/theater/
aztán all films/BATMAN: DEAD END -
Nem megyen a link jouember... -
Rövidfilm,de nagyon brutál:)
http://www.theforce.net/theater/nonsw/batman_deadend/index.shtm
-
Sötétkamra -nagyon szomorú film, de nem volt rossz. -
Szvsz is 10 szal nem az a bajom :) -
9.3, mert 9.3, bár úgy látom, volt 1 okos ember, aki 2 (kettő) pontot adott rá. A legtöbben 10-re voksoltak. -
9.3 mert csak 95 szavazatott kapott... Vagy most mi? -
9.3 -
tsotso ne nézd meg nem ölnek meg benne senkit :D -
életvonat
10/10 -
szerintem te se eröltesd az agyad ezen a filmen :D -
nah tessek.. aztan a vegen vegulis vegre felmegy a csajszival -
annyi a lenyeg hogy van az a csavo.. aki mar nemtom miota otyt van lent es sose jon fel..tiszta idiota bekattant a csavesz aztan meg embert is ol de sajat maga ugy latja mintha mas csinalna..amugy szarsag a film es kesz:) -
Nyiri #12582 Talan ezert is olyan jo, mert csak egyszer nezheto :>
Na mindegy... A lenyeg hogy jo! :D -
Nyiri #12581 En is ma neztem meg egy haverral es ugy alltunk fol, hogy ez egy kurva jo film!!! Nagyon nagy!
Sajnos csak egyszer nezheto igy 9/10 :D -
Zseniális film!
-
The Butterfly Effect

Tényleg iszonyat jó film!
Mondjuk kár volt összehasonlítania valakinek a Timeline-nal - tök más, bár a téma "időutazós beütésű" szintén -, ennek ellenére, mégis inkább a "Groundhog Day" ("Idétlen időkig") "Final Destination" filmek (főleg a 2.) ("Végső állomás"), a "Donnie Darko" és a "Bedazzled" ("Bájkeverő) valami féle mixéhez hasonlíthatnám, persze valami hihetetlenül jó rendezésben, forgatrókönyvvel és ötletekkel, szóval hogyan is lehet egy egész életre kiható "cselekményt" átalakítani, változtatni, persze úgy, hogy többször nekifutunk, de valahogy sohasem tökéletes, vagy mégis?
9/10 -
-
Sőt, én nem is létezem, csak egy AI vagyok :-D -
Ramza #12576 Most esett le, hogy nem is láttad a filmet.
Egyik részt sem :DDDDDDD -
Kamuzol mint a gép :-DDDDDDDDD -
Ramza #12574 Mivel az első részben nem voltak párbaszédek és nem volt sztori, így ott semmiképpen nem jöhetett elő
-
Kíváncsian várom a vol. 2-t, mivel (bár úgy érzem rendkívüli hasonlóságokat mutat filmbéli ízlésünk) az 1 nem tetszett ANNYIRA, mint sokaknak. De gyanítom, hogy a 2 után némiképp megváltozik a véleményem, ha valóban előjönnek a Tarantino-féle felesleges dumák, stb.
Valószínűleg azonban továbbra is a Reservoir Dogs-ot fogom az etalonnak tartani, ebből nehezen engedek! :o))) -
Mit kamuzol mi?
:-DDDDDDDDDDd -
LOOOOOOOOOOOL!!!!! -
Ramza #12570 Kill Bill 2 - ellentétben az előttem szólókkal szerintem üti az első részt simán. Pedig azt is imádtam.
És nagyon-nagyon nem értek ezúttal egyet Blastával, ugyanis - ellentétben az első résszel - pont itt jöttek elő a tipikus tarantinos párbeszédek, humorok, és azért sztoriban meg úgy gondolom végképp ne hasonlítsuk már össze a kettőt, mert nem egy kategória - és nem az első rész javára...
Nem erre számítottam, de nagyon elégedett vagyok, személy szerint örülök, hogy ezúttal az akcióból egy kicsit vissza lett véve (egyedül a zenében érzek visszaesést).
Emellett örülök annak is - szintén csak szembehelyezkedve másokkal - hogy a film ketté lett vágva: annyira más hangulatú a kettő, hogy én pl. ötültem, hogy QT ilyen ügyesen átbaszott minket.
Nálam mindkettő 9/10, de összességében simán a kedvenceim között van - akár együtt, akár külön (bár nem szeretek tíz pontokat dobálni) -
Takezó #12569 :))))))))))))))))))))))))) -
Hát bevallom én a DD-t 3-szor néztem meg mire nagyjából letisztult, bár azóta még mindig van 1-2 nem egyértelmű dolog.
Az is igaz, hogy a Kontrollról már olvastam előtte(nem az elemzést), így már eleve olyan szemmel tudtam nézni, ahogyan "kell". -
Bonyolultabb is! :-D -
Szóval a film egy beteg emberről szól, aki megcsömörlött a fenti világtól és lejött a metróba dolgozni!
Tudni róla, hogy egy értelmes, tehettséges fickóról van szó, de mégis valami olyasmi történt vele FENN ami leűzte az alagútba!
A gyilkosságok mind-mind az Ő keze munkája, de mivel beteg, (skizo) nem Ő követi el...
A lényeg: ez egy mese a begyepesedésről, a céltalanságról, az eltorzult világunkról és még sok másról!
Hasonlít a mondanivalója a Fight Klub-ra!
Röviden ennyi -
A stílusa, a zenéje, a színészek.
Nem értem mit nem értesz a filmen:)Szerintem ennél pl. a Donnie Darko is bonyolultabb:)) -
Ok, ne haragudj!