[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #12570 Kill Bill 2 - ellentétben az előttem szólókkal szerintem üti az első részt simán. Pedig azt is imádtam.
És nagyon-nagyon nem értek ezúttal egyet Blastával, ugyanis - ellentétben az első résszel - pont itt jöttek elő a tipikus tarantinos párbeszédek, humorok, és azért sztoriban meg úgy gondolom végképp ne hasonlítsuk már össze a kettőt, mert nem egy kategória - és nem az első rész javára...
Nem erre számítottam, de nagyon elégedett vagyok, személy szerint örülök, hogy ezúttal az akcióból egy kicsit vissza lett véve (egyedül a zenében érzek visszaesést).
Emellett örülök annak is - szintén csak szembehelyezkedve másokkal - hogy a film ketté lett vágva: annyira más hangulatú a kettő, hogy én pl. ötültem, hogy QT ilyen ügyesen átbaszott minket.
Nálam mindkettő 9/10, de összességében simán a kedvenceim között van - akár együtt, akár külön (bár nem szeretek tíz pontokat dobálni)