106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dynamic: "Az AC3 konfigjában nyomd fel tökig a Mastert(vagy Gaint?)"
és azt hogyan tudom? köszi előre is a választ :) -
Meg lécci ne skatulyázzatok be, csak azért, mert GY.U. fan vagyok. -
Az nagggyon jó film! -
Én általában azt szoktam észrevenni, hogy ez a rendezőtől függ. Ha egy rendező nem tudja rendesen megteremteni a világot, a színészek is nehezebben játszák el a szerepüket. Ha egy színésznek nincs tehetsége, akkor az nem színész. A legbénább színészből is ki lehet hozni a maximumot, ha ügyesen csináljuk. Csak meg kell találni vele az összhangot. Pl nem mondom hogy Schwarzenegger egy fantaszikusan jó színész, de pl a terminátorban 1-2-ben teljesen korrektül alakított, de a 3-ban furcsamód nem. Miért is van ez? Egyszerűen a 3 már nem Cameron film, szal nem volt ugyanaz a forgatás sem. Ráadásúl a jelenetek 99,999%-át zöld szobában kellett leforgatni, hát akkor hogy élje bele magát a színész?
Vagy: Bill Pullman a Függetlenség Napjában annyira béna volt (meg persze az egész film is), hogy majdnem sírtam. De az Űtvesztőben című filmben zseniális volt.
Én mondom, ez csakrendező kérdése, hisz az ő filmje, ő dönti el, melyik jelenetek maradjanak benne a filmben. Ha akarja 100x is leforgattat egy jelenetet, ha a színész béna. -
Tehetség. :o))) -
Takezó #12676 Ma néztem meg a requiem for a dreamet.
Film: 7/10
Zene: 9/10 -
Takezó #12675 Frodó lol volt... mondjuk szvsz a filmek is.
Frodó = szomorú, ijedt nézés ;) -
Takezó #12674 Marc Dacascos mellesleg zseniális harcművész... a filmet nem láttam, szal lehet, hogy szar ;) -
Egy színész alakítása szerintem nem egy másik embertől függ, hanem csakis a színészen. (jó, 90%-ban a színészen)
Ez tehettség kérdése, vagy nem?
Ha van tehettség, akkor jöhet a rendező beleszólása, de ha nincs, akkor ugathat bármit, az alakítás akkor is szar lesz. -
a jo a rossz és a csúf
5/5
:D -
ennio morriconet hallgatok :D tuti egy muzsika -
Már mondtam, hogy nem komolyan mondtam, mivelhogy sztem a rendezőtől függ egy színész alakítása.
Gyűrűk Ura rajongásom meg nem terjed el odáid, hogy elfogult legyek ezzel a filmmel kapcsolatban. Sztem egyetlen egy színész alakítása sem volt kiemelkedő (na jó Gollamé igen :-D), de egy ilyen többszereplős filmben nem is várhatunk el ilyet. -
Jól gondolod. -
Ezt nem komolyan mondtam. -
a szinész alapján iéled el a filmet? semmi gond nem volt a filmbeli alakitásával....
de gyuruk ura rajongokto mit várjunk, frodo az igazi alakitás, oscart neki
-
Az AC3 konfigjában nyomd fel tökig a Mastert(vagy Gaint?) -
Last Samurai? Nekem teljesen jó. -
nektek is siralmasan gyenge a hangminősége a filmnek? maximumra tekerem a házimozit, és még úgy is lég suxx a hang... :( -
Akkor a hiba az én kezsülékében van. -
Nekem is nagyon bejott a film, le is szedtem a komplett dvd t :D , nekem a brutus dvdrip mukodott. -
Ma kezdtem el nézni Az Utolsó Szamurájt. Nagyon tetszik a film. Sajnos csak az első fele működik, a második file valamiért nem akar megnyílni :( (Brutus féle DVDRIP-em van) -
Lehet, hogy nem értesz egyet, de akkor gondolom az egyéb közvéleménykutatásokkal, szavazásokkal stb, sem értesz egyet. -
Azt nem láttam.
Pedig ha jól emléxem egy haverom ajánlotta... -
Azért a Könnyező harcos sem volt rossz. -
Mellesleg:
Mark DACASCOS -
Ok!
Z kategóriás karateszínész, minősíthetetlen filmekben játszott.
Hallgatom, hogy a Farkasok Szövettségében mi gond volt a játékával!!!!! -
Elég annyi, hogy a fantasztikus színészi tehetségéről, és zseniális filmjeiről híres Mark Dagascos játszik benne.
-
Ellenben aki be tudja az ellenkezőjét bizonyítani, (tehát, hogy a film szar, baromság) annak leemelem a kalapom! -
MÁRPEDIG A FARKASOK SZÖVETTSÉGE NEM VOLT BAROMSÁG!!!!!!!!!!
Egy teljes értékű, izgalmas, látványos film volt ami több hálivudi (eme topikban istenített) fost AGYONALÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na nektek nem tetszett azt meg tudom érteni, DE EZ NEM A FILM HIBÁJA!
PONT! -
Amen! Szerintem is baromsag volt. En nem is akarok tobbet hallani rola. -
Nyiri #12651 Detto -
A Farkasok Szövetségével én is így voltam, nagyon nem tetszett ez a film. -
farkasok szövetsége nagyon jo film, jo pár hollywoodi szart simán ver -
Na ez az amivel nem értek egyet. -
...az imdb annak rendje és módja szerint 8.5-öt kapott.Akkor mi a gond?Egyébként arra akartam rávilágítani, hogy többezer ember pontozási átlagát nézve reálisabb értékelést kaphatunk (többnyire), mintha csak egy ember véleményét nézzük. -
Na és? Az nem jelent semmit.
Az, hogy egy film mennyi szavazatot kap, csak annyit jelent, hogy mennyi ember nézte meg. A Harcosok Klubja pl bukás lett, de nem tudom ki mondaná rá, hogy szar film. -
Hál' istennek az emberek többsége nem így van vele.Pl. az imdb-n a szavazók több mint a fele 8 vagy több pontot adott rá.Akkor annyira szar nem lehet...(e mondat ellenére én láttam a filmet és nagyon tecc) -
Takezó #12644 kiráááály volt Feró szinkronja :) hót poén -
Nem lesz, mert tényleg nagyon szar. :-) -
Ebből flém lesz, de nem velem, mert én nem láttam. :D