[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én általában azt szoktam észrevenni, hogy ez a rendezőtől függ. Ha egy rendező nem tudja rendesen megteremteni a világot, a színészek is nehezebben játszák el a szerepüket. Ha egy színésznek nincs tehetsége, akkor az nem színész. A legbénább színészből is ki lehet hozni a maximumot, ha ügyesen csináljuk. Csak meg kell találni vele az összhangot. Pl nem mondom hogy Schwarzenegger egy fantaszikusan jó színész, de pl a terminátorban 1-2-ben teljesen korrektül alakított, de a 3-ban furcsamód nem. Miért is van ez? Egyszerűen a 3 már nem Cameron film, szal nem volt ugyanaz a forgatás sem. Ráadásúl a jelenetek 99,999%-át zöld szobában kellett leforgatni, hát akkor hogy élje bele magát a színész?
Vagy: Bill Pullman a Függetlenség Napjában annyira béna volt (meg persze az egész film is), hogy majdnem sírtam. De az Űtvesztőben című filmben zseniális volt.
Én mondom, ez csakrendező kérdése, hisz az ő filmje, ő dönti el, melyik jelenetek maradjanak benne a filmben. Ha akarja 100x is leforgattat egy jelenetet, ha a színész béna.