106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    robin hood fuszedlik fejedelme :)) coolos volt:)
  • [Walaki]D`Lair
    Kill Bill Vol.2 10/9.5
  • Nyiri
    Van Helsing : Nem volt olyan rossz, mint ahogyan leirtak itt paran. Mivel en nem vartam semmit, igy nem is csalodtam. 7/10.
  • LittleL
    nekemse. miez ?
  • Tikal #12957
    nektek megjlent vmi kép? nekem nem :D
  • Tikal #12956
  • Tikal #12955

a mester, egyébként nagyon jol illet rá a szerep :D
  • Tikal #12954
    Zatoichi
    az utolso szamuráj és a kill bill témájánal maradva gondoltam meglesem ezt a filmet.
    semmi hiba a filmben :D

5/5
  • Roll
    Szerintem a Jószomszédi iszony (duplex) több mint 5 pont.
    Legalább 7.5-8
  • Gandibá
    Én láttam, jó volt. Véleményem a Trója topicban található :)
  • Police88
    Megnéztem ,jó (hosszú) volt......
    Nagyon jól feldolgozta a történetet és nem estek túlzásokba.
  • Ramza
    Nekem pl. otthon, barátoknál, moziban, stb. már sokszor sikerült, ugyanakkor pl. neten soha :)
  • Police88
    Az ÉLETEKEN ÁT tényleg nagyon jó film volt!
    Ma nézem meg a TROJÁT. Ki látta már? Milyen volt?
  • shaba23 #12948
    Duplex 5/10
  • winnie
    gondolom a neten? hol máshol lehet filmeket nézni?
  • Mentol
    Na, ezt hol láttad?
  • Nyiri
    Hellboy: Azt kell mondanom, hogy jo film. Neha nagyon jok a poenok amiket a pokolsrac benyog. A story sok helyen billeg, de meg elfogadhato. (Neha az volt az erzesem, hogy azert raktak bele hulyeseget, mert jol nezett ki a cg :)

7/10
  • Sephi
    Egyenes reagalas volt... bocsi hogynem irtam oda Spoiler.
  • Sephi
    Ohh nekem sajnos hatranyom hogy mindent tul reagalok bocsi :(

SPOILER

Tehat lehetett volna Ethan , kiefer es a vege fele a zsaru a recepcional csinalt egy kis emberket olyan szivoszalbol es akkor aszituk hogy o is lehett az mert tudtomal a filmben nem lattam hogy o is bement volt a szobaba akkor amikor angelina meglatta az asztalon a kis babukat.. Mondom minden tiszta volt a liftes jelentnel bar en is elore erzetem hogy ez lesz de nem voltam benne bisztos.

Szerintem jo muvi volt :)
  • winnie
    szívemből szólsz - azt hittem, hogy túlzásban vittem a spoiler szó használatát, de szerencsére nem:)
  • winnie
    Maskor gondolkozz egy picit mijelott ilyen kijelenteseket teszel oksa? Koszi!

sorry, hogy van véleményem. nem is tudtam, hogy ami sephinek tetszik, az mindekinek tetszik;) máskor gondolkozni fogok.

Tehat kurvara nehez volt rajonni baz az elso 5 percben ki a gyilkos. Legalabb figyelned amit irsz.

igazad van, képletesen értettem az 5percet, de SPOILER, de alapvetően lehetett gyilkos a kiefer sutherland (ő ugye biztos, hogy nem, mert hollywoodban ugye kell a csavar. lehetett volna az ethan hawke - kizárásos alapon én rá tippeltem. és lehetett volna valamelyik zsaru, de az eléggé az utolsó oldalon előkerülő kínai kertész kategóriába esett volna (de aki látta a csontembert az tudja, hogy SPOILER a villanyszerelő is lehet gyilkos SPOILER OFF). a zsaru, amikor a recepción csomót kötött a szívószálra, akkor bizony gyanússá vált.

Masik meg csak szolok hogy te kurvara nem nezted figyelmesen a filmet mert harom szereplon is fent volt a hurok de nezd meg ujra hatha megfigyeled.

kik? a gyilkos, akiről azt akarták, hogy elhiggyék, hogy ő a gyilkos és még ki? (a zsarukat említettem, az igaz)

Igenis kurva jo film volt es vegig izgultam. En csakis a liftes jelenetnel jottem ra ki a gyilkos mert addig nem voltam tisztaba vele.

ennek viszont komolyan szívből örülök, nekem meg sem fordul a fejemben az, hogy leszóljalak, hogy miért tetszett a film. ez egy ilyen műfaj, volt akinek a trükkös fiúkban SPOILER rögtön nyilvánvaló volt, hogy az egész átverés SPOILER OFF nekem viszont csak az uccsó másodpercben esett le.
  • Dynamic
    Tököm ki van már ezzel a topikkal, hogy állandóan spoilereztek.Nem lehettek ennyire...hagyjuk
  • Roll
    Ma megnéztem két filmet: Álmomban már láttalak, Trükkös fiúk.

A maga nemében mindkét film jó volt.
  • Bandew
    Nyugalom, csak a véleményét írta le.
  • Bandew
    Emiatt nem aggódom, mivelhogy nekem megvan eredetiben, de ez akkor is felháborító.
    A felvétellem meg nem érek semmit, ha meg van csonkítva.
  • Sephi
    Akkor te nagyon okos vagy ha az elso 5. percben tudtad ki a gyilkos mert en is rejottem hogy Martin az meg ugy 99.9% azoknak akik lattak. Gratulalok! Ez talan azert is dicseretes mert az elejen a gyilkos fiatalon mutatkozik be es meg is ol valakit majdnem rogton azutan. Tehat kurvara nehez volt rajonni baz az elso 5 percben ki a gyilkos. Legalabb figyelned amit irsz.

Masik meg csak szolok hogy te kurvara nem nezted figyelmesen a filmet mert harom szereplon is fent volt a hurok de nezd meg ujra hatha megfigyeled.

Igenis kurva jo film volt es vegig izgultam. En csakis a liftes jelenetnel jottem ra ki a gyilkos mert addig nem voltam tisztaba vele.

Maskor gondolkozz egy picit mijelott ilyen kijelenteseket teszel oksa? Koszi!
  • winnie
    ? miért nem nézed neten, vagy dvd-n? kereskedelni tévén filmet nézni... max, ha végszükség van, de akkor is videóra fel kell venni, hogy a reklámokat lehessen tekerni...
  • Bandew
    Nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, ....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!

Hatodik érzék megy a RTL-en és mit látok (azazhogy mit nem látok)? Jobb alsó sarok 12 éven aluliaknak nem ajánlott!!!
    Persze mondanom sem kell, hogy a para részek ki vannak vágva!
    K*RVA ANYJUKAT!!!!
  • Tikal #12933
    kill bill vol. 2
    folytatásnak jo volt, de az első rész jobban megutott... itt már a zenéket nem találta olyan jol el, képek jok voltak (bár elég rosz minoséget néztem sajna), dumák jok voltak :)
    4/5
  • winnie
    Taking Lives -

Reg nem lattam ilyen jo filmet. Sajnos a vege mar nagyon elhuzott volt de teccet. Foleg az teccet hogy csak a vegen lehetett rajonni hogy ki is a gyilkos ami mas filmneknel mar az elejen ki lehet kovetkeztetni.

ezt most nem tudom, hogy poénból írtad, vagy tényleg így gondolod:)

engem leginkább az zavart, hogy az 5. percben lehetett tudni ki a gyilkos. alapvetően volt 2 szereplő. az egyikről lehetett tudni, hogy nem a gyilkos, nem volt nehéz kitalálni, hogy akkor ki lesz az...

szerintem rettentően semmilyen film volt. ez persze csak egy vélemény.
  • Sephi
    Hya :)
  • Davidus
    Az is sokat rontott az összképen hogy az első rész végén lelőtték a poént.
  • Davidus
    KILL BILL: Vol.2

A film eleje és a vége dögunalom. A film közepe nagyon tetszett de az nem lehet jó film aminek csak a közepe jó:P
    A film elején és a végén szinte csak párbeszéd volt ami ugye Tarantino erőssége...
  • harakiri
    ezt nem az adott szituációra írtam, hanem az előző hozzászólásodban felvetett mondatra
  • I.C.ram
    Én ezt soha nem mondtam, hogy divatbirkák imádják. Én kijelentettem, hogy nekem nem tetszett a film, ennyi.
  • Sephi
    Along Comes Polly -

Anyammal mentunk megnezni a filmet. Hat szijel rohogtuk magunkat. Nalam Ben Stiler 10-est erdemel.

Taking Lives -

Reg nem lattam ilyen jo filmet. Sajnos a vege mar nagyon elhuzott volt de teccet. Foleg az teccet hogy csak a vegen lehetett rajonni hogy ki is a gyilkos ami mas filmneknel mar az elejen ki lehet kovetkeztetni.
  • harakiri
    nem azért írom ez mert bárki mellé szeretnék állni ebben a kérdésben, de nem attól értelmes egy ember, hogy ez vagy az teteszik neki, hanem hogy értelmezni tud dolgokat..
    Én különbséget teszek az olyan ember között akinek tetszik Van-Gogh és nem tetszik Monet, és az olyan ember között, aki érti a festészetet és akár egyikőjük képei sem tetszenek neki. Mégpedig azért, mert annak ellenére, hogy nem tetszik neki a kép, fel tudja fogni az értékeit, és azt, hogy másnak miért tetszik, és nem tesz olyan kijelentéseket, hogy az egyik vagy mindegyik egy nagy kalap szar, csak a hülye divatbuzi birkák imádják.
    Nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb ember, az aki így vagy úgy reagál, csupán ebben a kérdésben számomra szimpatikusabban viselkedik a második.
  • Bandew
    Sajnálom, de terád többé már nem szentelünk figyelmet. El vagy ásva.
  • I.C.ram
    Hagyjuk már ezt az egyszerübbet.

Sok embernek Claude Monet festészete sem tetszik, közben meg Van Gogh-ért odavan. Akkor ez már egy egyszerű ember, ugye?

Utálom, mikor valakit izlése alapján sorolnak be kasztokba.
  • Bandew
    Ken Park

Nem volt rossz, bár néhol igencsak erőltetettnek éreztem.
    Nem értem pl, hogy minek kellett teljesen ráközelítenie a kamerának a srác farkára. Szinte ordított róla, hogy "Igen, mi ezt meg merjük mutatni az embereknek. Ha felháborodnak, legalább lesz egy kis reklám." A hülyék talán még művészinek is érzik magukat emiatt, de ezektől eltekintve (meg néhány gyatra színésztől) nem volt rossz.

6,5/10