[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
winnie #12941 Maskor gondolkozz egy picit mijelott ilyen kijelenteseket teszel oksa? Koszi!
sorry, hogy van véleményem. nem is tudtam, hogy ami sephinek tetszik, az mindekinek tetszik;) máskor gondolkozni fogok.
Tehat kurvara nehez volt rajonni baz az elso 5 percben ki a gyilkos. Legalabb figyelned amit irsz.
igazad van, képletesen értettem az 5percet, de SPOILER, de alapvetően lehetett gyilkos a kiefer sutherland (ő ugye biztos, hogy nem, mert hollywoodban ugye kell a csavar. lehetett volna az ethan hawke - kizárásos alapon én rá tippeltem. és lehetett volna valamelyik zsaru, de az eléggé az utolsó oldalon előkerülő kínai kertész kategóriába esett volna (de aki látta a csontembert az tudja, hogy SPOILER a villanyszerelő is lehet gyilkos SPOILER OFF). a zsaru, amikor a recepción csomót kötött a szívószálra, akkor bizony gyanússá vált.
Masik meg csak szolok hogy te kurvara nem nezted figyelmesen a filmet mert harom szereplon is fent volt a hurok de nezd meg ujra hatha megfigyeled.
kik? a gyilkos, akiről azt akarták, hogy elhiggyék, hogy ő a gyilkos és még ki? (a zsarukat említettem, az igaz)
Igenis kurva jo film volt es vegig izgultam. En csakis a liftes jelenetnel jottem ra ki a gyilkos mert addig nem voltam tisztaba vele.
ennek viszont komolyan szívből örülök, nekem meg sem fordul a fejemben az, hogy leszóljalak, hogy miért tetszett a film. ez egy ilyen műfaj, volt akinek a trükkös fiúkban SPOILER rögtön nyilvánvaló volt, hogy az egész átverés SPOILER OFF nekem viszont csak az uccsó másodpercben esett le.