106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Vagy egyaltalan nem kell megnezni mert Jonny alakitasan kivul semmi erdekes nincs a filbet... sot :) -
Titkos ablak:
Nem mondom, hogy rossz volt, meg lehet nézni egy magányos esős éjszakán, voltak benne elvétve 1-2 helyenb paráztatós részek. Ez azért lehet, mert, hogy úgy mondjam szétdarabolták a filmet. A főszereplő csaj nyilatkozta azt, hogy olyan a film mint egy kirakósjáték és mindíg hozzákerül egy apróbb darab, ez pedig sokkal jobb mint egy nagyobb lélegzetű jelenet. Szerintem ellenkezőleg ezért nem volt egy hosszabb rész sem a filmben ahol jobban felment volna az adrenalin, mert elvetették a hosszabb parás jeleneteket.
Az zavart leginkább, hogy annyi bőrt lehúztak már erről a témáról, és az elején tudtam mi lesz a vége, bár valahol reménykedtem, hogy más fordulatot vesz a dolog, aztán mégis az lett amire gondoltam.
Összességében nézve amúgy mindenkinek ajánlom, de nyugodtan várjátok meg a mozis premiert és nézzétek meg ott, mondjuk a bárátnőtökkel. Egyedül semmi értelme mert nem fogtok rajta becsinálni, se tátott szájjal ülni a sablonsztoritól. -
Matt Damon nagyon durva volt benne. Alig ismertem meg.
-
Na kb igy erzek en si de en vegig sem neztem! -
Nyiri #13198 Titokzatos Folyo: Most eloszor mondom azt, hogy Clint nagyon melle nyult. Bestseller vagy nem ez a film/forgatokonyv egy szar.
SPOILER
A film a feletol mar kiszamithato nagyon is. A legnagyobb gond, hogy nincs elegtetel a nezo szamara. Legalabbis nekem. En a vegen ugy kinyirattam volna Jimmy maradek csaladjat mint a huzat, soot meg a rendor feleseget es az ujszulott kislanyat elutettem volna egy kamionnal. Ha mar onbiraskodas akkor legyen teljesen Ez burtalis? NEM! Picit elviselhetetlen, hogy istenkent jatszanak egy szerencsetlen, legfokepp artatlan emberrel.
SPOILER OFF
3/10 Ezt is a szereplok miatt csak, mert azok jol jatszottak (bar Penn nem erdemelt oscart). A tortenet szar! -
Erre kiváncsi vagyok, mert szakemberek tényleg vannak nagyon jók Magyarországon.... Remélem nem basszák el politizálással... -
eh...A világ legnagyobb filmstúdiójának felépítését tervezik hazánkban.
-
Mivel ez a legnépszerűbb filmes topic talán valakit érdekel. http://www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=14197
-
Akkor jó a szemem még így késő este is:) -
winnie #13193 ő. lana. -
Nem a Kristin Kreuk játszik a Smallville-ben???? -
Eurotrip
8.5/10
Egyszerűen brutal, csak a töménytelen hülyeségtől el kell vonatkoztatni! :)
Matt Damon, mint punkrocker, Xena (Lucy Lawless), mint Madame Vandersexx, Viny Jones, mint futballszurkoló-hulligán MIND EGYSZERŰEN SZUPEREK VOLTAK!!! A COOL Tripre vajaz a színvonal, de valami ultra brutális módon jönnek a poénok, és jók. Mondjuk a szlovák kép tényleg erős volt, de inkább irónikusnak éreztem, mint Európa kifigurázásának. Amolyan Clark Griswald féle Európai Vakáció volt ez, persze iszonyat jó nőkkel (mint pl. Fiona, Kristin Kreuk, vagy Jenny, Michelle Tractenberg).
Akinek tetszett a Cool Túra az ne hagyja ki. Ez is van olyan jó!
-----------------------------------------------------------
Első 50 randi
7/10
Ez egy nagyon aranyos film! Jól megkomponált darab. Ula szerepében Rob Schneider ismét durva. :) A két főszereplőt meg csodálom, hogy még igazából nem jöttek össze. Ez a második filmjük együtt, és lassan olyan "pár" lesznek, mint a Douglas-Turner kettős a Smaragd románcától ... -
Hirtelen a Baise Moi-re gondoltam.
-
Hellboy Isteni! From Hell regi de az is utos! -
Tais Toi... Nem láttam magyar szinkronnal, de a francia az egyszerűen istentelenül jó!!!!!Az egész film imádnivaló... Depardieu üt mindent... Shrek2-re kíváncsi vagyok, Tróját nem láttam MAgasfeszültség végét szétröhögtem akkora baromság meg következetlen az egész underworld szerintem jobb volt mint a VAn Helsing és ami még iszonyatosan tetszett mostanában egyszerűe Akciófilm az a Hellboy és a From Hell... -
Juuj a Monte Cristo volt eletem legnagyobb csalodasa!!! Marmint a film :((( -
Köztudott volt már jóval a film előtt, hogy sok mindenben el fog térni az Íliásztól(mondjuk nem is az a címe).Manapság feldolgozások alatt NEM a regény(eposz) sorról sorra betartását értik.Lásd Monte Christo grófja, Vasálarcos, A három testőr stb.Én ilyenen abszolút nem akadaok fenn. -
Kossuk bele a Troja filmbe - rovat :
Ahile elsosorban buzi volt , alacsony es sotet boru. Patrocles az o rigyoja volt es mesze nem a unokatestvere. Agamemnon csodalatosan hasonlit Fidel Castrora es non=stop olyan ideges mintha vesztett volna a Lotto-n.
A Olimpuszi balherol es a istenek csoportositasarol szo nem volt. Egy szot nem szol arrol hogy Troja tamadasa kilenc evig tartott es nem par hetig :) Lads pl Hector gyermeket aki kb fel kilot hizik a tamadasok allat :))
A csatanmezokon ugy folyik a ver mint egy foghuzas utan es mesze nem ugy mint egy meszarlasnal.
Attol fuggetlenul hogy Homer azt meseli hogy 50000 gorog harcos volt , a filmben 500000-et latunk... tehat az egyetlen helytalo magyarazat az hogy a gorogok elhivtak a rokonaikat es a szomszedjaikat is csatazni.
Ja Paris-rol inkabb nem is irok. :)))) -
Du nát tell mi oukéj? :))))) -
kill bill vol 2 nem volt rossz... de tok mas befejezesre szamitottam:) meglepett de azert jo ez igy. -
Izé, fákfész, fú, ősgyík! 

:D -
Ramza #13181 Nem írom.
Így baszok ki veled :)
Egyáltalán milyen filmeket is hoztál, amiket letöröltem másnap? -
Ja Starsky és Hutch-ot sztem vétek lenne szinkronosan megnézni. Snoop hangját is tuti eltolják meg a fordításokat is. A kill bill 2-re is igaz ez. Pl eredeti nyelven lehet hallani ahogy Caradine picit pösze. Bár nemtom milyen szinkront csináltak hozzá, de ahogy a magyar szinkront (mármint a fordítást) ismerem biztos eltolták. -
Kill Bill 2: ha külön filmként tekinem akkor tényleg nem vmi jó, de nem szabad annak tekinteni. A kill bill egy film csak a hossza miatt ketté lett vágva. A sztorit összességében nézve jónak találom. Kill bill 2: 7/10. Kill Bill (1 + 2): 8/10.
Van Helsing: Vannak benne jó jelenetek, a csajszi se néz ki rosszul. Sztori sem olyan nagy marhaság, de mégsem fogott meg annyira. 1x nézhető. 6/10.
Underworld: Ebben is vannak jó jelenetek, de van benne sok hiba is. (pl a vámpíroknak látszik a tükörképe.) Görög Zita rulez, emiatt kap 5ös helyett 6-ot!
6/10.
Starsky & Hutch: Kellemes vigjáték. Ben Stillerben eddig még nem csalódtam. Egy-két erőltetett poént leszámítva egész jó film. 7/10. (Do it! Do it!
)
-
Temeg nem nézté meg még semmit, vagy csak nem írod??!?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!?!???!!!? -
Ramza #13177 Nemö!!!444! -
Érdekes, aszittem csak nekem fog bejönni... :D -
SPOILER!!!!!!
nah igen az a nemet kolkos resz uber volt:)) nem szep de lol vazze:)))) pozsony valoban gaz volt neha lehuztak rendesen a nagy europat...
pedig tudnia kell mindenkinek.. amerikaban meg lehet elni konnyebben.. de a dolgok nem biztos hogy jobbak.. az embrek butabbak... villanykorte cserehez szakertot hivnak ki... az ilyen mozik...vidamparkok...csuzdaparkok stb. mindenfele ilyen dolgokban voltam mar amcsiban.. anyam csak azt hajtogatja: ez is jobb olaszban..spanyolban..ez is jobb volt kanarin itt ott..
szal becsapos ez az america.. ja es a prudseg kurvara igaz... gecc itt majdnem ruhaban furdenek az emberek... tangas noket meg kinezik!!!!!!!!!!!!! nevetseges... -
Nyiri #13174 Eurotrip. Nem volt rossz, de nagyon sok poennak szant resz miatt elkurtak a filmet.
SPOILER
Veletlen Pozsony-ba kotnek ki, ami ugy nez ki mint egy lebombazott Csernobil!?!. Majd 1.85 dolcsiert kiralykent elnek a legnagyobb szallodaban. A pincernek 5 centet adnak es az felmond, mert gazdag lett. Na ilyenkor huzhat el a halal redves f@szara az osszes amerika seggfej. Es az a legrosszabb, hogy ezt odaat tuti be is veszi a nezok 70%-a.
SPOILER OFF
A nemet kisgyerek poen az jo volt, bar morbid. Igaz jot rohogtem.
4/10 Egyszer nezheto. -
Takezó #13173 Shrek 2: hmmm, kíváncsi vagyok a szinkronosra, de így is 8/10!! :D KIRÁÁÁLY :D -
Slasherben én sem tudok sok jobbat. -
Valahol ezt olvasom róla:
" texasi láncfűrészes ehhez képest tündérmese...Ez a film beteg...ez a film király."
Magam se fogalmazhatnám meg szebben :)
-
Talán épp azért. -
Magas feszültség. (Haute tension)
Valami istentelenül király horror.
Eddig a Hellraiser sorozatot tartottam a csúcsnak, most már ezt.
Pedig nem is amcsi film, hanem francia. -
Vad vágyak 2- Egész jó kis krimi/?/ volt, bár nekem egy kicsit kiszámítható volt a végén a kavarás.
!!!SPOILER!!!
Mindenesetre az tetszett ahogy a biztosítási nyomozót beszopatta, meg az ejtőernyős trükk is :)
Aki könnyű kis nyomozósdit akar látni annak tudom ajánlani.
8/10 /kizárólag a csajok miatt/ -
Nagyon butus dolog a Hero-t egyszerű kínai akciófilmnek tekinteni és összemérni az átlag mainstream filmekkel !
EZ egy legenda, kb. mint mifelénk a csodaszarvas és ennek megfelől képi és cselekménybeli megvalósítással tárja elénk egy nép egyik legősibb eposzát, lát el bennünket olyan modanivalóval, amit mai ember már nehezen emészt meg (pláne ha nem kínai).
Szerintem egy kisebb csoda, főleg a művészi megvalósítást tekintve. -

-
Engem zavart a drótkötél fight.
Nem szeretem... -
Szerintem a Hero tipikusan az a film, amit egyszer megnéz az ember de többször már nem igazán erőltetném.Szóval szép volt, jó volt a drótkötél fight sem zavart igazából, de valahogy mégsem az én stílusom. -
A Hero elsősorban történelmi film, az alapjául egy részben igaz, részben mese legenda szolgált, amely a kínai történelem egyik legfontosabb eseményének (a hét királyság egyesítése és az önálló állam létrehozása) előzményeiről szól. A keleti történelmi filmeknek meg megvannak a maga forgatókönyv-írási és filmezési hagyományai, arrafelé egyszerűen ez a(z egyik) kedvelt, művészi stílus, amit ebben a filmben is látni lehet. Még ha egy európai nem is tud azonosulni ezzel (én sem!), azért a páratlanul szín- és részletgazdag látvány mindenképpen megér egy misét, szerintem ezen a téren messze a legjobb film, amit valaha is láttam.
Jet Li papa meg már öregecske egy kissé és a Hollywood-i filmjei miatt erősen megkopott hírnevét meg kellett erősíteni. Sztem árukapcsolás is volt a dologban: az ő nevére nem csak a keletiek mennek be a mozikba, hanem mások is, így a keleti stílusban készült film is eladható (lásd pl. a Crouching Tiger, Hidden Dragon esetét a díjesővel és Chow-Yun Fat-tal). Teszemazt, ha a stáblistán csak Donnie Yen, Tony Leung és Maggie Cheung neve szerepel, az ínyenceken kívül mást nem is nagyon érdekelt volna.
Egyébként az imdb-n is nagyon jól szerepel, 8.2-es az átlaga és én is ennyit adnék rá. Szerintem jó film.