1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Waterhorse
    Titkos ablak:

Nem mondom, hogy rossz volt, meg lehet nézni egy magányos esős éjszakán, voltak benne elvétve 1-2 helyenb paráztatós részek. Ez azért lehet, mert, hogy úgy mondjam szétdarabolták a filmet. A főszereplő csaj nyilatkozta azt, hogy olyan a film mint egy kirakósjáték és mindíg hozzákerül egy apróbb darab, ez pedig sokkal jobb mint egy nagyobb lélegzetű jelenet. Szerintem ellenkezőleg ezért nem volt egy hosszabb rész sem a filmben ahol jobban felment volna az adrenalin, mert elvetették a hosszabb parás jeleneteket.
    Az zavart leginkább, hogy annyi bőrt lehúztak már erről a témáról, és az elején tudtam mi lesz a vége, bár valahol reménykedtem, hogy más fordulatot vesz a dolog, aztán mégis az lett amire gondoltam.

Összességében nézve amúgy mindenkinek ajánlom, de nyugodtan várjátok meg a mozis premiert és nézzétek meg ott, mondjuk a bárátnőtökkel. Egyedül semmi értelme mert nem fogtok rajta becsinálni, se tátott szájjal ülni a sablonsztoritól.