106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ma műsorváltozás volt.Salo helyett ma Rosamunde Pilcher filmeket néztünk 
IMDb-n nincsenek fent.
Most kezdjük a Felhők az ég aljánt (2005)..amúgy..
Szerelem a láthatáron (1993) - pipa,
Újrakezdés (2012) - pipa,
Szerelem álruhában (2012) - pipa,
Nem mindennapi szerelem (1996) - pipa. Ez utóbbival nemrég végeztünk, ami nekem érdekesség volt, hogy az egykori "Feketeerdős" Klinika című német sorozat doktornője (Gaby Dohm) szerepelt benne. Filmben így főszereplőként még nem láttam eddig..
Könnyed egyszer nézős alkotások, valaha olvasni is szerettem a hasonló kitalált szerelmi sztorikat..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.15. 21:01:06 -
Köszönöm ifj. Kettő Ká 
Dobhatsz is valami jó kis ajánlót ha már benéztél.. -
Happy Birthday, Mr. Zephyr! :) -
Meglett volna az mindjárt 8 is akár, ha beletettek volna pár ilyen jelenetet is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.15. 09:58:31 -
Samurai84 #97493 Az (2017) - szerintem 6/10, nem ettől fog feltámadni az old-school horror, de láttunk már sokkal rosszabbat is. A könyv megvan angolul eredetiben, hamarosan nekiállok (állítólag az sokkal jobb és több minden van benne). -
Hurrican Irma (2017) Katasztrofa-Dokumentum.
Nem ajanlom senkinek! De lehetett volna szarabb is.
3/10 -
Kong Skull Island
Szórakoztató baromság, amit sajnálok, hogy nem moziba láttam. Kb a látványon meg a folyamatos pörgésen kívül, más értéke nem nagyon van. A látványon pedig nem csak a szörnyeket értem, hanem a kamerakezelést, a beállításokat, remek hangulatot adnak át a képek, amik a képernyőn megjelennek.
A történet az, hogy van a Kong, meg más szörnyek, oszt harc, közben meg az emberek menekülnek. Van egy "bosszú" szál is benne, pont annyira elég, hogy kitartson az a másfél óra. És kitart, az elejét kivéve egyszer sem ül le a film. A karakterek betöltik a szerepüket, látjuk őket meghalni. A mellék karakterek pont annyi tulajdonsággal rendelkeznek, hogy meg tudjuk őket különböztetni egymástól. A főszereplők közül Samuel L. Jackson mérges, Lokinak akcentusa van, a csajszinak meg szép nagy ... khmm.. szemei.
Egy tömény óriás szörnyes akció orgiának tökéletes, érdemes sörrel öblíteni. A stáblista utáni jelenet érdekes, kíváncsian várom lesz e belőle valami.
Ja, meg érdemes figyelni a klisék kifigurázását (az "oldalra fussál idióta" meg a hősi halál azért ütött :D)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.09.14. 21:09:38 -
Valamiért most nem jól működik a fórum keresőmotorja..
..pedig tudom, hogy dobtam már én is kritikát az MM4-ről.
Most viszont meglepett egy kedves barátom a 3D verzióval
a holnapi szülcsinapcsimra a gyűjteményembe

Mivel az MM4 nálam azóta is a toppon van, ismételgetni nem fogom magam, de..
..csak kiegészítem annyival, hogy 3D-ben most láttam csak először (és nem utoljára!)
A francba is, ha már ennyire friss megint az élmény, csak leírom még ami (újfent) megfogalmazódott bennem..
A Mad Max első 3 része Gibson-nal, nálam etalon. Félve ültem be először erre a Hardy féle verzióra, mert attól tartottam,
hogy csúnyán elbaxxák azt a feeling-et amit az első 3 felépített.
Szerencsére pont fordítva sült el
Csak javasolni tudom azoknak, akik szintén nem 3D-ben nézték eredetileg (vagy sehogy még)..
Úgy vélem, most kivételt tehetek és megmutathatom miben kaptam,
már csak azért is, mert pont így ebben a formában ez nemigen elterjedt..
Így hát újfent, vagy továbbra is 10/10
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.14. 18:32:47 -
Tirion #97489 BabyDriver!
Hát ez nekem nagyon tetszett!! akciódús,fordulatos a kicsit autista gengszter sofőr tinisrác meg zseniális
8/10 -
[2017] - (imdb) - "Wonder Woman" / (Wonder Woman) - 5/10
(2017.09.07-13) (142 perc, amerikai) - Action, Adventure, Fantasy
Gal Gadot, Chris Pine
Gal Gadot jó nő! A csajok lehet, hogy odavannak Chris Pine-ért.
Ez a nagy vásznas sorozat epizódosdi nagyon elbutítja a filmipart és a nézőket. Több napig tartott a végignézése - nem azért, mert nem volt rá időm, vagy mert annyi minden más közbeszólt volna. Egyszerűen csak kis adagokban volt képes az agyam elfogadni azt, amit lát: ami leginkább zavart, mindvégig, hogy az emberek nem értetlenkedtek, nem ijedtek meg, nem kérdeztek rá, hogy ez hogy lehetséges stb. - tényként elfogadták, hogy 30-50 métereket ugráló, golyóálló szupernő pattog közöttük.
A végéről már nem is beszélnék - sőt inkább az egészről nem.
Aki hirtelen riposztra lendülne: nem érdekelnek a "de"-k, és a megmagyarázások.
Uff, én beszéltem. -
Prof William #97487 Mintha ez is Ron Peralmen lenne pedig nem is. ) Bár igaz hogy őt nem is nagyon kellett volna sminkelni. Neki alapból olyan feje van. :) -
kezdek bizakodó lenni az új hellboy-al kapcsolatban.
-
Azok alapján amiket lentebb (nekem) ajánlottál, gondiltam megkérdem.
Trailert találsz róla, ha egyszer mégis kivételt tennél.
De persze a döntés a tiéd. -
Még nem láttam. Tény, hogy nem is kerestem, és nem is keresem a magyar filmeket. -
Tudom, annyira nem kedveled a hazai filmeket, de a Taxidermia megvolt már? -
[2017] - (imdb) - "Little Evil" / (---) - 4/10
(2017.09.10-12) (95 perc, amerikai) - Comedy, Horror (mert nem, nem az)
Evangeline Lilly, Adam Scott, Bridget Everett
Már a film eleje spoileres.
Gary (Adam Scott) meglehetősen gyorsan összeházasodik egy gyermekét egyedül nevelő édesanyával, Samanthával, és így ugye mostohaapuci lesz belőle. A szerep mindaddig nem teher, míg az az anyukával kell hancúrozni, és csak kényelmetlen beszélgetésekbe kell keveredni a gyerkőc suliba fuvarozásakor --- a gondok akkor kezdődnek, amikor a kissé elfogult anyuka nem hiszi el, hogy Lucas maga a megtestesült ördög, és Gary életére tör... Mapuci küzd azért, de nem túl vehemensen. Az iskola pszichológus viszont elküldi egy terápia csoportba, ahol hasonszőrű apukákkal bandázhat... s megtudja, hogy minden ilyen gyerkőc d.e.v.i.l.
Közben meg egy fura pap is képbe kerül, az esküvői videójukról pedig egy még furcsább jelenetsor teszi kétségbevonhatatlanná: Gary nagy szarban van.
A két frontos támadás között őrlődő Garynek nincs más választása, mint a nyilvánvaló jelek ellenére is hétköznapi kölyökként közeledni hozzá...
//Az ég világon senkinek sem tudom jó lelkiismerettel ajánlani.
//Samantha (Evangeline Lilly) néhány lenge jelenete nem menthette meg a filmet, de plusz 1 pontot hozott a konyhára.
//A valódi férfi főszereplőnk, Gary (Adam Scott) baromira idegesítő volt, a haver, Al (Bridget Everett) volt a nem valódi férfi, és az ügyeletes poénkodó... baromi ciki módon. -
Nagyon valid összehasonlítás... -
Katalizátor #97480 Michael Bay se használ már annyi effektet... :D -
Helyes!
-
Egyik sem ismerős, kösz az infót :)
De persze nem ígérhetek semmit.. :D -
Én is súlyosra emlékszem.
Ja, és a trailer engem felcsigázott - jó lenne megnézni, még úgyis, hogy tudom mi lesz a vége. -
Prof William #97476 Kár hogy Geraltot nem egy elhízott vén pali mint a könyvben, hanem egy sportos fazon. Tudom szívrohamot bárki kaphat, de a könyvbeli fickóról , valahogy jobban el tudtam képzelni. -
Nem mind "beteg"... ezeket is pótolhatod, ha még nem láttad őket.
(lazától a keményig):
* Kaidan (2007)
* The Machine Girl (2008)
* Tokyo Gore Police - [2008]
* Gurotesuku (2009)
-
Nekem ez eddig kimaradt, pedig annak idején olyan filmeken edződtem, mint a francia Betolakodó, vagy az olasz Cannibal Holocaust és mondjuk a japán Visitor Q.
Érdekes, hogy ezt a "beteg film" kifejezést már mások is említették.
Miután megnéztem, ezt vagy cáfolni vagy megerősíteni tudom majd
-
azon kivül, hogy az első képkockától az utolsóig copy/paste volt tényleg nem volt rossz. -
MrAndree #97472 Azért akadt benne. :D Ettől függetlenül én örülök a hírnek, pár baromságtól eltekintve szerintem jó volt a 7. rész. -
mert a 7. rész is rogyásig volt tele tömve. Ma már egyáltalán nem nyomja túl a lens flaret... -
Jó hír.
-
Akkor lesz megint lens flare orgia... -
Én örülök neki. Meg aztán várható volt. A 7. rész óta semmi film mellé nem került a neve rendezőként így elérhető lehetőség volt... -
Ezek szerint tenyleg megbanta hogy nemet mondott a 8ra:)
//Szemelyemnek tokmindegy. -
"J.J. Abrams to write and direct Star Wars Episode IX."
-
Akkor örömmel hagyom ki mindkettőt :) -
Borzalmasan rossz film, olyan párbeszédekkel és jelenetekkel, hogy az ember fel nem fogja :D -
Ha erről volna szó, akkor nem láttam.
//3,6 pont - nem túl biztató -
Csak akkor érted, ha tudod mi fán terem, vagy esetleg láttad is a The Room című mesterművet :) -
Hááát, ööö... -
Oké ez jó lesz :D
-
Stephen King "Bilincsben" (Gerald's Game) c. novellája megfilmesítve: Netflixen
A könyvet szerettem. Ez sem a horrorról szól. Bár, amit majd a végén...
"Breaking free will require more than keeping her sanity. Based on a novel by Stephen King, Gerald's Game comes to Netflix on September 29. Only on Netflix."
Szereplők: Carla Gugino, Bruce Greenwood
-
Tirion #97458 Új Transformer? :D :D 0/10